Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak tady socko nepruď a dej si koblížek. Nebo to celé je jako pokus o sociální humor?
  • Jóóó, kdo umí, ten umí. Kdo neumí pouze čumí nebo závidí.
  • Myš...? Spíše had jedowáty...
  • Všichni ti chytráci včetně toho hova.a Kalouska zatím ještě nepochopili, že dělají Babišovi bezplatně popularitu a body do voleb. Vždyť národ si poví: musíme držet k tomu, komu je ubližováno a zvoli ANO. Zde platí stará ruská, ne sovětská, moudrost. Je-li nažraná šlechta, nažerou se i chudáci. Je-li šlechta nenažraná jsou nenažraní i ti chudáci. No a Babiš je ale pořádně nažraný. Tak to totiž je.
  • Lidská závist nezná mezí,každý komu by se tak dařilo,
    by udělal to stejné.
  • To je zajímavé, já jsem si ráno zabalil tlačenku do baličáku a když jsem v práci vyjel výtahem ke svému ponku, tak ta tlačenka byla zabalená v novinách. A když jsem ty noviny rozbalil tak tam nebyla tlačenka ale kobliha. Asi jsem měl jet ke svému ponku raději výtahem a ne šlapat po těch schodech. Napadá mě jediné vysvětlení. Asi mi tu tlačenku zabalila nezkušená účetní. A nebo jsem tu tlačenku neměl rozbalovat u ponku, protože pracuji v kanceláři, jelikož jsem nezaměstnaný a nechtěl jsem ohrozit své děti. A vůbec, co je vám potom? Jste všichni zkorumpovaná pakáž!
  • už něco málo dokázal.Zejména se vetnul úspěšně do voleb Ale za svoje. Takže si může i leccos rozhodnou a dovolit. A tak se o něj otírá každý bezvýznamný novinářský šmudla. Ti šmudlové kteří si mohou maximálně dovolit rozhodnout, zda si ráno tlačenku zabalí do novin nebo baličáku. Ti šmudlové kteří se mohou maximálně dovolit rozhodnou zda na šichtu k sobě za pracovní ponk vyjedou výtahem nebo vyšlapou schody.
  • Pěkně jeden po druhém, teď Babiš a pak hned ty ostatní *14*
  • Babiš je "hloupý", všechno jim polopatisky vysvětluje. Kalousek a spol kradli,až se hory zelenaly.Včera jsem Kalouska elektronickou poštou žádal,aby mi poslal kopie svých daňových přiznání.Je tak "solidní"že mi ani neodpověděl a dnes už má e-mail schránku zablokovanou.
    Holt to jsou ti naši "SKVĚLÍ" poslanci,ti nejlepší z nás.Měli by jim to voliči zhodnotit při příštích volbách.Hlavně ten podivný slepenec lidovců a Gazdíka by měl vypadnout ze sněmovny.
    Už aby ten nabubřelý "pámbičkář" šel někam kázat do nějakého kostelíčku.Vždyť má na to
    "kvalifikaci",otázkou ovšem je,zda to také stačí na ministerský mandát,když žvaní do průmyslu,energetiky a zdravotnictví.(?) *16* *16* *16*
  • Ty můžeš poslat kontrolu tak akorát na svůj hajzl, ty nicko.. *2* *2*
  • ...přesně tak, někdy Jégle napiš o té druhé straně,tady už seš trapný. Tobě to asi ale nevadí,Charakter v prdeli,co?
  • Ona nestačí "Kalouskovina" i Sobotka a zrádní lidovci s ním holt všichni proti Babišovi ale budou volby aby jste se hošánkové nespálili ! *11*
  • Pitomoučký Jégl, jako vždy, koho tohle tupé hovádko ještě zajímá, ani se to nedá dočíst! *2*
  • Babinskej je největší zloděj. *16* *16*
  • P.Babiš je jednička -v tom seznamu v nákupu korunových dluhopisů.Vážený pane,buďte tak laskav a doplňte ostatní ,dluhopisové výtečníky,bude jich minimálně tak na tři listy a neopomňte ty v PS a v Senátu.To byste se divil,kolik jich je.A pochvalte Kalouska,jakou p......u- jako bývalý min.financí- stvořil.
  • Jégl Jégl tys zas musel vypadat když jsi tuto nůši špíny dával dohromady.Že už ti to není trapné.
    Sám jsi evidován a nestydíš se ostatní mistrovat.Co tahle napsat něco o jidáši Kalouskovi která má rukou krev mrtvých vojenských parašutistů kteří se s nimi zabili .S firmou které výrobu padáků zadal byl úzce spojený.
    Jégl prověř to to bude bomba.
  • Pošleš na něj kontrolu z FÚ, Čoi....? Bureš bude rád...s Manem
  • V bratrstvu komunistické pracky

Tak tohle napíše Jégl, komunistickej slouha, který je v archivech STB vedený jako "inženýr" !!!

PCHE !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit