Babiš skončil. Z téhle bryndy ho Zeman nevytáhne
-
Cenzorek tady má asi divné měřítko. Já do příspěvku napíšu slovo les a příspěvek je označen jako nevhodný. Tady ANTIQUE uráží ostatní do šmejdů a dobytků a to je OK?
-
Nejen Babiš. Projeli to také Piráti.
Uškrtil je jejich partner ve vaku koaly. Prostě politický kanibalismus v přímém přenosu. Ukazuje se, jaké charaktery panují v naší politice. Koryta přednější než partner. Děkujeme starostové.
-
Máš pravdu...
Ale mě nemůže urazit, ani vytočit nula jako je např. hrach15...
-
"Ale hrachu15"
Na charactery buresovskeho typu, je nejlepsi neodpovidat. Odpovi ti to, prilepi se ti to na podrazku a bude ti to tam smrdet hodne dlouho.
-
"Sláva vítězi čest poraženým."
U Burese pro jeho lzi se o cti neda mluvit. Zadna cest mu neprislusi, protoze se ji sam dobrovolne vzdal ve prospech STB.
-
"státní zástupce se nebude bát"
Kdovi jestli estebak na Sarocha neco ma. Takovym lidem bude Bures nebezpecny dokud neshnije.
-
ta si může přisadit , ale i Havel si měl každý rok přečíst Jak chutná moc a povinně
-
V říti?
-
Pepo ty fakt dovedes pobavit. Predhazovat druhým ze nic neví o nějaký ekonomii. Zrovna ty , takovej jednocinej prvok po záškrtu k tomu. Já už myslel ze jsi někde na tom východě jak jsi sliboval ty věrozvěste , zabydlujes se v jurte a začínáš to tam řídit tu ekonomii. Jetelu zdar , Vojtěšce dvakrát perspektivní malorolniku.
-
Má tak daleko jako ty a Schilerová k ekonomice.
-
Za ty manýry monarchy mohla Dáša...
-
Nemusím mít VŠ ekonomické vzdělání, abych neviděla, jak vláda kobliháře prošustrovala stovky milionů např. nákupy " velmi kvalitních" zdrav.a ochranných pomůcek z Číny...
A to je pouze zlomek vyhozených peněz v době covidové...
Koblihář se pasoval na hlavního koordinátora a na byly mu šumák rady skutečných odborníků...
-
majetku má dost . Takže je kam šáhnout.
-
Bordel je dobrej. Za ten se schovají a vytvoří další.
-
Banda estébáckých šmejdů a hradních vlastizrádců končí.
Stranu komunistických dobytků soudruha Falmera poslal národ také do řiti.
No soudruzi, užijte si poslední záchvěvy rudého svrabu který jste si zvolili.
-
Děkuji. Bohužel to "dobro" pro 2/3 pracujících obyvatel ČR právě skončilo.
-
Nikoho neurážím. Pouze konstatuji, že Vaše vzdělání má daleko k ekonomii a ekonomice.
-
Hradní...?
Ten dle svého stavu je schopný hodit tak akorát šavli...
Nemám ho ráda, ale vůbec mu nepřeji nic zlého...
-
Je mi jasné, že neumíte přijmout prohru...
Ale není nutné urážet...
Takže klid a zhluboka dýchat...🙂
-
Prezident Zeman vám do toho hodí vidle a to se budete vztekat. Pověří Babiše i když já toho pána moc nemusím jako prvního, aby sestavil vládu a pak bude zdržovačka, třeba rok. Různí právníci budou do toho žvanit, že porušuje ústavu a to bude tak všechno. Zkrátka bude legrace a tu já na tomto serveru přímo zbožňuji...