Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To to zase ten Andrej rozjel. Jeho guru přes marketing mu nejspíš naseká na holou.😂

  • Všichni "TAM" musíme, i ti co se ohánějí marxismem-leninismem a zpochybňují "TO". I ten soudruh co vykřikoval "S CCCP na věčné časy a nikdy jinak" i ten už se smaží v pekle.

  • Pan ing. A. Babiš neřekl nic jiného, než pravdu...

    Ale že to redakce presentuje "zkratkou" a ne slovy, 

    která pronesl, není jeho problém...

    Jen "střelivo" pro chronické žvanily v diskusích...

    • No konečně Babiš!

      Kdyby nebyl, tak by někteří neměli ani šanci unavovat do nekonečna obehranými mantrami. 

      Nebo projevovat dlouhodobou až patologickou frustraci, že právě jejich bratrstvo kočičí pracky ve volbách neuspělo a tak chrlí žluč na všechny strany. Zvlášť od ptáků a topíků je to úsměvné. 

      Jejich hloupá hesla, jako, že něco změní jsou jen vodou na Babišův mlýnek. Pokud budou takhle hloupě postupovat dál, postrkovaní lidovci a poněkud zmatenými Piráty, tak budete na toho šohaje ze Slovenska lát ještě docela dlouho. Alespoň je o čem.....😛

    • vanhorne

      Novinari jsou zvykli na ledaco, ale mozna to jeho sebevelebeni bylo i na jejich zaludky trosku moc a kdo by se jim divil, eh? Proto to mozna zkratili a nedali tam, jak Bures hodnoti sve moralni kvality. Der Spiegel se ptal jestli Bures take vidi politiku jako moralni autoritu. Babiš: I have extremely good morals. Hned vyplivne ten dalsi maras, ze nelze a pak ty ostatni donebe volajici nehoraznosti choreho mozku i tu, ze neni zadny rytir Smil. Z toho sebechvalice by jeden chytil psotnik. Take je dojemne jak v mladi tezce makal a byl tak pracovity, ze makal bokem i pro STB, ale to asi ze skromnosti neuvadi. Holt, Bures je numero uno.😛

      • Ve Vaší ctěné Kanadě jsou všichni politici andělé??? 

        • vanhorne

          "Ve Vaší ctěné Kanadě"

          Jestli je nase Canada jak a kde ctena nebo nectena nevim, vim ale jedno, ze velka vetsina starsi generace, ji i nasi Kralovnu ctime, a myslim si, ze zatim jeste mame co ctit. Ne Jindrichu, nejsou nasi politici andele a nikdy nebyli a take jsem takovy nesmysl z huby doufam nevypustil. Tvrdit o sobe, ze nikdy nelzu to nemuzu, ale v tom jsem urcite nelhal. Pred nekolika mesici novinari zjistili, ze jisty MP zpachal nekolik trestnych cinu, mimo jine bodily harm i vloupani do domu obeti. Police to pry tajila z duvodu aby takova afera nerozpoutala medialni silenstvi. Trvalo to hochum od novin mesic, nez na to prisli a az pak to urady potvrdily. Cili i u nas se nekdy jednou za uhersky rok najde ve vlade krivak, ktery si mysli, ze neni krivak, ale je jenom rovnejsi. To je ale ojedinely a prvni takovy  pripad. V tomto smeru jsme 100 let za Cechama. A moznost, ze by obcane dosadili na nejvyssi vladni verpanek individium typu Zeman, Bures, neprichazi vubec v uvahu. O necem takovem by mohl snit jenou Bures, kdyz nahodou spi. Pripojuji shortcut co ten nas lotr provedl, jestli to redactor povoli. >https://www.cbc.ca/news/canada/kitchener-waterloo/liberal-mp-marwan-tabbara-charges-court-return-august-1.5618838< Lonska fotka dokazuje, ze uz tenkrat se dopustil prestupku, tim ze do mailbox na kterem je jasne napsano "Ne Postovni Odpad", vklada nevyzadany junk. Ovsem ihned po tom co mu letos spadla strecha na palici, slozil svuj mandat, i kdyz rozsudek nebyl jeste vynesen, tady je ten rozdil mezi nim a tim poczestnym mestanem, ktery nelze a ani nekrade. Ale musim priznat, ze jak se meni svet, tak i ta nase Canada se bohuzel meni, ne vzdycky k lepsimu. Protoze kdyz my jsme prisli do Canady, prvni co nam ve skole vtloukali do makovic bylo," Pamatujte si, ze v Canade se nelze, nekrade a musite dodrzovat nase zakony. Politicke presvedcen i nabozenstvi, je vase proto si ho drzte doma a nevnucujte jinym. Behem peti let, nez ziskate obcanstvi za kazdy tezsi prestupek proti zakonu, vam hrozi deportace zpatky, tam odkud jste prisli. Jste v Canade chovejte se jako Canadane. Ale bohuzel, diky ruznym skupinam po svete, ktere se snazi o vylepsovani a zdokonalovani nasich zivotu, Canada v tom jede take. Dneska nekomu vyhrozovat deportaci za to, ze spachal nejaky trestny cin, by bylo oznaceno za discrimination a rasovou nenavist. Kdo umi English a zajima ho jak se vsechno meni i u nas, at si vyhleda na webu "Omar Ahmed Sayid Khadr". Canadsky vrah Americkeho vojaka v Afganistanu, vysoudil diky nasemu little Justin od Canady 10.5 millionu, protoze udajne Canada porusila jeho zakladni lidska prava. 

          • Moc děkuji za upřímnou odpověď. Nemusím být na všechno a každého v ČR pyšný, ale respektuji, že se do čela dostali demokratickou cestou. Jen se malinko obávám co nám ta demokracie ještě nadělí. 

            Viz. požadavky na cenu Oskara za film. Jsme ještě vůbec normální? A smíme být normální? 

            Hezký den. 

            • vanhorne

              Jindrichu, rado se stalo, u nas se rika: don't mention it.

    • to máš takový dluhy že takhle musíš podlejzat ?pravdu říkaj všichni ,ale mezi slovy a činy je ještě moře a v případě bureše je i tichej ocean jen loužička.

  • Babiš pro Spiegel: Pomáhám chudým, nelžu, nekradu, nepiju, nesmilním ´=  myslela jsem, že koblihář snad nani víc lhát nemůže, ale jak vidím velice jsem se mýlila...

    Zapírat, vydírat, udávat, překrucovat pravdu, lhát bez uzardění - je vidět, že se STBáckých praktik nikdy nezbavil...

    • kdepak,je to daleko horší-on si to o sobě vážně myslí,že je morální lůmen.O takových lidech se říká,že jsou tak křiví,že když spolknou hřebík,tak vy.erou vývrtku.V jednom je však překvapivě upřímný,když říká že nesmilní,přiznává impotenci.

    • No tak opravdu té sebechvály bylo docela dost, ale copak takový zemědělec od lidovců? Ten to o sobě hlásá pořád a to Vám nevadí? 

      Mezi politiky je jen jediný člověk, kterému bych (kromě lhaní) všechno uvedené věřil - igelitový pan Fiala ani netuší, co je to pití a smilnění....Ale berme všechno trochu s úsměvem. I já jsem nakonec svatý.....😉

    • já myslel že to bylo pro Dikobraz a foto bylo od Renčína a zpovídal Švandrlík , že to ti Němci jen okopírovali a neříkejte ne , jinak to není možné🙂

    • "Veď všeci kradnú" vravil pred časom hen ten Bureš. 😀

      • 😉

  • Teda myslel jsem ze nejvetsi lhar je Pitomio a po něm Klaus mladší. Ale Bureš je teda trumfnul na sto procent. Asi spoleha na to ze ho Bošové neznaji jako my nebo Slovaci. Mno, musim ho zklamat. O tom jakej je to grazl si septaji i vrabci na strese v posledni normandske vesnicce

  • TheGGG

    šáša váša kavárna bude pěkně przakat vzteky, až to ANO zase vyhraje, celý deblok se pak může zbalit a jet třeba na taiwan....

  • KIMCID

    No jo ale co volit?To co bylo před Andrejem by chtěl jen blázen.Tak že KSČM,ODS,ČSSD,TOP09 jsou nevolitelní.Andreje nechce údajně nikdo a přitom má nejvyšší preference.A strany jako SPD a Piráti může volit jen největší pomatenec.Tak že to vidím tak že se na to lidi pěkně vys.rou.

    • volte Dělnickou stranu sociální spravedlnosti-tam máte alespoň jistotu,že provinilci skončí v  koncentráku. 

      • och ty "křestane"volit tupou nacistickou či komunistickou chátru ,si se konečně odhalil.Snad nás ty demokraté nedoženou až k 88 politice nebo čínské komunistické náruči.Si něco přečti mudrlante o historii nacismu a v koncetráku nebo na Sibiři by si skončil jako příslušník podřadného národa a nebo by sis vysloužil nějakou funkci? .diskutovat s příznivci ano ksčm dssp nelze (už to d ss p ,to je jako ten thor steinar)stejně byl ten ada zbabělec ty osmdesátosmičko🙂.

        • Martinko,chlapče,ty v tom máš ale guláš......... nejen že nechápeš ironii,to už je halt u tebe vlastnost se kterou se musí počítat,ale proč ti vadí jakási značka textilu Thor Steinar?   

    • Piráti mají tu výhodu, že vzhledem ke svému věku nemohli být členy "strany podle zákona zločinné a opovrženíhodné" ani konfidenty StB a nabízejí alespoň nějaký program. Burešoidi žádný program nemají, je to jenom jakési "hnutí" (mysli?), nabízeli koblihy a teď si podplácejí důchodce, aby se udrželi u koryta a aby bylo (jim) líp.

      • KIMCID

        Piráti jsou s SPD něco jako nedávno zmizelé VV. 

      • A jinak z rána se cítíme dobře? 

        Už několikrát jsem Vás žádal, ať od obecných žvástů přejdete k té důležité informaci. Koho by podle Vás měl tedy emancipovaný, odpovědný  volič volit? Aby se z něho den po volbách nestala ovce. 

        Jenže když má dojít na konkrétno, jste evidentně v koncích. 

        • Pane kolego, nevím jak Vy sám se cítíte po ránu, ale já se cítím dobře. 😉

          Jinak Vy mě nemáte co "žádat", můžete nanejvýš vyjádřit svůj názor a se mnou souhlasit nebo být jiného mínění.

          A koho má volit odpovědný volič, aby se nestal "ovcí"? Rozhodně ne toho, kdo si za koblihu nebo pár rádoby "bonmotů" nebo nějakou tu "kačku" navíc kupuje ty, co "uvažují jednoduše", aby jim mohl určovat co smějí, nesmějí a co musí dělat ve státě, který ON chce řídit jako (svůj) podnik.

          Tak mne, prosím, nekádrujte a pokud se mýlím, uveďte mi kde a v čem.

          Jinak přeji hezký den, i když to venku vypadá na déšť. 🙂


          • Dobrý den,

            žádám Vás vždy slušně a je na Vás, zda a jak odpovíte. Takovou žádost považujete za "kádrování?" Tedy pardon. Nemyslel jsem to zle.

            Jen mi připadne logické, když řeknete, že Babiše rozhodně ne - a vaši argumentaci chápu, tak je logické říct koho a proč ano. To snad není kádrování? Je to jen můj názor. Nic víc. osobně v tom panoptiku nenacházím nikoho, ke komu bych se přiklonil. Takže budu tupá ovce, která volit nejde. Lépe, než spoluviník těch tragických loutek bez páteře. 

            Děkuji za přání a také přeji příjemné odpoledne. 


            • Pane kolego, souhlasím, že mnozí naši politici se chovají jako v panoptiku a že je obtížný výběr koho volit a koho ne.

              To je důsledek půlstoletí "budování rudého socialismu" (v návaznosti na šest let "budování hnědého socialismu"). Slova jako čest, pravdomluvnost, úcta k člověku a k tradičním hodnotám byly označeny jako tzv. "buržoasní přežitky" a dokonce i zásadu hlásanou T. G. Masarykem "Nebát se a nekrást" si našinec zkrátil na "NEBÁT SE KRÁST".

              Ve volbách často nejde ani tak o volbu mezi dobrem a zlem, jako spíš mezi zlem menším a větším.

              A i když někdy nesouhlasím s některým Vaším názorem, vyznávám zásadu, kterou hlásal v 18.století francouzský filosof Françoi-Marie Arouet, známý jako Voltaire:

              "Vážený pane, vůbec nesouhlasím s tím co říkáte, ale do své smrti budu bránit Vaše právo říkat to".


            • Omlouvám se, že se vměšuji do vaší diskuse - ale - myslím si, že je celkem logické říci, koho volit nebudu a tajit, koho volit budu - protože volby jsou tajné...🙂

              Předem děkuji všem, kteří nebudou volit STBáckého kobliháře a jeho poskoky...

              • Reakce na příspěvek:

                Dobrý den. Klidně se vměšujte. Od toho jsme tady. S Občanem spolu někdy nesouhlasíme. Asi je to tím, že jsem zatím nezažil tolik, co on, ale cením si toho, že reaguje slušně. Bez rozdílu názorů si také myslím, že čest, Prada a respekt ke druhým nejsou neslušná slova. 

                Hezký den a volme každý podle svého nejlepšího vědomí. Potom to nemůže dopadnout špatně. 

              • Reakce na příspěvek:

                ANO,volby budou tajné i nadále,ale nepoužité volební lístky se budou odevzdávat volební komisi.Hamáček z ČSSD nás sleduje a už ví jak na nás! 

    • Naprosto dokonale napsano. Premier Fiala ? Vondra , Benda , Nemcova , Hamacek , detsky dum pirati , Okamura skoda ingoustu , nezbyva tam nez ciste NIC. Bures je Zlodej krici chytte zlodeje , jeste vetsi gauner nez ti jmenovani , o tom zadna. Jen to umi te hloupe casti obyvatel Koruny Ceske tak podat ze mu to sezerou. Jedna se vetsinou stejne o geronty , co ho voli. Cili je jim to uz stejne vicemene jedno. Slovak jim nasype malicko k dochodkom , to pochopi. A nejaka budoucnost ze by je trapila ? Kdyz k volbam jdou stejne na umrtni list ?? 

      • Tak tentokrát souhlasím. Jako osoba vybavená právem volebním v tom panoptiku různých podivných raráškovitých figurek nevidím vůbec žádnou přijatelnou variantu. Bohužel. 

  • Babiš? Udělat pořádek v tom politickým bordelu a potom zabavit majetek nebo pověsit!

    • vanhorne

      "zabavit majetek nebo pověsit"

      Zabavit majetek ano, obesit to ne, ale kdyz se tak rad naparuje jaky on je pracant, poslat ho na Mirov a tam at svoji pracovitost dokazuje nejmin 15 let.

      • Právně by to asi nešlo.

      • Jeho majetek je spojen se zločinem,proto je třeba vyvlastnění aby už nemohl dál škodit.

  • vanhorne

    Divim se, ze redakce Der Spiegel se nechala ukecat od Burese, aby mu poskytla prostor k tomu, aby mohl sirit takove vhrdlolzi.

    To zrcadlo do ktereho Bures rano cumi, musi byt stejne pokrivene jako on. Skoda, ze do toho vyctu dobrych vlastnosti neuvedl to, ze nikdy nebyl agentem STB, ze je jeste lepsi nez Jesus Christ, protoze ten jednou nakrmil hladove jenom chlebem, ale Bures do hladovych krku cpe ty jeho koblihy den co den, ze se obetoval v zajmu obcanu a proto vstoupil do politiky i kdyz tim vlastni rodina tezce trpi. Take se zapomnel zminit o sve skromnosti, ktera ho nuti aby co nejvice minimalizoval sve zasluhy, kdyz se vlade nahodou podari uskutecnit neco prospesneho nejen pro ni, ale i pro ty bezejmenne kteri ji zivi. Pro Boha, o kom a co to ten Bures zvani, nahodou usnul a mel zase nejake fantasmagoricke sny, jeden z tech "O Cem Snim Kdyz Nahodou Spim"? Co si ten Zluty Baron mysli, ze kdyz se mu jeste porad dari oblbovat jeho verici, ze oblbne i nas, neverici? Tak jako kazdy megaloman ma pravo o sobe slintat samochvalu, tak i kazdy slusny clovek ma pravo, pred takovym individuem si s chuti odplivnout. Verim mu v tom, kdyz vykrikuje do sveta to svoje bude lip. Urcite bude, az se jednoho krasneho dne probudi s rukou az po usi v nocni vaze a s hruzou zjisti, ze nic netrve vecne, ani laska k jednomu agentovi ŠTB, registračné číslo:26085! 

    • Asi o tom musíte něco vědět. patrně jste s těmi spisy pracoval celou profesní kariéru. Já osobně nikdy žádný neviděl. 

      Nezávidíte Vy tak trošku tomu podivnému pánovi, co je dneska premiérem? Nebo je pan Babiš jen snůškou zla, satanem a tak? 

      • vanhorne

        "Asi o tom musíte něco vědět." 

        Nevim kolik toho vim, to co vim jsem vycetl z nekolika tiskovych zprav a nejake Slovenske documenty jsem precetl. Tomu panovi nazavidim nic i kdyz nekteri mu zavidi i tu Monu. V satanismus neverim, ze je snuskou co muze byt v politikovi zleho verim. Unor 2018, Bratislavsky soud zamitl zalobu Burese, ze je neopravnene evidovan jako agent ve svazcih STB. Informoval o tom server Sme.sk. Babis vedomou spolupraci dlouhodobe popira a prohlasil ze sa bude sudit dalej. Ale to on jenom tak vykrikuje, protoze on prece nepotrebuje soudy ktere ho odsuzuji, soudit se nebude aby zase nedostal na frak. Svedectvi nekolika dustojniku STB, ze pro ne Bures nepracoval je asi tak duveryhodne, jako jeho vlastni svedectvi. Rozhodnuti je konecne a zadny opravny prostredek neni. Znamena to uzavreni Buresovy kauzy. Neexistuje zadne soudni rozhodnuti, podle ktereho by se dalo rict, ze agent Bures je ve svazcich jako agent neopravnene. Nejak tak to prohlasili pravnici UPN. To jak Bures rozeny comediant pokrikuje, je show pro materskou skolku a jeho volice, nic jineho.

        Klíčová data kauzy evidence Babiše ve svazcích StB. 

        ♦3. prosince 2011 - Server Euro.cz zveřejnil fotokopie dokumentů z Babišova svazku vedeného StB, podle kterých byl podnikatel od roku 1980 jejím důvěrníkem a v listopadu 1982 se stal agentem. ♦17. ledna 2012 - Babiš podal u bratislavského soudu žalobu na slovenský Ústav paměti národa (ÚPN) kvůli archivním svazkům, podle kterých spolupracoval s StB. ♦30. ledna 2014 - Kuľha u bratislavského soudu prohlásil, že svazek Babiše ukazuje pouze nevědomou spolupráci s StB. Podobně se vyjádřil i člen takzvané lustrační komise Milan Žitný. ♦14. dubna 2014 - Bývalý příslušník StB Július Šuman před soudem popřel informace z archivních dokumentů, že v 80. letech získal Babiše ke spolupráci s StB jako agenta. ♦26. června 2014 - Bratislavský okresní soud rozhodl, že Babiš je ve svazcích StB evidován coby její agent neoprávněně. ♦31. ledna 2017 - Slovenský nejvyšší soud zamítl dovolání proti dřívějšímu rozhodnutí nižších soudů, že Babiš je neoprávněně evidován ve svazcích StB coby její agent. ♦10. března 2017 - Ústav paměti národa podal ústavní stížnost proti verdiktu nejvyššího soudu. ♦14. září 2017 - Slovenský ústavní soud na veřejném zasedání projednal stížnost ÚPN a oznámil, že verdikt vynese 12. října. ♦12. října 2017 - Slovenský ústavní soud zrušil pravomocné rozhodnutí slovenského nejvyššího i krajského soudu, že Babiš je ve svazcích StB veden jako její agent neoprávněně. Případ vrátil odvolacímu krajskému soudu v Bratislavě k novému projednání. 

        ♦13. února 2018 - Bratislavský krajský soud v obnoveném líčení zamítl Babišovu žalobu, že je neoprávněně evidován jako agent StB.

        • Omlouvám se za původní poněkud jedovatou a nekorektní reakci. 

          To, co píšete je asi pravda. Osobně jsem "tu dobu" nezažil, vlastně jsem byl malý kluk. To, že někdo podepsal spolupráci se státní bezpečností bych tak nějak dovedl i pochopit. Osudy lidí jsou složité a kdo jsme my, abychom soudil, když jsme nezažili? Spíš vidím člověka, co či í, když "už může a smí."

          Jen ta dumám nad tím, jak by asi Slovenská ve|ejnost reagovala, kdyby se do čela jejich vlády postavil Čehúň. To by byl pane mazec. 

          Tedy ne že by to s premiéry také zatím nějak vyhrávali. 

          • vanhorne

            Ja to tak neberu, nemas se za co omlouvat. Na tu dobu kterou jsme prozili my, by se hodilo" kolik lidi tolik rozumu". Hodne lidem ke spokojenemu zivotu stacily banany a toaletni papir. Dalsim nedostatek bananu nevadil, z valky byli zvykli na daleko horsi nedostatky. Behem roku 48, banany nahradili ovocem, ktere rostlo vsude a toaletni papir jednoduse nahradily na ctvrtky rozrezane Rude Pravo, nebo jine povzbuzujici ctivo. RP bylo nejpopularnejsi, protoze pouzivalo specialni tiskarskou cern, ktera obsahovala lecive latky, pomahajici zklidnit podrazdene hemorrhoids. Takovym lidem bylo hur, tem opici krmeni nechybelo, chybelo jim neco uplne jineho. Komu 'to' chybelo tak, ze se stal " nepritelem lidove democratickeho zrizeni", toho poslali do zvlastniho napravneho tabora, kde ho mohli napravovat klidne deset i vice let, to byly ty tezke pripady. Na brane jednoho takoveho tabora byl i napis" Praci Ke Svobode", znelo to asi vice budovatelsky, nez  to obycejne"Arbeit Macht Frei". Ty lehci pripady 'nepratel' resili tak, ze cele rodiny posilali do, po 'Rudych Gardach', vyrabovaneho pohranici, kde jsme nahradili odsunute Nemce. (RG, spolek Gottwaldovych soudruhu, raubiru a zabijaku, kteri sli den, dva, nekdy i jen nekolik hodin pred RA, loupili, vrazdili, znasilnovali a palili. Takova smecka se pak dostala po 48., uplne k moci. Vetsina z nas si rika s maj. Terazkym, co bolo to bolo, nijak se to uz neodbolo, tak co. A ted si Jindrichu vyber. Kolik lidi tolik osudu a tolik pravd.🙂

            • S poslední větou úplně souhlasím.

              Tatínek byl původně učitel a potom musel začít fárat na Kladně. Nikdy si nestěžoval. Moje dětství bylo moc fajn. Měl jsem milující rodiče a nějaký toaletní papír??? Zmiňujete pořád ale jenom 50. léta, kdy byl jakýsi teror očividný. To jste snad musel být malý i Vy a osobně to nejspíš moc nepamatujete. 

              Tenkrát nebylo asi dobře, jenže každá doba s sebou nese své mínusy. S životem se vyrovnal taťka, děda, já nakonec asi taky. Copak nám jiného zbývá? A dělám to docela s úsměvem. Obyčejný člověk musí žít v každé době a nemůže si vybrat, kdy se chce narodit. 

              • vanhorne

                Reakce na příspěvek:

                "nejspíš moc nepamatujete."

                Jindrichu, pamatuju vice nez je zdravo. 😀

              • Reakce na příspěvek:

                já padesátky nezažil ale toaleták nebyl i v osmdesátkách někdy a banány pod pultem ,ale co ,a cestovat jste skutečně nemoh ani do Alžbětína či do SSSR , takový to byl mazec a čobol Babiš mi bude tvrdit že nevěděl že normální lidi nemohli cestovat ,ta prolhaná tlama spolíhá jen na krátkou pamět a tahání špíny na spolupracovníky a samozřejmě nespolupracovníky,premier ČR ?

  • Kdo by to byl do něj řekl? Budeme muset poslat Svatému stolci návrh na nanebevzetí!

    A aj keby- veď sú tu údajne ludia, ktorí sú potomkovia "vlajkárov", arizátorov, kolaborantov-ktorí sa po rokoch domáhajú majetkov na ktorý nemali nárok viz, Karol Schw. L.K., aj tá vnučka Bienerta!    

    • vanhorne

      Vcera bylo pozde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit