Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čistě logicky, je to jako byste si nechali odemknutý dům, ale zamkli se v obýváku. Prostě na palici. Ty zátarasy musí být na hranicích. Střežené a bráněné. A potom nebude třeba těchto EU liberálních šaškáren. 😈

  • Dříve se kolem hradů stavěl příkop. Proč kolem Prahy místo obchvatu neudělat taky jeden velký příkop nebo vysoký plot, potom budou papaláši ochráněni před cizími nájezdníky. Je třeba si uvědomit, že zátarasy si odhlasovávají politici aby nás uchránily před zlými lidmi ? Není to tak, že politici se bojí protože nemají čisté svědomí? Stačí jeden s kalašnikovem pod kabátem a je takový  masakr, že zátaras který politik nechal dát jako překážku bude na obtíž sanitkám, hasičům a jiným složkám. Naopak zátaras je výhodný pro nějakého blázna nebo skupinu teroristů kterým se zátaras stane ochranou. Opět politici předvádějí jak své chorobné mozky ukázat na obdiv. Jaký terorista by prahl po Českých klobásách, pivu nebo, že by měl chuť na něco jiného třeba rozložit politickou moc neschopných? To ani není potřeba každý politik jednou skončí v zapomnění. Zátaras nebo policajta neuvidíte v nějaké vesnici nebo městečku protože tam není potřeba, tam žijí ještě normální lidé kteří nemají brouka na mozku.         

  • Bariéry jsou úlitbou ideologii eurohujerského božstva. Ideově jsou merkelovci, eurohujeři, kalouskovci, macronovci a další bruselští quislingovci semknuti víc než kdy jindy, zejména přátelé demokratického systému jsou jejich úhlavními nepřáteli, protože si dovolují požadovat svobodu slova a s drzostí sobě vlastní nedodržují Bruselem naordinovaná pravidla eurohujersko-merkelovské politické korektnosti. Bariéry mají ukolébat právem se obávající občany, kteří zlobí a vzpurně odmítají participovat na islamizaci Evropy. 

    • vanhorne

       "zejména přátelé demokratického systému"

      Je to trosicku nesrozumitelne. kdo jsou ti pratele a kdo nepratele? Chtelo by to blize vysvetlit, who is who. 

      • Co nechápeš? Jsi opravdu tak naivní, že nevidíš jak €urohujerská sicialisticky diktátorská sebranka není demokratický systém?

    • Tento žvást jste "vypotil" sám, nebo někdo vašemu evidentě stihomanem postiženému chorému mozku napovídal?

      Něco tak pitomého by nedokázalo vyzvracet ani něco tak podlého, prolhaného, žvástavého, ... jak je rusáckoficková zr..a z pražského hradu.

      • Gorobilypes

        Něco k tématu či protiargument?

  • Teroristy si vychová každý národ sám. Čím horší chování a odtažitost ´tzv´elit, tím větší nebezpečí. Samozřejmě to neznamená mít ve vedení státu hlupáky typu Fiali, nebo skorolidovýho Kalouska.

    • Velice trefně popsáno. Pravda!

    • Turečku, turečku - někteří primitívkové nemít pana profesora Fialu a pana Ing. Kalouska - viď ty .....

      Pár kri..íčků jako ty neznají víc než ty dva a nebýt jich tak si je musí namalovat aby měli na koho chlístat své bludné tuečkovsko-tupočské chlísty. Na zločinné šmejdy takových mega gaunerů např. typu koblhářského komouš.konfidenta Bureše-babiše a jeho smečky, popř. rusácko-číňanského ožraleckého de.e.nt trosky zeMANa jejich mozkové závity evidentně nestačí.

      Jestli sem někdo zavléká teroristy tak jsou to právě ty dvě zrůdené kreatury se svými vychodo-aktivitami ty "mysliteli".

      • Gorobilypes

        Stále nic k tématu?

      • Sajmone, ty jelito, nech si ty tvoje kecy a jdi se i se svým idiootským nickem Pepana od Nováků vycpat.....

  • Jo - neochrani a jeste jsou hnusne...

  • Vánoční trhy ochrání socialistické ploty na hranicích, lidová armáda, pohraničníci a jejich věrní českoslovenští vlčáci

    • To uz spis ma sanci francouzsky strelec spolu s italskym bersaglierem. 

