Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato baterie využívá tzv. betavoltaického efektu, který transformuje paprsky beta z rozpadu radioaktivních izotopů na elektrický proud. Jsou podobné jako solární články, rozdíl je jen v tom, že tyto transformují sluneční svit. Zdrojem radioaktivních paprsků je izotop Ni-63 (nikl -63), tj. „mírný“ a čistý zářič, který se po úplném rozpadnutí změní na stabilní izotop mědi. To znamená, že baterie po vyčerpání nepotřebuje už žádnou speciální recyklaci.
  • Ruští vědci vyvinuli prototyp betavoltaické baterie, která se nedobíjí, nepotřebuje údržbu a je to jaderná baterie se 100letou provozní životností.
  • je to tu samej shapirův poskok

vivat Venezuela
  • mám stejný pocit, utáhnout tu frajera na roštovačku je skoro nadlický výkon *9*
  • ... ty takový pitomec nemůže z nikoho udělat sebevraha. Já to vím, ty to víš a všichni to zde na diskuzi vědí, stačí na tebe poslat BIJEC pitomečka a spácháš sebevraždu ty kapslíku: )))
  • Tady mi to v této diskusi připadá jako diskutéři z Bohnic.
  • lžež, ruské baterie nikdy nevybouchnou
  • Zkrat takové veliké baterky, to musí být docela pěkná pyroshow, podobná kratochvíle jako výbuch boileru...
  • zdarec děcka, byla jsem na muzikálu Limonádový Joe, super *14*
  • mne ještě žádný kluk neodkopl *10*
  • V Rusku neznají elektřinu.
  • áno jebaj ma súdruhu *14*
  • ... není zde nad to, nepátrat po tom, jestli nějaký primitiv reagoval na odkopnutí :))))
  • ... můj zloděj nicků je největší primitiv, není nad to, udělat z něj sebevraha, dám to :)))
  • ... napsal jsem ze soucitu s nemocným, to s jiskřením nemá nic společného, jebu tě :)))
  • ... to je lepší sekyrka :)))
  • *14* mám doma nové sikovky, nechal bych se poštípat
  • ... já ještě né ale nejraději bych dal pusu Simonovi, štípanou :)))
  • proč ? *9* myslel jsem, že to mezi námi jiskří
  • ... to jsem rád, že mě inteligent tvého formátu, tak chválí. A nyní si běž čmuchnout Simče do rozkroku, abys načerpal tolik potřebnou energii a mohl nás dále obšťastňovat svými moudry, drahý příteli :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit