Babiš odmítá být ve vládě se Šmardou. Překvapení, míní Hamáček
-
"čeho je schopný jsou dotační podvody,"
Dotace ho drzi nad vodou. Nebyt dotaci neni ani Bocianskeho Hniezda, Agrofart by zivoril a poziraci koblih by trpeli hladem. Ta grand Buresovina prijde, az Cesko bude muset zaplatit dluhy za toho podvrataka. A jako vzdycky, nejvice budou rvat ti, kteri se k nemu jeste dnes modli.
-
A ty se laskavě konečně nauč svoje jméno abys nemusel používat ta ukradená ...
-
Nezbývá mi než opakovat již napsané: táhni zloději jmen i s estébákem do riti.
-
No spíš všehoschopné jelito zřejmě mu zeman slíbil že mu dá milost až ho zavřou , tak teď asi musí plnit jeho příkazy,,,,
-
... ale zbývá, pokud nejsi hlupák jako chátra zde (čest pár výjimkám), už sem nikdy nelez, čéče
-
Máš pouze 8 nicků, které si daly dementní svůj poslední trosce zde?
-
https://youtu.be/xB2qo4U_io4
-
... to ten demeent nikdy nedá, seer na něj
-
A ty se nauč česky blbečku!
-
Nezbývá mi než opakovat již napsané:
"Pan ing. Babiš má rozum!"
-
Bureš opět ukázal, že jedinné, čeho je schopný jsou dotační podvody,
jinak je to úplně neschopné jelito...
-
... jsi dokonalý primitiv
-
to jsem si myslel i o prvním období Hradního dědka nebo estébáckýho jánošíka a přišlo druhé kolo😬
-
... odpad si zde fajn notuje, včera, dnes, zitra, stále, tiscali zde pro primitivy založil fajn ústav
-
... jsem tu po měsíci, debílku, abych se utvrdil v tom, že sr*čky jako ty jsou zde pořád, to jest vše
-
Nepochopils, tupý pr*mitive, že jsem jasně napsal, že na sr*čky s tebou v čele absolutně s*ru.
-
No konečně i premiér řekl chlapské slovo. Takových odborníků (neodborníků) na všechno, jakým je jakýsi bezvýznamný Šmarda, nas..eru kýbl. A když přitlačím, tak dva.
-
Pan ing. Babiš má rozum!
-
"Tak to budu"
Prehlizet, nevsimat si ho a nereagovat, protoze jinak ho zviditelnis. Je to pomateny exhibicionista ktery chorobne touzi po zviditelneni.
-
" a prezident si může trhnout nohou."
Tak bud rad a dekuj bohu za to, ze ho jeste nechava trhat nohama.