  • No to ví i dítě

  • Cesi jsou vydeseni z kazde mysky jine viry, ale nejak jim unikaji zraloci pochazejici z nich samotnych. Viz Ostrava, viz Uhersky Brod, viz Balda a tak dale. Tak dlouho se budou Cesi bat muslimu az je nakonec zabije vlastni soused

    • Svobodomyslnému panu Hubertovi  doporučuji večerní návštěvu Václaváku, kde může dosytosti navázat družbu s afroamerickými, afrolatinoamerickými, afroevropskými, afroasijskými, afroaustralskými, afroarabskými a mnohými dalšimi zde pracujícími tvory. Dost pravděpodobně bude obohacen o nové kulturní a náboženské poznatky.

      • Vy se bojite chodit v noci pres Vaclavak? To jste vetsi srab nez kdo jinej. Ostatne, chodim tudy casto k Salvatorovi. I po pulnoci. A zatim ziju

    • To že můžu dostat rakovinu ještě přeci neznamená, že si domu pozvu někoho s tuberou nebo se žloutenkou. Ono to stačí, že může rupnout v hlavě sousedovi, nemusím si ješte zvišovat riziko tím že pozvu do mé blízkosti další vypatlané magory ze středověku.

      • Treba Baldu a spol? Magory kolem sebe mate, ani o tom nemusite vedet. Balda byl taky hodny soused, to same ten grazl z Ostravy.

  • Pozvánka Merkelové pro alláhakbarovské migrační nájezdníky nás vyjde ještě hodně draho. Když naše kultura a středoevropská civilizace nepadne, tak budou moci naši potomkové hovořit o štěstí a zároveň nám budou zazlívat, že jsme se tenkrát chovali jako ovce před porážkou. Hranice EU byly de facto zrušeny, aby nebyl narušen příval migračních nájezdníků, takže stavíme nové hranice uprostřed velkých měst, abychom se mohli oddávat vánočním a novoročním radovánkám, což je ovšem pouhá iluze o jakémsi štěstí. Pozlátko merkelovsko-eurohujerských pořádků má omámit občana, který byl degradován do role duchaprázdného spotřebitele a užitečného blba. Stále jde jen o předehru, stále nás alláhakbarovští exponenti a jejich pomocníci typu Merkelové či Macrona jen oťukávají. Islamisticko-eurohujerská smršť teprv přijde. 

    • To je konina

  • Tak si někdy říkám, že ti teroristé už jsou na vánočním trhu v Praze a hlavně na Staromáku už dávno!

    Za pulty stánků, kde prodávají teplou vodu s trochou vína za rok od roku vyšší ceny. Žádné betonové bariéry jim v tom nezabrání. Zajímalo by mě, jestli kromě poblázněných turistů ještě někdo tuhle pančované pití kupuje.

    Možná jeden kelímek z folkloru, ale jinak to nechápu.

    Nejspíš jsem dosud nedorostl vyspělé tržní ekonomice.😛

    • mun.go

      To si musíte nechat vysvětlit erudovanými ekonomy z ČNB, ECB a FEDu.

      viz Lepší inflace

      ... žádný ekonom ... dosud nebyl schopen věrohodným způsobem vysvětlit, proč je plíživá (cílovaná) inflace dobrá a proč je deflace nebezpečný jev, který se nesmí nikdy a za žádnou cenu dopustit. 

      Samozřejmě, ty kecy o tom, že když je inflace cílovaná, všichni s ní počítají, a tudíž neškodí, znám. Blbost. Ředí hodnotu peněz stejně, jako jakákoliv jiná inflace. 

      Jakož si umím domyslet, že inflace hýčká dlužníky, stimuluje bezúčelnou spotřebu a trestá spořivost.

      • Jasně pane Mun.go. Psal jsem to samozřejmě s ironií a Vy jste v dom duchu i odpovídal.

        Chtěl jsem jen říct, že 30 let po "revoluci" se stále častěji "podnikání" blíží "zlodějině." 

        A to nejen u Babišů, ale i u stánkařů, kteří často běhají po Praze a skandují do ochraptění proti EET, finančním úřadům atd.

        Proti podnikání nemám naprosto a vůbec nic. Proti zlodějině (ať v obleku nebo v hadrech) mám výhrad spoustu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit