Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady rozvědčíce radka. Nemám nic společného s radkou kleslovou, která nikdy a nikde žádnou rozvědčíci nebyla a následkem toho má negativní lustrák. Mám už třetí plastiku, následkem čehož jí nejsem vůbec, ale ani trochu podobná. Už je vám to jasný?
  • kamarad mel matku clenkou zlocinecke organizace v cr.a rikal stanovi komunistu a fasistu jsou stejne.koncetraky,pracovni tabory,popravy.nikdy komunisty nikdy fasisty.
  • Kleslová zejména hned od počátku 90tých let dozorovala řadu státních firem, mimo jiné i Benzinu, která byla totálně vytunelovaná a pak ze stát. rozpočtu dostali její tunelářský management od pravicové vlády miliardy k tomu, aby vytvořili dceřinou společnost a ta je tu dodnes. Vytunelovaná byla tehdy ta Benzina značená zeleně a ta nová , co je tu dodnes značená čeveně. Tedy tato dáma dozorovala vytunelování Benziny jak Livie Klausová vytunelování ČS spořitelny a dalších státních podniků. Ukázka naproté šílenosti, brát si takovéto lidi do svých řad a ukázka toho, jak ČSSD se této dámy nedokázalal zbavit, tak jako Hulínského, Březiny a řady dalších a umožňovala jim takovéto chování a konání.a ANO si ji převzala. To je opravdové terno , ovčánkové. Babiš snad zešílel a nebo hraje špatně s falešnými kartami.
  • To zas kolem toho bude soubor pohádek.
  • Ty rudé bestie mají na rukou krev nevinných lidí! Elity povraždili a zičili v komunistických koncentrácích, občany zotročili, bohatství vytvářené po staletí našimi předky zplundrovali a rozkradli.
    KOMUNISTI JSOU HORŠÍ BESTIE NEŽ NACISTI!!!
    • Pro ty co zapoměli nebo měli za jejich 40-tiletého vládnutí z nich výhody, či pro zcela mladé naivky, kteří v tom režimu ani nežili jsou to mj. ti co za 25 let NIC NEROZKLADLI. Ale neví, či nechtějí vědět kdo nařídil měnu, likvidaci i malozemědělců, řemeslníků, odmítačů režímu atd.
    • Takové scifi si vymýšlejí jen parazité. Nic takového neexistovalo. Za komunistů byl ráj na zemi. A to ještě ani nikde komunismus nebyl.
  • Ať žije KSČM !!!! Nejlepší politická strana v ČR. Pokračovatelka bojovníků za svobodu pracujícího člověka. Kdo jim sloužil - dobře dělal. Sloužil pracujícímu lidu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit