Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cenzorek tady má asi divné měřítko. Já do příspěvku napíšu slovo les a příspěvek je označen jako nevhodný. Tady ANTIQUE uráží ostatní do šmejdů a dobytků a to je OK? 

• Nejen Babiš. Projeli to také Piráti.

Uškrtil je jejich partner ve vaku koaly. Prostě politický kanibalismus v přímém přenosu.  Ukazuje se, jaké charaktery panují v naší politice. Koryta přednější než partner. Děkujeme starostové. 

• Máš pravdu...

Ale mě nemůže urazit, ani vytočit nula jako je např.  hrach15...

• vanhorne

"Ale hrachu15" 

Na charactery buresovskeho typu, je nejlepsi neodpovidat. Odpovi ti to, prilepi se ti to na podrazku a bude ti to tam smrdet hodne dlouho.

• vanhorne

"Sláva vítězi čest poraženým."

U Burese pro jeho lzi se o cti neda mluvit. Zadna cest mu neprislusi, protoze se ji sam dobrovolne vzdal ve prospech STB.

• vanhorne

"státní zástupce se nebude bát"

Kdovi jestli estebak na Sarocha neco ma. Takovym lidem bude Bures nebezpecny dokud neshnije.

• ta si může přisadit , ale i Havel si měl každý rok přečíst Jak chutná moc a povinně 

• V říti?

• Pepo ty fakt dovedes pobavit. Predhazovat druhým ze nic neví o nějaký ekonomii. Zrovna ty , takovej jednocinej prvok po záškrtu k tomu. Já už myslel ze jsi někde na tom východě jak jsi sliboval ty věrozvěste , zabydlujes se v jurte a začínáš to tam řídit tu ekonomii. Jetelu zdar , Vojtěšce dvakrát perspektivní malorolniku. 

• Má tak daleko jako ty a Schilerová k ekonomice.

• Za ty manýry monarchy mohla Dáša...

• Nemusím mít VŠ ekonomické vzdělání, abych neviděla, jak vláda kobliháře prošustrovala stovky milionů např. nákupy " velmi kvalitních" zdrav.a ochranných pomůcek z Číny...

A to je pouze zlomek vyhozených peněz v době covidové...

Koblihář se pasoval na hlavního koordinátora a na byly mu šumák rady skutečných odborníků...

• jk-venus

majetku má dost . Takže je kam šáhnout.

• jk-venus

Bordel je dobrej. Za ten se schovají a vytvoří další.

• Banda estébáckých šmejdů a hradních vlastizrádců končí.

Stranu komunistických dobytků soudruha Falmera poslal národ také do řiti.

No soudruzi,  užijte si poslední záchvěvy rudého svrabu který jste si zvolili. 

• josef.chmela

Děkuji. Bohužel to "dobro" pro 2/3 pracujících obyvatel ČR právě skončilo.

• josef.chmela

Nikoho neurážím. Pouze konstatuji, že Vaše vzdělání má daleko k ekonomii a ekonomice.

• Hradní...?

Ten dle svého stavu je schopný hodit tak akorát šavli...

Nemám ho ráda, ale vůbec mu nepřeji nic zlého...

• Je mi jasné, že neumíte přijmout prohru...

Ale není nutné urážet...

Takže klid a zhluboka dýchat...🙂

• Prezident Zeman vám do toho hodí vidle a to se budete vztekat. Pověří Babiše i když já toho pána moc nemusím jako prvního, aby sestavil vládu a pak bude zdržovačka, třeba rok. Různí právníci budou do toho žvanit, že porušuje ústavu a to bude tak všechno. Zkrátka bude legrace a tu já na tomto serveru přímo zbožňuji...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit