Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem ANO nevolil a ani volit nebudu. Nejsou možná horší, ale ani výrazně lepší, než jejich političtí předchůdci nebo souputníci. Osobně jim ale moc nevěřím ...
  • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
    Tak ještě jednou:
    Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
    Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
    před měsícem byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 25 let po r. 89 celých 25 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..

    Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj!!!!!!!
    • Komunismus je nacismus v rudém
      nacismus je komunismus v hnědém
      • To chce dostat v Česku k moci velice krutou ruku mladé generace.Na udělání pořádku ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To je třeba dostat k moci tak krutou ruku mladé generace,že staří lumpové,kteří Česko zbídačili začnou masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký že to byl velký humanista oproti mladé generaci.Ta se na další debužírování důchodců,kteří nechali lumpům Česko rozkrást nadále dlužit nebude.Ta starým lumpům naordinuje takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Když nechali lumpům tuto zemi rozkrást,tak budou prostě sušit hubu.
      • Ty jsi na diagnozu tečko- Hmm. Hermane
        • Děkuji za potvrzení mého názoru.
          S nickem Herman většinou souhlasím, vyjadřuje stejné názory jako já.
          Pokud jde o "tečku", tak nevím o kterou "tečku" se jedná, jako "tečku" soudruzi označují každého kdo projeví vlastní názor a nepapouškuje jejich komunistické bláboly.
          • Tečka je zvláštní druh zdejšího debila. Dříve vystupoval pod nickem ". (anonym)", poté začal krást nicky každému, kdo měl opačný názor. Nakonec se uchýlil k taktice několika účtů a nicků a hlavně k píchání uživatele Not CSSD a teď prý taky dalšího zdejšího debila s nickem "antiblb". Není už třeba uvádět Tečkovu identitu - modří již dávno vědí a žlutí tuší.
            VÝRAZNÝM ZNAKEM tohoto debila jsou hlavně patologická RUSOFOBIE, ZEMANOFOBIE a velmi omezená slovní zásoba, která se skládá z pár základních slov, které pořád v příspěvcích opakuje, např. komunisti, bolševici, fašisti, fašista Putler, CCCP a pak slovních patvarů jako např. komušisti nebo rusofašisti. Je třeba pozmanemat, že toto individum vpodstatě není schopno souvislé argumentace a jediné co umí je lhát a zasírat pod několika nicky celou diskuzi. Jako poslední výkřik svého zoufalství nadává ostatním do komunistů, bolševiků nebo rusofilů a nakonec použije váš vlastní nick, pod kterým pak píše. Jeho výskyt provází obvykle okamžité několikanásobné plusy u jeho příspěvků.
            Tečkovy poslední známé nicky jsou Alina, Suchoj, střelec, Kočičák, clen kscm a jiřik. V poslední době si velmi oblíbil nicky "Hmm (inkognito)" a Herman.
    • Pokud se nedostane k moci síla ,která bude všechny lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci tvrdě trestat a tvrdě znárodňovat,tak se obyčejný slušný člověk lepších zítřků nedočká.Chce to znárodňovat všem,kteří od údajné revoluce nahrabali.Včetně znovuznárodnění veškerého majetku restituentů.A lumpy co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách.Jinak brzo Češi v prodlužení zemi končí.
  • Hloupost! Podle našeho průzkumu má soudruh a nyní pan tržní podnikatel Babiš
    podporu 110 procent. To tvrdí nezávislá agentůra - ANO s.r.o.

    OSTUDA! Fotbalový svaz vede Estébák. Finance řídí Estébák. Kariéristé s rudou knížkou
    zde roky sedí ve vládách i na hradě. Jasně to potvrzuje fakt že v roce 89 žádná revoluce
    nebyla. Banda kariéristů s rudou knížkou si jen rozkradla dříve stranou znárodněný
    majetek. Zase se mají dobře a slušným lidem se jen smějí do tváře.

    Co dělal Babiš od roku 89? Jen hrabal a bral tučné EU dotace. Jako jiní tzv. podnikatelé.
    A nyní si hraje na chudáka který chce pořádek - a ovce ho za koblihu zdarma posdí přímo ke zdrojům odkud do jeho firem tečou miliony.
  • Tady se píše o Babišovi ale tyto volby jsou do obecního zastupitelstva, a tam žádný Babiš nekandiduje !
    Rozhodně lepší volit ANO nebo jinou stranu jen Néé ČSSD a ODS,
    ta se na obecních zastoupeních stále jen střídají ale kradou spolu,
    takže by bylo dobré obě už konečně odstavit od zdrojů korucí a úplatků.
    Začat by se mohlo právě na obecní úrovni.
    • Radeji jinou nekomunistickou stranu a ne komunisty a ST-baky v ruznych jinych proflaknutych stranach. *16* *11*
  • Stádo blbů holt potřebuje diktát jednoho záhadně zbohatlého.
    • Záhadně zbohatlých je tady více a k těm zlodějům klidně přidejte Topnácky s Kárlem von Sajrajtem z Bilderbergu, Kraďouska, Parkanovou, Šustra, do EU volili ovčané jejich Štětinu, ač před sameťákem byl v SSSR více než v ČSSR, - obrácení Ferdiše Pištory.

      To je úroveň volič v kotlině piod Řípem. Proč voliči volí TOPnácky?
  • Zase tady blábolí negramota tečka, je to rom a udělal si nějakou školu, proto umí trošku gramatiku.
  • Doněcko slaví půl roku nezávislosti. *14*
  • Ze všech u nás existujících politických stran je jediná volitelná a tou je KSČM !!!!
    Ať žije vůdkyně všeho pracujícího lidu a inteligence !
    Rozumný člověk nikdy nemůže dát hlas svému otrokáři- buržoustům a kulakům.
    • pepone = super magor, ještě jsi zapomněl - pracující inteligence, jak jste říkali "vystudovanejm" metařum.
  • Volební průzkumy jsou předobrazem volebních zizků jednotlivých stran,potud dobře,ale.....agentúra Median se zeptala 862 lidí,což je ten nejmenší počet,umožňující jakýs-takýs % odhad.Asi nejstandartnější průzkumy jsou přes 1200 lidí.Takže střídání menších a větších počtů otázaných je ošidné a nepřesné.Samozřejmě také záleží na tom,kde se průzkumy pořádají.Proto nevidím důvod k jásání u hnutí ANO.
    • Volit ANO bude mít stejný výsledek,jako kdysi volit lumpy z OF,Chartisty,ODS a nebo lumpy z TOP 09.Prostě dále se bude Česko řítit do státního bankrotu.To chce krutou revoluci s mladou generací v čele.Pokud lumpové kteří Česko zbídačili nezačnou masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký ,že to byl velký humanista oproti revolucionářům,tak je taková revoluce slabota.To chce opravdu na lumpy pořádně tvrdou ruku.
  • Slovenska kolonie by mela mit slovaka premiérem-to je každému jasne.
    A s.Bures ma k tomu nemale předpoklady-slovensky komunista,udavac StB,a uzce spojen na mafii. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit