Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    K tématu Babiš, ačkoli je to nechutné a stydím se za polovinu českého národa, tak jenom pro ty co řvou proti Babišovi. Bohužel pro Vás, měl dnes ve zprávách pravdu... Německý tisk se zabýval tou tkzv. vyvolanou kauzou a podivil se nad nesedícím datem pořízeného videa. Podivil se i nad tím, jak byla reportáž vůbec pořízena i nad tím, co bylo zveřejněno.1) reportáž je měsíc stará2) natáčení bez souhlasu je v Německu trestným činem a trestá se automaticky odnětím svobody nepodmíněně až na 10 let!!! s automatickou pokutou ve výši od 50.000 do 1.500 000,-€!! Ve Švýcarsku je 10 let a pokuta až desetinásobná!!!3) tisk se pozastavil i nad tím, jak byli politici v ČR doslova připraveni na tento bezprecedentní útok4) pozastavil se i nad zvukovou stopou, která byla trochu upravena, podle znalců až ze 60 ti procent5) podivil se nad tím, že i video bylo tkzv. fušérsky sestříháno a zveřejněno, ačkoli podle časových stop trvalo 22min33sec!!! Kde je zbytek?6) Švýcarské zastupitelstvo oznámilo, že bude požadovat zákaz pobytu a pohybu těchto redaktorů v jejich zemi7) Švýcarsko podalo žalobu na tyto redaktory, protože Babiš - syn je švýcarským občanem a tudíž byla porušena jeho práva a teď se držte na ochranu osobních dat a práv, a to v přímé linii zdravotní - ve Švýcarsku se tyto údaje nesmí jakkoli zneužívat.8) Švýcarský tisk se podivuje nad tím, jak je možné, že policie v České republice ví o pobytu a švýcarské úřady plně spolupracují s touto policií i s danou osobou, že unikly informace ze spisů, které jsou brány jako Secret neboli tajné9) Ministr spravedlnosti Švýcarska vydal příkaz k okamžité ochraně Babiše ml. a jeho matky, a vydal tkzv. příkaz k dočasné imunitě obou zmíněných občanů Švýcarska - matka se synem byli odstěhováni dnešního dne na jiné místo aniž by sdělili adresu českým policistům a justici.Tudíž mám dojem, že si to Česká policie posrala úplně. Německo nabídlo součinnost Švýcarsku a to v plném rozsahu!!! To znamená, že tito švýcarští občané mají na území Německa stejná práva daná jim ve Švýcarsku včetně imunity a plné policejní ochrany, vzápětí se přihlásilo Rakousko, Itálie, Francie a Maďarsko.A ještě jednou! Světe div se, ale o reakci tisku v zahraničí, jako prasata z Čech, co si říkají novináři a ještě jiné narážky v ČR ani tečka. Spousty novinářů to komentovaly slovy STYDÍME SE ZA NĚ. A já také. zrušil jsem prohlížeč seznam, email, všechno, co jen zavání seznamem.cz. Nejsem jediný... Pokud i ředitel seznamu vypustí obhajobu za tyto novináře, mám dojem, že už není nezávislý na politickém klimatu v ČR.

  • Ono "panování" ing. Babiše se stále jeví jako českému národu prospěšné. 

    O kolik např. narostou starobní i invalidní důchody příští rok - násobně více, než byla za Kalouskova ministrování ta - víceméně sprostá - 50-tikoruna měsíčně, co nepokrývala ani náklady na růst inflace - na růst nájmů, cen potravin a dalších základních životních potřeb!

    A to nemluvím o tom, jak ing Babiš - už jako ministr financí - dokázal otočit nepříznivý vývoj státního rozpočtu České republiky - z deficitu až -192,4 miliard Kč (v roce 2009 - a ministrem financí /po E.Janotovi v úřednické vládě od května do července 2009/ nebyl nikdo jiný než právě ing. M.KALOUSEK!) - do kladných čísel v r.2016, kdy právě ing. BABIŠ docílil PŘEBYTKU ROZPOČTU +61,8 miliard Kč

    V loňském roce byl sice deficit v závěrečném účtu -6,2 miliard Kč (- ovšem při Parlamentem plánovaném deficitu -60miliard Kč)!

    A letos? Hospodaření státu skončilo ke konci července 2018 v přebytku 16,6 miliardy korun po schodku 5,9 miliardy korun ke konci června. Loni v červenci vykázal státní rozpočet přebytek 25 miliard korun. Informovalo o tom ministerstvo financí - a to na celý letošní rok je rozpočet schválen se schodkem 50 miliard korun.


  • Hezká galerka.
  • Antibabišovská chobotnice má svá chapadla roztažená téměř po celé Evropě. Zahraniční antibabišovští aktivisté dílem úspěšně sabotují snahy ČR o dobrou image v zahraničí a dílem je jejich negativistická činnost pochopitelně kontraproduktivní, protože přináší Babišovi další politické body a fenomén samotného Babiše posunují na nejvyšší evropský level.
    • Ty už se nech taky vyšetřit, antibabišovská koalice.
  • Vše podle zákona, už brečíte kavárenští šašci? Jo brečíte a to je paráda!

  • Vsadil bych boty na to, že ten Burešovic zm-rd, bude do roka v Rusku, se žádostí o azyl.
    • Tak TOMy - pojďme ty Vaše boty vsadit. Sice asi za moc stát nebudou, když se jich tak snadno vzdáváte, ale budu si to pamatovat. Za rok Vám sdělím místo a čas setkání a ty boty si od Vás přeberu.😎

      Rusko je totiž jediné místo, kde by pan Babiš o nějaký azyl nežádal. 

      • Na co je pošta ? Ti je pošlu třeba hned a dej to do banku.
        • Tedy nevěříte tomu, že píšete pravdu. Velmi rychle jste se vzdal střevíců. 

      • Přidám se velmi rád.

    • Ty vymrdanče Sajmonovic z redakce Tischcali, aby tě neklepla pepka...ha...ha...posééér se...

      • Jak to, že se Kulihrachovi neobjevilo na obrazovce, že v jeho textu jsou nepovolené výrazy? 

        • Primitivové mají zvýšenou míru tolerance.
          • Jo podívej se na sebe, zmrdee.

    • Vulgárnější už být neumíte?

      • co je na tom vulgárního ?
  • Zatím se "panování" ing. Babiše jeví jako českému národu prospěšné. 

    Podívejte se jen, o kolik narostou důchody penzistům příští rok - násobně více, než byla za Kalouskova ministrování ta 50-tikoruna měsíčně, která nepokrývala ani náklady na irůst nflace!

    S to nemluvím o tom, jak dokázal otočit nepříznivý vývoj státního rozpočtu České republiky z
    deficitu až -192,4 miliard Kč (v roce 2009 - ministr financí /po E.Janotovi v úřednické vládě od května do července 2009/ právě ing. M.KALOUSEK!) do kladných čísel v r.2016, kdy ing. BABIŠ docílil PŘEBYTKU ROZPOČTU +61,8 miliard Kč! V loňském roce byl deficit -6,2 miliard Kč (při naplánovaném deficitu -60miliard Kč)!

    Hospodaření státu skončilo ke konci července 2018 v přebytku 16,6 miliardy korun po schodku 5,9 miliardy korun ke konci června. Loni v červenci vykázal státní rozpočet přebytek 25 miliard korun. Informovalo o tom ministerstvo financí - a to na celý letošní rok je rozpočet schválen se schodkem 50 miliard korun.

    • a HNED NA TO NAROSTOU CENY ENERGIÍ O 10 - 15 %.
    • Němcům se jako prospěšné jevilo i panování Adolfa Hitlera. Některým jedincům i v roce 1945, kdy už z Německa nezůstal kámen na kameni.

      A co se týče kALOUSKA A SPOL. ASI ZAPOMÍ NÁTE NA CELOSVĚTOVOU HOSPODÁŘSKOU RECESI.

      • Buďte si jistý TOMy, že panu Kalouskovi nebude zapomenuto vůbec nic. 

        • Jako myslíš u posledního soudu ?
          • Správně, přesně tam, pokud něco takového existuje. Pozemská spravedlnost tvořená lidmi na takového kulihráška nedosáhne. A na jemu podobné. Oni ty zákony totiž tvoří. 

  • Tak si občas myslím, že kdyby ta smečka rádobynovinářů neměla pana Babiše, tak si ho prostě musí nakreslit.

    A "politikům" jako jsou Kalousek, Fiala a další panáčci, třeba ze STANu mají zatím klid někde ve špinavém koutě kout svoje pikle.

    Co kdyby se media zaměřila náhodou na ně? Kdepááák - hodíme smečce kost jménem Babiš a oni nám dají pokoj.

    Tak to chodí u nás v Absurdistánu

  • Napsal Vojtěch  Berger. Obyčejný bezcenný novinový šmudla z hlidaciho.čokla.cz. samozřejmě aby si tady zdejší plátek nepospíšil. Jenže tady Vojta je jinak docela slušný "ptáček". On nám tady tento dobroser pracoval roky v tzv. Křesťanské sdružení mladých lidí. Se řekne poctivý křesťan, sedáme na zadek.Není třeba spěchat s posedem.Jak se vyjádřili jeho soukmenovci na netu, tady tento nenechal na pokoji žádnou křesťansko sukni.... vlastně i pohanskou. Slovem kaňour - ale  jakože s křidélkama.Jenže zatím není vůle jej u novinových šmudlů podrobně piplat.Kolega. Ale ono dojde....Nicméně i tento mravní pilíř křesťanství se hlásí o slovo. A rád by otřel botku o pana Babiše. Přesně takto si všichni ty pravé křesťany představujeme!

    • KIMCID

      škoda že s ním nelze naložit jak s tureckým novinářem

      • a co kdyby tak někdo naložil s tebou. určitě by se ti to také líbilo, rudej blbe
      • Tak se ti zamlouvají praktiky islámu , to je novinka.Po ymrdovi Babišovi zbude jen vratka do EU a ta swinka z čobolska bude říkat že to je věc České republiky.Vypakovali ho ze Slovenska a Češi zase budou doplácet na jednoho Slováka stejně jako v minulosti se rvali peníze na Slovensko tak ted si je vybere čobol jenom jeden.

        • KIMCID

          ne zamlouvaj se mě praktiky kamarádů usa kteří to schvalují


          • no je pravda že tohle se stát na Kubě tak tam trumpeta pošle celou flotilu a kámoši saudové dali jednoznačné znamení když si pleskli s Putinem , když nedáte zbraně Vy tak daj Rusové a ty tupí Rusáci klidně prodají zbraně aby je pak používali proti nim na Kavkaze a v Sýrii,stačí jak se bratříčkujou s Turkem a ani jim neva že svoje systémy PLO používají ve státě NATO.

            • KIMCID

              omyl to orávě neukazuje tupost rusů ale jejich chytrost.ale to může čecháček smutně a se závistí jen sledovat

              • Reakce na příspěvek:

                "chytrost"Rusů alias Sovětů se ukázala v Afgánistánu a Čečensku kde zbraně měnili za vodku , ale co věřte si dál pohádkám Kremlu.

                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  proto jsou američani v afghánu tak dlouho  :-) :-) :-)

                  • Reakce na příspěvek:

                    Aspoň nepochází ze země kde magnetofonová kazeta měla cenu bedny s granátama.Problém Vás všech je že melete a melete a skutečné lidi co to zažili neznáte.

  • Budu též volit Pana Babiše!

    • Bůh ti buď milostiv, prostý hochu.
    • Tak jsi nám řek že jsi hloupý nesvéprávný duchem labilní idi@t a co tam máš dál?

      • Neplakej šašku

        • pana  s velkým P , ty vogo ty si ale vlez do erdele ,aby jste se tam všichni vlezli do tý čobolácký erdele soudruha Andreje.🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit