Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Na každou *12* se vaří voda" praví stará moudrost.
  • sprostá chamraď nadává a spílá panu premierovi. To se tady sešli všichni řváči z ulice. Nic naplat. Už budou muset sehnat další podobné křiklouny. Tady tato smečka nestačí.Ale zas krásná je jejich bezmoc. Hoši hoši nikdy s tím nic neuděláte. Jste bezmocný bezcenný balast který tady jen zabírá místo. Karty se rozdávají jinde.
  • Koblihar si mysli, ze kdyz ma prachy muze si dovolit vsechno...
  • To nic. To jen vrchní kápo všech kolaborantů a proruských agentů, zpitá troska z Hradu, zatahuje do svých rejdů dalšího vydíratelného zloděje a agenta Moskvy, komplice Bureše.
  • Hrozné je, že proti našemu staronovému premiérovi se spikly nejen politické strany u nás, na Slovensku ale i v Evropě. Chudák, nemá ten život v politice ale vůbec jednoduchý. Měl si jen v klidu hrabat na svém písečku a na nic by se nepřišlo. Poučení pro další podobné.
  • ANO, myslím si, že majitel Česka by se měl obhájit u Evropského soudu. Jinak budeme směšným státem se zlodějským premiérem, který opět bude v demisi.
  • Megazlodějský komoušský STB-cký kriplík - pastičkářský koblihář a k soudu??? Nedejte se vysmát, ta kreaturní podlá slibotechna má přece podporu nejvyššího a "nejmocnějšího" českého prolhaného, kříváckého, podlého degena - rusofilcku zemana. A to je přece ve lhaní a podlých populisticky nesmyslných žvástech nějaká třída. Zde je tak názorně vidět co ho stačil naučit.
    Ten přece nedopustí aby čobolácký skřet skončil v teplákách. A to i za cenu toho že požádá svého řídícího orgána komouš-bestii putina o "bratrskou internacionální pomoc", stejně jako jeho předchůdci - stejní komouští bastardi jako je on sám. Že ano hnijící bolševický vřede zemane?
    Souznění těch dvou zrůdných bestií je přímo dojemné.
  • Není nic odpornějšího, co může vygenerovat jakákoli společnost, stát nebo národ, než řemeslný udavač, který v okupované zemi navíc slouží cizí mocnosti. To, že byl zde zvolen takový morální hnůj, jenom potvrzuje kolik primitivů a bezcharakterních zrůd žije mezi námi.
    Celá jeho vláda se musí tvořit z podobné lůzy, která by se za vidinu koryta neváhala snížit i ke zločinu. Bureš není nic jiného než gauner, hochštapler a lhář a oni to musí vědět.
  • Babiš - jako bývalý agent STB Bureš - k tomu soudu (vůbec Evropskému) samozřejmě nepůjde, to je pochopitelné. Tam by jej totiž tzv. rozcupovali na kousky a byl by konec s arogantním frajírkem. Až takový "hrdina" on zase není !
    Zatím nevyhrál žádné soudy dokonce ani "doma" na Slovensku.
    Možná ale u soudu (kausa Čapí hnízdo) v ČR to bude jiné - tady je totiž možné cokoliv a Babiš/neBureš je navíc už i podruhé "premiérom".
    Byla by to bohužel jen další velká ostuda pro tenhle český Kocourkov ... *9*
    • Otázkou je, s čím by Andrej Babiš šel a k jakému soudu. Má pochybnost se týká fungování akciových společností, kdy mluvíte o českém Kocourkově, ale o problematice nevíte nic.
      Naskýtají se tedy zásadní otázky:
      Byl Andrej Babiš v době získání kritizované dotace statutárním zástupcem společnosti?
      Podal žádost o dotaci?
      Lze prokázat, že byl autorem žádosti, i když ji nepodal?
      Je akcionář trestně zodpovědný za úkony představenstva? (To by bylo někdy velmi zajímavé, což?)
      https://rejstrik.penize.cz/62508873-farma-capi-hnizdo-a-s
      • Tak jste nám tady jasně vysvětlil, že náš STB premiér k těm všem miliardám, o které připravil pracující,kteří teď berou podprůměrné mzdy, je vlastně morální a bezúhonný člověk, jen na něj celý svět vytvořil účelovku. Díky za vaše rady a názory.
        • Položil jsem několik jednoduchých otázek z oboru fungování akciové společnosti.
          Zjevně neznáte odpověď ani na jednu z nich a domníváte se, že k zviditelnění postačí bučet do tmy.
          Držte se toho, můžete se stát úspěšným novinářem nebo průbojným politikem.

          Mohu-li pro vás něco udělat, upozorňuji, že k udělení rady nebo projevu názoru se používá t.zv. řečnická otázka, nikoli otázka faktická, zejména je-li na ni předem upozorněno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit