Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

"čeho je schopný jsou dotační podvody,"

Dotace ho drzi nad vodou. Nebyt dotaci neni ani Bocianskeho Hniezda,  Agrofart by zivoril a poziraci koblih by trpeli hladem. Ta grand Buresovina prijde, az Cesko bude muset zaplatit dluhy za toho podvrataka. A jako vzdycky, nejvice budou rvat ti, kteri se k nemu jeste dnes modli.

• A ty se laskavě konečně  nauč svoje jméno abys nemusel používat ta ukradená ...
  • Nezbývá mi než opakovat již napsané: táhni zloději jmen i s estébákem do riti.
  • No spíš všehoschopné jelito zřejmě  mu zeman slíbil že mu dá milost až ho zavřou , tak teď asi  musí plnit jeho příkazy,,,,
  • ... ale zbývá, pokud nejsi hlupák jako chátra zde (čest pár výjimkám), už sem nikdy nelez, čéče

• Máš pouze 8 nicků, které si daly dementní svůj poslední trosce zde?

• https://youtu.be/xB2qo4U_io4

• ... to ten demeent nikdy nedá, seer na něj

• A ty se nauč česky blbečku!

• Nezbývá mi než opakovat již napsané:

"Pan ing. Babiš má rozum!"

• Bureš opět ukázal, že jedinné, čeho je schopný jsou dotační podvody,

jinak je to úplně neschopné jelito...

• ... jsi dokonalý primitiv

• to jsem si myslel i o prvním období Hradního dědka nebo estébáckýho jánošíka a přišlo druhé kolo😬

• ... odpad si zde fajn notuje, včera, dnes, zitra, stále, tiscali zde pro primitivy založil fajn ústav

• ... jsem tu po měsíci, debílku, abych se utvrdil v tom, že sr*čky jako ty jsou zde pořád, to jest vše

• Nepochopils, tupý pr*mitive, že jsem jasně napsal, že na sr*čky s tebou v čele absolutně s*ru.

• josef.chmela

No konečně i premiér řekl chlapské slovo. Takových odborníků (neodborníků) na všechno, jakým je jakýsi bezvýznamný Šmarda, nas..eru kýbl. A když přitlačím, tak dva.

• Pan ing. Babiš má rozum!

• vanhorne

"Tak to budu"

Prehlizet, nevsimat si ho a nereagovat, protoze jinak ho zviditelnis. Je to pomateny exhibicionista ktery chorobne touzi po zviditelneni.

• vanhorne

" a prezident si může trhnout nohou."

Tak bud rad a dekuj bohu za to, ze ho jeste nechava trhat nohama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit