Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žijí tam pořád stejně a světu (rozuměj imperialistovi USA) to nevadí protože tam není ropa a jiné nerostné bohatství. Barma není ani strategicky územně zajímavá. Kdyby to bylo vše naopak, tak by zde USA už dávno tzv. bojovali za jejich ujetou demokracii.
    • jonatan.hanzlik
      Na jedné straně tady všichni bulej, když se někde zasahuje, na druhé straně všichni bulej když ne. Těžké.
  • KIMCID
    no žijou tam tak celou dobu.komu to vadí je jen USA
  • Tak zvaná demokracie, ve skutečnosti teror na velké části obyvatel a rozkrádání státního majetku. Malá skupina zlodějů se snaží ovládnout ostatní. Zatím to bylo v rámci samostaných států, ale teď je to díky EUUSA globální záležitost. Tak to dopadá když když potlačíte lidství na úkor bestií zvaných peníze a moc. To vše je zabaleno do mediálního vymílání mozků a státně teroristických politik.
    Stejné jako u nás - pěněžní totalita a bezohlednost malé skupinky, která vlastní téměř vše.
  • ono bylo jasné, co je slavná SuTi zač už od okamžiku, kdy ji tak prožíval Havel no a teď Obama, to rozhodně není žádná milovnice práv lidi, je to jen členka jiné party, která chce moc a na lidech jí nijak nezáleží, krom těch svých. S opravdovými pokrokáři a bojovníky za lidská práva se ani Obama ani Havel v životě neobjímali, protože ti práva běžných lidí zajistí tím, že jim ukradený majetek oligarchům vyvlastní.
  • žvásty o jakési údajné demokracii, vybaví se mi mimoděk US intervence. Co tam mají? Ropu? Diamanty? Strategickou polohu?
  • Žádná ,,Barma" již neexistuje,stát s metropolí Rangúnem se již docela dlouho jmenuje Myanmar-stejně jako již dávno není Zair,nýbrž Demokratická republika Kongo,dávno není Malgašská republika,nýbrž Madagaskar,dávno není Habeš,ale Etiopie,nikoliv Siam,ale Thajsko,atd.atd.
    Články,které takto chybují,věru o velké znalosti tamní problematiky nesvědčí...Jsou asi tak důvěryhodné jako ta,zejména zámořská média,které si pletou Bukurešť s Budapeští,Česko s Čečenskem či Slovensko se Slovinskem apod.
    • Nesmysl. Myanmar je stejně platný termín jako Barma. Užívají se oba a každý je pro vhodnější pro trochu jiný kontext. Zair bylo Kongo chvíli, když tam vládl Mobutu, jinak to bylo vždycky Kongo. Dneska jsou Konga dvě, nikoli jenom DRC, jak klamete. Dalo by se pokračovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit