Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravotní pojišťovny jsou také černá díra na peníze. Stačilo by radikálně snížit stav jejich zaměstnanců na všech pobočkách. Nevím, proč v každé kanceláři sedí 3-5 pracovnic, když agendu, která je ve velké míře elektronická a na vše jsou programy, by v pohodě zvládly 2 ženské...Navíc, většinou 1-2 pracovnice z oné kanceláře, jsou schopny odpovědět na nějaký dotaz.
    • nevnucuj se se smalíkama
  • ANO nemocnice jsou skutečně bezednou černou dfrou ve které se ztrácejí peníze.

    Za EU dotace se opravují nemocnice. Pak se prodají kamarádům podnikatelům a ti mají
    komplet novou tržní továrnu na peníze. Nemocnice budou lidé vždy potřebovat. Zisk je jistý.

    Znám paní která v nemocnici dělá řadovou pomocnici . Je spokojená s tím jak si lehce nakrade
    - toaletní papíry náplasti mejdla .. jsou to jen drobnosti ale dělají to skoro všichni.
    a to nehovořím o vedení které krade v daleko větším měřítku.
    • Ona celá republika je černou dírou! To je holt kapitalismus a ten jiny nebyl není a nikdy nebude!!!A to ještě u těch zbohatlíků je každý "NETÁHLO " !
      Krad´ starý Mates jako straka,
      u bohatce, i u žebráka.
      Pak, nerozmýšleje se dvakrát,
      dal do pokladny vše, co nakrad.
      A nápis zhotovil si na to:
      Soukromé vlastnictví je svato!
      • to není kapitalismus, to je socialismus s kapitelistickým náznakem. :)
    • Už jsi to oznámil orgánům činným v trestním řízení? Ne? Pak jsi spoluviník. Nebo jen brepta?
      • I když to neoznámil, tak t tak probíhá a je to skutečnost a to celých 25 let , bohužel. Navíc když Šlachta a spol. řadu kauz rozkryje, tak co se stane, milá dcero? Téměř vůbec nic, protože mafiánská justice u nás to jistí, když náhodou policie něco zjistí. Tak si najdi na internetu nahrávu Kočí s Tluchořem, jak se na toto téma pěkně bavili a není to zase tak dlouho. John měl s Bártou vnitro, ale oni, tedy ta slavná pravice v čele s ODS justici a ta to přece vždy jistí, takže klídek a pohoda. Pokud neproběhne totální změna od shora až dolu a tvrdě, deratizací, tak se mnoho nezmění. Šlachta a jeho kriminalistí dělají akorát sysifovskou práci a vůbec jim to nezávidím. Zamysleme se co s tím.
        • Tohle já znám z vyprávění a bylo to celý můj život. Tehdy se říkalo, kdo neokrádá stát , okrádá vlastní rodinu. Myslela jsem, že dnes už to není možné, přece si majitelé nemocnic mají možnost vše kontrolovat. :(
  • Naprostý souhlas s Babišem.Vede si dobře,protože i já mám výhrady k pojišŤOVNÁM,které se starají pouze o výstavbu paláců např.Palác Flora a dnes i OZP a další a není žádný zájem o pacienta,pouze pro sebe a zlaté padáky.A hlavně dělat lidem šprajci jako např.na léčbu na protonu a zaplatit pouze lacinou řezničinu a paciente ty si nes problém.Jsme o 100 let zpátky a to budou stále žvanit,že nejsou peníze .Fandím ministrovi Němečkovi,protože je to člověk na svém místě.
  • Tak to je přece od Babiše v pořádku. jasně, zdrpoj. to nebudou slyšet rády. A jak to tady čtu, tak pár pitomců taky. *1* *1* *1*
  • Panebože 8 miliar za pseudo "konkurenční" prostředí....
    Pojišťovny zrušit a účty převést do ČNB.
    Je to zákonem a státem vymahané pojištění, tak nevím proč to mají spravovat soukromé pojišťovny.
  • S Babišem souhlas, protože zdravotní pojišťovny naprosto zbytečně v konkurenčním boji mezi sebou vynakládají značné finanční částky na reklamu a na přetahování si klientů mezi sebou, což je naprosto proti zájmům pacientů. Peníze pak v systému zdravotnictví chybí. A to připočítejme jejich paláce , zaměstnance a další zbytečnosti , které tam pěkně bobtají, když jde o konkurenční boj mezi nimi. Navíc mrhají penězi na poradce, asistenty, analýzy a nic to v podstatě pozitivního nepřináší. Prostě vyhozené peníze a nebo zaplacení spřáteleným firmám a kamarádům, aby se měli oni lépe, nikoliv pacient. .
  • Jak budou politici rozkrádat a tunelovat zdravotní systém České republiky, když jim Babiš chce vzít peníze ??
  • Kam p.Babiš hrábne pokud na to bude mít energii ,tak najde hnůj,ale to tady bude ještě nejméně dvě generace. *3*
  • Na h.vno byly utvořeny zdravotní pojišťovny! Zrušit! Úspory budou v miliardách! Tyto prostředky lze užít daleko účelněji.
    Už jen stokrát omílané téma o sbírkách na nemocné děti!
  • http://vz.ru//economy/2014/4/10/681518.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit