Babiše může vyhnat z vlády jen černá labuť
-
Jéglova averze vůči Babišovi a jeho vládě je až zarážející. Když už úspěchy Babišovy vlády nemůže argumenty dehonestovat, vymyslí si "černou labuť". Zřejmě vychází z toho, že všechny dnešní úspěchy státu, zda na poli ekonomickém, sociálním a politickém jsou dílem předešlých vlád - Topolánkovy, Sobotkovy, Paroubkovy a dalších dnes již opozičních stran. S úctou k vašemu vzdělání pane Jégle, měl byste již konečně začít psát objektivně, anebo povolit stažený opasek na břichu, ať se vám lépe dýchá a jste lépe okysličen.
-
A to jste "vymyslel" sám, nebo jen opsal některý že žvástavých kydů toho imgrantského STB-ckého megazlodějkského gaunera babiše?
Koblihář Bureš/babiš není nic jiného jen jen podvodnický křivácký skřet, který zmizí jak pára nad hrncem jak začnou ekonomické problémy. A s tím co to všivácké ..... napáchalo, je jasné že jsou už blíž než za dveřmi.
-
Umím najít kdo je majitelem nějaké firmy, dnes je běžné že i některé sportovní kluby mají majitele (zvlášť ty, které provozují profesionální sport), a i tyto majitele lze bez problémů zjistit. Pokoušel jsem se ale najít majitele politické strany nebo politického hnutí. Nic takového se mi ale najít nepovedlo, žádný takový registr jsem nenašel. Můžeš mi Jégle poradit kde se dá taková informace najít ? Pokud ne, tak prosím tuto stokrát opakovanou lež o (jakémkoli) majiteli (jakékoli) politické strany či hnutí neopakuj, je to trapné.
A k tomu čemu a komu pomáhá či nepomáhá výborná kondice ekonomiky: Zažili jsme řadu vlád, které svými kroky ekonomice škodily (ať už to byly zákony umožňující rozkradení kde čeho, nebo různé "balíčky opatření", které přidusily i to málo co po rozkradení a vytunelování zůstalo funkční). Takže by stačilo kdyby vláda přímo neškodila, a ekonomika jí bude pomáhat. Pokud ale vláda ekonomice pomůže, tak ta jí to pak stonásobně vrátí. To platí a bude platit nejen v této době, ale nezávisle na době a na tom kdo v té vládě v daném okamžiku je.
A že nynější předseda vlády uplatňuje dobré nápady ať už tyto vypadají levicově nebo pravicově ? To je ale právo každého šéfa politické strany či hnutí, který neuváznul v přežitém pravo-levém vidění světa, u předsedy vlády bych to dokonce chápal přímo jako povinnost vůči občanům.
-
Az se Buresova armada vericich vyda na pochod, klidne muze volby vyhrat.
https://www.youtube.com/watch?v=wyLjbMBpGDA
-
Křenková = Sajmon = americanka a spousta dalsich prezdivek...
-
Chtělo by to od havloidů zase vymyslet nějakou "zaručeně pravdivou" kauzu na pana Babiše. Čím víc tím líp, pak ANO bude mít klidně i přes 60%
-
To není "pan" to je Simona Křenková, když si hraje na chlapa tak se jí říká "Sajmon"!
-
Já věřím, že to pan Občan přežije ve zdraví. I on tuší, že to jím nenávidění kobliháři vyhrají. No a pan Jégl se už nějak jistě uživí. Majitelů různých médií žijících po hříchu mimo ČR je dost. Babiše adorovat nebude.