Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co tam kdo zvolil za blbce, to tam máme a tak je to v televizi krásně vidět. Co se divíme? Vždyť jsou to naši volení zás-tupci a ti se chovají podle toho, kdo je tam zvolil.
  • První poslanecká prostředníčková jednička - Ko_ulánek a další, kteří ho stejně společensky úžasně a inteligentně napodobili, by se měli dostat před soud pro výtržnost, tedy hrubou neslušnost na místě veřejnosti přístupném a na veřejnosti, tedy nejméně před třemi osobami současně přítomnými - viz ustanovení trestního zákona v §§ 117 a 358.
    • To platí pro všechny občany, s výjimkou poslanců, členů vlády a prominentních "VIP" osob. VIP značí "Very Important Person, tedy pro všechny velmi význačné osoby. Pro ty neplatí žádný zákon, resp. platí "jenom jako" a dělá se to tak, že se zahájí oficielně trestní stíhání ( ale nikdo nic nevyšetřuje ), a počká se až to vyšumí a dál se tím nikdo nezybývá a lidé zapomenou - mají i tak problémů dost. Ostatně viz causy Vondra, do dneška se nestalo vůbec nic, už má další průšvih a stejně se nic neděje. Doufejme, že když už je tlustý jako dobře vykrmený čuník, že jej klepne pepka a bude boží spravedlnosti učiněno zadost a všem ostatním se uleví.... *12* *12* *12*
  • Ještě možná chudák vzpomíná na svoje mladá léta jak se hlásíval ve škole.Možná ho nakazil ten "školni"soukmeno-tupec. *6*
  • Též nevím co znamená vztyčený prostředníček. Nehledě k tomu, že žádný vztyčený prostředníček nevidím. Že by další trapný pokus o diskreditaci? No, soudím, že kdo chce, tak na to skočí.
    • Ten obrázek se vztyčeným prostředníkem Bárty již odstranili včera a ponechali tam jen zdviženou dlaň. Ale byl tam, já jej viděl a se mnou mnoho dalších. Je to Z USA převzatý vulgarismus zvaný "fakovák" - z angl. "fuck"= souložit , resp. současně české vulgarity pro tuto činnost. Zde je nelze přímo napsat, "hlídač" vulgarit jej nepropustí. Znamená tedy : Já vás je.u, šou.tám atp. Má též význam jako symbol mužského údu vulgárně, takže vztyčený prostředník lze také interpretovat jako: TY (VY) Ču.ÁKU (CI) !
      Jde o nejhrubší urážku, ne význam "Jsi jednička", protože někdo jako jednička se označuje vztyčeným "PALCEM" ruky, ne prostředníčkem. Tyto výrazy nelze zaměňovat !!!
  • Mně to připadá jakoby signalizoval:"Jsem zde, jsem velkej ....to!"
  • No , příliš bych jej neodsuzoval.Je-li to jediná část jeho těla kterou ještě dokáže vztyčit, tak mu to dopřejte.Ať má chlapec alespoň nějakou radost!
  • si může s tupolánkem podat ruku,ten ferda mravenec.
    tak tohle je naše politická reprezentace.........moc krásné.
    na bělehrad vašnosti.
    • tak to asi ne, páč Tupohlávkovi, tento pán svým vyjadřováním nesahá ani po kotníky, Tupohlávek byl jiný "kalibr", prostě "dutohlav obecný"! *15*

      Pan Bárta mě osobně nějak nevadí, ale vadí mi celkem dost jiných individuí, které jsou v parlamentu ČR!
  • Připadá mi to jako by se hlásil o slovo.
    • Určitě se hlásil o slovo a namísto toho, aby se ohlásil jménem, se pojmenoval vztyčeným prostředníčkem. *1*
  • Jsem poněkud mimo mísu, co, prosím pěkně, vlastně znamená vztyčený prostředníček? ( ve středověku to bylo asi něco ve smyslu "my se vás nebojíme, dostanete na frak" , což zas tak vulgárně nevypadalo. )
    • Za socializmu se vztyčený prostředník nepoužíval. Jedná se o původně "falický" symbol ( phallos = řecky mužské pohlaví vulgárně ). V západních zemích vztyčený prostředník představuje právě tento symbol mužského údu ve vulgární podobě, prostě jinak to nejde, no, prostě znamená " Ty ču.áku !, tedy jde o hrubou urážku. Také v USA se používá jako symbol zvaný česky "fakovák" z angl. "fuck" = souložit, je.at , pí.at a další české vulgarismy. Takže vztyčený prostředníček se nepoužívá jako "jseš jednička" ta patří zdviženému palci u ruky. Tedy jde o jasnou hrubou urážku, kterou můžeme interpretovat vůči opozici jako " Vy ču.áci ! anebo. " Já vás šukám ! atp. Díky českému "doprdelismu" se tento výraz začal u nás kopírovat jako hrubá urážka, převzetím této vulgární nadávky z USA. Kdy už začneme být Češi a nebudeme pořád kopírovat vulgarity a blbosti...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit