Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bártova sekta 2 roky hlasovala pro všechny Kalouskova asociální zvěrstva.
    Zvedala DPH a podporovala Drábkovu genocidu nemocných a nezaměstnaných.
    Nyní se znovu zkouší vetřít do PS v tzv. novém lepším čistém Okamurově kabátu.
    Kdo si dobrovolně nasadí do kožichu takové vši je zcela nepřijatelný.
    To jeho soukromé gestapo s názvem ABL které tajně nahrává a špehuje lidi
    je třeba rozpustit a všechny ty vlastizrádné gaunery ( Bártu Dobeše Kočí Peake
    Johna..) pohnat před soud.
    • Kalouskova ascoiální zvěrstva?
      Zato "lidumilná" ČSSDKSČ se řídila heslem:
      Nikdo vám nemůže dát to co my vám můžeme slíbit.
      • Ano Kalouskova asociální zvěrstva - daně zvyšovat nechtěl, pak je zvýšil, na naftu a benzín o tolik, že tiráci tankovali v cizině , občané v příhraničí nakupovali v cizině a tak se projevila Lafferova křivka a Kalousek ani nevybral tolik co před zvýšením, zato snížil příspěvky invalidům a starým, nemocným odkázaným na pomoc. Jako Ježíšek nadělil 134 miliard církvím i těm, co tu v tu dobu vůbec neexistovaly. Zastropoval soc. a zdravot. pojištění bohatým a zavedl rovnou daň a tak způsobil gigakráter ve státním rozpočtu, který začal látovat škrtáním. Ovšem miliony pro udřenou Nagyovou a Nečase neškrtl, ani pro Peak a další povedené existence, co mu drželi vládu neustále na jipce při životě za velké peníze daňových poplatníků. A tak nám díky jeho rozpočtové zodpovědnosti i přes jeho škrtačku vzrostl dluh už na 2 biliony a 45% HDP.
  • Bárta by za ABL by měl dostat pěkných pár na zadek a ne cenu
    • To byla cena hodnoty těch pár na zadek, což nemohli provést, ač měli tisíc a jednu chuť, protože by to bylo trestné. A zpitomnělí důchodci co si nechali vymýt mozečky Bártovými sladkostmi a laskominami ho srdnatě bránili i berličkami a holemi, jen aby si ho ubránili , neb jim Víťa neviditelnou rukou trhu vynahradil ztrátu za šmejdy ,co jim dosud prodávali předražené hrnce na předváděcích akcích, pro změnu za šmejdy , prezentující se na předvolebních akcích se stejnou hodnotu .
      • Cikáne Pišto tečko, co to zas plácáš. Nikdo to stejně nečte!!
  • Nějací "provokatéři" prostě přišli za šmírákem, pardon, tzv. politikem. Co se Víťa diví ? A hlavně - koho takové nepodstatné ZPRÁVY vůbec zajímají ...
  • Bárta je šašek.

    Jedinou volitelnou stranou je KSČM
  • Bárta předvedl jak snadno se lidi oblbují. Nahaté holky krásná hesla o změně.
    Skutečný vůdce Bárta se schová za populární ráznou TV tvář Radka Johna
    a hned se najdou ovečky které tu sebranku pošlou do PS.
    VB nahradila VV ABL. Bárta přiznal že proti obchodní konkurenci používá zbraně
    jako sledování odposlouchávání a dohazování lehkých děvčat. Poté se udělají
    fotečky a lapeného manažérka má v hrsti.
    Nyní začíná další kolo oblbování. Okamura s VV v kabátě volá po změnách
    a Bárta který hlasoval pro zvednutí DPH nyní žádá levné jídlo. *1* *1* *1*
    • Evidentně nás oblbují i Ti ostatní. Pan Bárta je mimo koryto. Ostatní, bohužel, ne. Co myslíš, může to tak bát? *1* *1* *1*
    • Přesně tak, dnes Bárta oblbuje především důchodce ve své plzeňské cukrárně sladkostmi a kecy j-elitného ekonoma Kohouta a dalšími. Když by neprošel s VV, tak se promtně recykloval do Okamurova Úsvitu. 100% ní souhlas s vyjádřením Nagyové v příspěvku nademnou. Šmejdi nejsou jen ti, co důchodce nutí na předváděčkách kupovat předražené hrnce .
  • Bárta si měl spíše koupit dům na Floridě a tam zalézt.A ne v takto prodlužené zemi ohlupovat národ,že právě on dokáže tuto zemi zachránit.Spíše mu jde o to,přes politickou moc toho pro sebe co nejvíc nakrást.Prostě,když lumpům jedna strana,kterou vytvořili padá,tak pouze přemalují firmu a jdou obyčejného českého blba oblbovat znovu.Uvedené jim půjde stále hůř.Protože na obyčejného českého blba se valí bída ze všech stran.A hlad mu pročistí mozek tak,že bude nucen začít sám přemýšlet.
  • DPH několikrát VV odsouhlasily, tedy i Bárta, j-elitní ekonom Kohout, který je s Okamurou i se Svobodnými Macha ,bude vždy hájit pravici, ale dokázal radit monetaristicky i keynesiánsky celých 23 let všem vládám co tu byly aby z toho hlavně nahrabal pro sebe co nejvíce, druhý pilíř podporoval, ač neví co bude zítra, natož za 40 let, ovšem participoval v jednom z nich a tak by si na svoje peníze opět přišel a ne malé. Po něm potopa. Za tento marasmás nese plnou odpovědnost právě i Pavel Kahout. Tak si nenechte ovčánkové vymýmvat mozečky. Šmejdi nejsou pouze ti, co provádějí pro důchodce předváděcí akce , aby je donutili si něco drahého koupit, ale i to, co vás oblbují, tentokrát v Bártově cukrárně s kremrolemi a rakvičkami , a pak vás okrádají celých 23 let z Poslanecké sněmovny a vládních postů. Okamura s Bártou i Kohoutem budou vždy kopat za pravici, za bohaté jako Babiš.
  • Ferda mravenec sv*nstva všeho druhu
  • Okamura není špatný, ale s tím Bártou to podělal, vůbec si ho tam neměl brát
    • Souhlas a proto je třeba Víťu ,objímače a milovníka dinosaurů, v y k r o u ž k o v a t. !!!!!!!!
      Stejně tak j-elitního ekonoma Pavla Kohouta, chameleona, co je jednou nohou u Okamury a druhou u Macha - Svobodných a přednášel i u Babiše v ANO a je na roztrhání. Tak aby se nám chudáček neupracoval a neudřel. Bez milosti v y k r o u ž k o v a t taktéž. !!!!!!!
  • Bárta a spol byli "odstřeleni", ale mnohé prospěšné prosadili. Velké strany provedly prostřednictvím medií neuvěřitelné machinace s veřejným míněním, o korupci (krádeži) jejich členů ani nemluvě, a v podstatě se nic neděje a dít asi nebude. Navíc mají stejní aktéři drzost a hrnou se, se souhlasem kmotrů, do politiky znovu. Srozumitelněji řečeno, drží se koryt jako lejno košile.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit