Přejít na výpis diskuzí
Babišovo divadlo: Co jsem ukradl, nevrátím, ale rozdám
31.3.2017 | Tomáš Chalupa
115 příspěvků
-
... protože dobře vím, že čteš všechno, ty zakomplexovaný a všemi opuštěný blbečku, zlatý hřeb nakonec: dobře se dívěj na fotku Andreje, přesně tak se směji do tvého tupého xichtu :)))
-
... tiscaláci jsou chudáci, ale jednu zásluhu mají: štamgast č. 1 by si bez nich dávno hodil mašli :)))
-
... a ještě díky za skvělou reklamu mých kvalitních překladatelských služeb, ty pitomý kriple :)))
-
... tvá intelektuální bezmoc je fascinující, ale neschází mi, čau, nevzdělaná neškodná nulo :)))
-
... nikdy se nenaučíš ani psát, natož myslet nebo dokonce třeba překládat, ty ubohý výkale :)))
-
... jsi dokonalý primitiv, se kterým se nikdo nebaví, ale pro legrajdu udělám malou výjimku: že jsem zkrachovalý překladatel, je výblitek hodný nejprimitivnějšíhi chudáka na netu, tedy jakoby nebyl, nejsi nikdy sto pochopit, že uváděním mého jména děláš ze sebe většího primitiva, než si kdo dokáže představit, moc rád bych se podíval do očí chorého blbečka, ale to tobě tvá zbabělost nikdy nedovolí, blbe :)))
-
jako sračka, deebil .....od zdejšího krasomluvce. Jmenuje se Ing. hrebeňár. Je z Ostrova, Lidická 1332. Zkrachovalý překladatel z němčiny.
-
dzixy, je to právě naopak !..Právě díky takovým., co např. nejdou ani k těm volbám a co se nechají různými, mazanými chytráky koupit za oschlý koblih, párek či sliby od "těch"., co je nikdy nesplnili a ani je nehodlají splnit., protože voliči jsou jim mimo voleb už pak doslova u "zadku" a to ve všem.. je dnes většina lidí i společnosti tam kde je.."hodně sprosté slovo" ,Právě "tito" ze Slibotechny s.r.o. nás všechny mají za tu kopu hnoje a také tak i jednají, už se ani nenamáhají to maskovat, že nás mají za tupé ovce..Oni totiž myslí jen na sebe a pro sebe., pro lidi nemyslí ani omylem, aby jim život ulehčili, to spíše naopak, aby je srazili na kolena a vyždímali všechny až na kost !
-
... oprava: IQ 3 :)))
-
to to nebudeš , protože tě zmažu , že tě tvoje máma v prasečáku ani pozná *1*
-
https://www.novinky.cz/domaci/433856-velvyslanec-ve-svycarsku-konci-kvuli-tweetum-sve-zeny.html
-
Andrej jedinej nekrade. A navíc, ty peníze, které ukradl, nikomu nechybí, ani státu. A kdyby náhodou chyběly, tak za to může Kalousek.
-
Babiši.. nech toho a chovej se slušně..
-
Tak se na tom s Andrejem také podílíme... *9* Jojo.. chválit ho budeš do té doby, až tebe vezme na hůl... má nás tam už všechny... On okrade stát... jak to říká Bbaiš.. nás.. pak nám to rozdá?
-
Vulgarismy prezidenta sem teď nepleť, diskuze je o Burešovi.
-
najdi si adresy autorů, jejich telefoní čísla a můžeš je začít udávat a zveřejňovat ty umaštěnej práskači BTW
-
Charita je dobrá, prospěšná a úctyhodná věc. Doufám, že pan Andrej brzy nakrade ještě mnoho dalších milionů pro pomoc potřebným.
-
... s tebou společnost rozhodně sdílet nepotřebuji, ty IQ 4, polib mi :)))
-
... jsi naprosto zdegenerovaná sračka, která zde stovky hodin civí, kdo ji nakopne, čau, mizím :)))
-
... jsi totální vidlák, já narozdíl od tebe zde zdaleka nedřepím pořád, polib mi, ty tupý hlupáku :)))