Přejít na výpis diskuzí
Babiš sní o předčasných volbách. Zůstane jen u snění?
16.3.2018 | Pavel Jégl
122 příspěvků
-
Pan Babiš může klidně stát řídit jako firmu, Margaret Thatcher vedla Anglii jako domácnost a kolik našich "politiků" jí lezlo do řiti!?!
-
Nejvíc blbej imbecil Hřebenáč o5 dokazuje co je za bezmocnýho inteligenta
-
-
0
-
-
Předčasné volby,každopádně budou znamenat konec v polilitice pro všechny pseudopolitiky
typu Kalousek,Bělobrádek,Gazdík nebo Fiala.Nakonec,oni tam nemaji co pohledávat.
Jsou největší přítěží pro náš státní rozpočet. -
-
Fiala alias Zahradník nikomu nevadí, ale ti ostatní jsou nevolitelní?Poslanci v demisi se těší na volby! Voliči také!Na co se těší poslanci Sudeťáci, klér dal jasně najevo na čí straně jsou
pane Herman! -
má pravdu
-
-
a nic si od něj neslibuju, Ale když pro nic jiného, tak by bylo dobré aby vyhrál volby pro ten cirkus a veletoč který se tady poslední dobou děje, jak za čtvrtstoletí zahnízděným mafiánům mizí zavedené "pořádky" a životní jistoty. Je to jako když policie nasadí agenta provokatéra a ten vyvolá v podsvětí válku gangů, kdy se gangsteři vymlátí navzájem mezi sebou.....aspoň nějaká zábava a změna uprostřed toho moře nudy.....
-
-
"Je to jako když policie nasadí agenta "
A agent Bures hulaka, chytte zlodeje. -
-
vy grázlové pomlaťte. Nám 10 milionům poctivých lidí to vadit nebude.....
-
-
Kde je těch 10mega poctivejch?
-
-
"Kde je těch 10mega poctivejch?"
Ten ma opravdu divoke sny, takove mozna nema ani jejich vudce Bures.
-
-
-
-
-
Že by inspirace pro Česko? Jégle co hulíš, mi nemáme Pana prezidenta zrádce.
-
jegl je simpaticky česky gebls.stokrat opakovana lež se stava pravdou.je to snilek a jenom rozeštvava česky narod.ale nema šanci .přani otcem myšlenek.provokuje se svymi članky a daři se mu to.mam z neho radost.vic jeglu novinařu.
-
-
"rozeštvava česky narod"
Ten hradni rozesirac, remeslo rozesirani, a kategorizovani obcanu dokonale ovlada.
Na jednu stranu postavi sve verici a uctivace to jsou podle jeho prohlaseni:"Normalni lide", pro ktere 7 hodin rano je hluboka noc".Ti patri do kategorie "moji dobri lide".Proti nim postavi neverici, pochybujici a neuctive oponenty. Tuto skupinu "nenormalnich lidi" nazval: " Patologicka sedlina lidske spolecnosti". To je kategorie tech co jsou " moji zli a dalsi neplnohodnotni obcane".
To v r. 2015 prohlasil z Hradu, kdo nepije vino neni plnohodnotny clovek. Zeman a jeho zvlastni hodnoty mozna pusobi na jeho verici a jemu podobne.
-
-
Aport Hřebenáči!
Jak blbeček nevzdělanej poslouchá na slovo, có?
MUSÍ, já mu to přikázal! HAHAHA -
-
0
-
0
-
0
-
-
jégle jégle, ty jsi novinář s obouchanou hlavičkou od nízkých stropů
-
-
S předčasnými volbami musíme tak trochu počkat, až Babiš objede vládně celou republiku, bude mít ohromný náskok oproti jiným partajím
-
-
0
-
-
-
ŇUF, ŇUF Hřebeňáči.
SEDNI!
LEHNI!
Poslouchá na slovo có? MUSÍ, přikázal jsem mu to!
CHACHACHA! -
Juro, tím že jsi napsal o jéglovi, že je novinář, tak to je jako když napíšeš, že je osel na stejné úrovni jako mustang. Jégl nikdy novinář nebyl, ale udavač a manipulátor se lžemi, tak v tom je dobrej.
-
-
sorry, to jsem se unáhlil
-