Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nákup vozidel pro kontrolu komunikace v rámci mýtného systému a všechny poplatky s jejich provozem (pohonné hmoty, servis apod.) jsou financovány přímo Ředitelstvím silnic a dálnic (Ministerstvo dopravy ČR) a vozidla jsou v jeho majetku (nikoliv v majetku celní správy), stejně je to s komunikačním systém ve vozidlech a mobilními telefony osádek kontrolních vozidel.
    V současné době je přímo provozováno 35 vozidel, 5 je záložních, jejich osádky tvoří celkem cca 350 příslušníků Celní správy ČR.
    Příslušníci celní správy jsou v oblasti služebního příjmu i cestovních náhrad financováni z rozpočtu Celní správy ČR (Ministerstvo financí ČR).
    Vyměřování a výběr mýtného jsou plně v kompetenci Ředitelství silnic a dálnic, celní orgány nemají v této oblasti žádné kompetence a z výběru nemají žádný profit. Peněžní sankce (pokuty) za porušení komunikace v rámci mýtného systému udělujjí celní orgány a vybrané peníze jsou odváděny (stejně jako u jiných pokut) přímo do státního rozpočtu, opět bez jakéholiv profitu ze strany celní správy.
  • Nic nebude zadarmo natož od Bárty alias Ferdy mravence, ABL je na dobré cestě, ještě chvíli a policii budou přejmenovávat na ABL policie s.r.o. pomáhat a chránit, cha cha je to hnus velebnosti.
  • Kurňa,ale to už nebude John ten pravý tvrďák,bude spíše natvrdlý. *1* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit