Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    <double post, pardon>

  • goyim

    „Jsem přesvědčena o tom, že se jako novináři dodržující etické standardy máme postavit politikům, kteří nám až příliš často malují terče na záda a ponoukají své fanoušky k tomu, aby nás šikanovali,“ uvedla minulý týden k rozsudku v tiskové zprávě Holcová."

    Já jsem zase přesvědčený, že "novinářka" Holcová s těmi svými etickými standardy (heh) nikdy nenapíše článek o Zelenském a jeho zkorumpovanosti odhalené díky Pandora Papers. Proti němu je Babiš amatér.

    Každopádně by měl zajímalo, kdy se omluví veškerá ta pěticípá pakáž za útoky na politky a novináře, které označují jako kolaboranty (což je trestný čin mimochodem), agenty a proruské šváby. Asi nikdy, že? Samozřejmě, žijme přece v chucpoidní degenkracii. Tak jen zatloukejte hřebíčky...😂

  • "„Jsem přesvědčena o tom, že se jako novináři dodržující etické standardy máme postavit politikům, kteří nám až příliš často malují terče na záda a ponoukají své fanoušky k tomu, aby nás šikanovali,“ uvedla minulý týden k rozsudku v tiskové zprávě Holcová."

    A já jsme přesvědčen, že ty terče malují mnohem více novináři na záda těch, kteří nejsou mainstreamoví a buď ponoukají nebo alespoň tiše podporují dehonestaci těch, kteří si dovolí mít jiný názor. Milí novináři, nejste nadlidi. Jste jen občané jako kdokoliv jiný, jen ta vaše moc, kterou média disponují  mnohým vlezla do hlav a o to víc "bojují za jednu pravdu".

    • goyim

      Souhlas. Pointa tohoto článku je úplně jinde. Pokud budou mít "novináři" status nadlidí a budou mít speciální ochranu (samozřejmě ale jen ti správní), tak jsme opět o  krůček blíže k tomu Orwellovskému fašismu...

  • Nedivil bych se, kdyby měla paní Holcová pozměněné pracovní zařazení, až se stane Babiš premiérem.

    • Nevěřím, že kdokoliv měl pozměněné nebo dokonce zrušené pracovní zařazení, když přišla do vlády pětidemolice. 😀

  • MSM jsou poskoci bruselského režimu, NIKDY se jim NEOMLOUVEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Většina z nich jsou stejně sorosovi lokajové, jako tato pseudo vláda.

  • Kdy se omluví za svoje nenávistné výroky starosta Řeporyjí Novotný, který uráží české lidi, ženy a děti? Přeje jim smrt, znásilnění a podřezání. To není nic k řešení? To video s jeho výkřiky dlouho kolovalo na sítích a určitě je k dohledání. 


    • Tam je to v pořádku, protože je na té "správné" straně a tam můžete urážet, nadávat a hanobit, jak se vám zachce.

  • Na pak že to nejde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit