Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vůbec se jim nedivím, že nejdou volit. Zase by jim mohlo spadnout na hlavu pár humanitárních bomb. (ještě, že je autor v pekle)
  • ČESKÝ národ žijící v Československém státě společně s SLOVENSKÝM národem, kdy se titulovali ČECHOSLOVÁKY a timto titulem jsme známí ve světě, dodnes. "ANONYME" , zapšklý mozek plive špínu. Takže, což se seznámit s naší tisíciletou hístorii, projít dějiny ČESKÉ, MORAVSKÉ a SLEZSKÉ země !!! Jenže každá doba má své hajzlíky a dnešní nadůroda předčila minulá pokolení.
    • Ano, opravdu je potřeba znát historii. Až do poloviny 19.století se národnost chápala zemsky, tj. Čech byl každý kdo se v této zemi narodil nebo zde měl panství. A nepočítáme-li Slezsko, kde se nehovořilo česky, ale "slezštinou", ještě dnes tam lidé hovoří "po našemu", což je něco mezi češtinou, polštinou a němčinou. I čeština a němčina měla (a ještě) má spoustu dialektů, kdysi dost odlišných.
      V Zemích Koruny České se nehovořilo jenom česky, ale také německy. A také 27 ČESKÝCH pánů popravených po Bílé Hoře na staroměstském náměstí hovořilo NĚMECKY, jenom někteří z nich znali pár vět česky.
      Teprve v polovině 19.století začal hlásat spisovatel Josef Jungmann, s "typicky českým" jménem ("Mladý Muž" !), že Čech je pouze ten kdo mluví česky. A aby tomu Češi "dobře rozuměli", tak jim to napsal v díle Geschichte der Böhmischen Sprache und Literatur (Dějiny české řeči a literatury). Slovenská národnost, slovenský jazyk a slovenská literatura se v té době teprve začaly formovat. Předtím se tam mluvilo převážně maďarsky (také v různých dialektech). Nic proti Slovákům, naopak se mi moc líbí jejich národní cítění.
      Ve světě jsme známí pod názvem Československo, což ovšem neznamená, že by zde po r. 1918 žil pouze český a slovenský národ a už vůbec ne žádný národ "československý". To si vymyslel nácek Beneš se svou skupinou a sami Slováci to nikdy nepřijali. Takže ČECHOSLOVÁCI (= OBČANÉ ČESKOSLOVENSKA) hovořili česky, celá třetina německy, něco méně slovensky, pak maďarsky, rusínsky, polsky).
      Tak jako se ve Švýcarsku hovoří německy, francouzsky, italsky a rétorománsky. A všichni jsou ŠVÝCAŘI.
      Takže ono je třeba znát FAKTA a nezaměňovat je za pouhá PŘÁNÍ.
  • Jugoši.Pakáž která vůbec nepatří do Evropy.Od pradávna dělají jen potíže.Vyhubit a bude pokoj tam i tady i v celé Evropě.
    • Jak je vidět, lidská blbost přetrvává dál. Kde byla ČSSR a kde Jugoslávie před rokem 1989?
    • Ty musíš mít potíže v osobním životě.
  • Samostatné Kosovo nemělo nikdy vůbec vzniknout, protože je to uměle vzniknutý "stát" za účelem dalšího rozeštvávání celé oblasti, jako budoucí oblast problémů s možností toto vojensky opět řešit a zájem na tom měli hlavně Američani, aby se tak tam naočkovala muslimská část obyvatelstva a jiné pakáže... Kosovo je jeden velký polocikánský, zkorumpovaný i mafiánský bordel, kde se drogy, falešné či málo kvalitní zlato i "děvky" a klidně i nějaké zbraně prodávají skoro málem na každém rohu a policie často dělá jakože nic nevidí..Srbové to tam do té doby drželi jakž takž v klidu a teď se tam děje tohle...Srbové by to měli mít opět pod kontrolou, jinak se to rozšíří a bude to velký problém tyto lenošné a pouliční zlodějské hordy "odkudsi.." zvládnout. Jsou něco jako naši cikáni akorát v lepších barvách.
    • V Kosovu mají USA největší vojenskou základnu v Evropě.
  • Kosovo je Srbsko a dohoda o Kosovu je Mnichov. Srbové se nás za Mnichova zastali a ten náš uslintanej zmetek uchrápanej je podrazil. Vrátit Kosovo Srbsku a ty parchanty albánský vypakovat do Albánie
    • Za Mnichov mohli náckové kolem Beneše, kteří po vzniku ČSR odmítli navrhované kantonální uspořádání po vzoru Švýcarska, vymysleli si neexistující tzv. "československý národ" (což Slováci nikdy nepřijali) z celé třetiny německy mluvících Čechoslováků udělali občany druhé kategorie a nahnali je tak do náruče Hitlerovi. Nehledě na to, že největší chybou bylo zničení Rakouské monarchie.
      A pokud jde o Kosovo, co takhle ty parchanty srbský vypakovat do Srbska?
      • Jsi nádherná ukázka zmanipulovaného člověka. Kosovo patřilo Srbům. Poté co svolili aby se tam usídlili Albánští uprchlíci se to celé začalo srátt. Albánci si začali dělat nároky, terorizovali srbské obyvatelstvo. Po tom co se je vláda po obrovských ústupcích (Albánci nemuseli platit daně, energie...)které Albánci využívali ( které ovšem nepomohly) rozhodla vypakovat, začalo pro pro Srbskou část Kosova peklo. A pak už víš co se dělo. Všechno to korunoval uslintanej Tratemberk svým uznáním Kosova jako samostatného státu v držení Albánců.
        Tady se ukázalo, že Trautemberk není Čech, ale Rakušák, Němec(co já vím, kolik má ten zrádce občanství), protože Srbsko s Rakouskem se nikdy neměli rádi.

        Jednoduchej příměr by byl takovejhle: Slováci se začnou zbavovat cikánů. Jelikož u nás zvítězila pravda a láska, tak je k nám vezmeme. Na Moravě stoupne populace slovenských cikánů, která bude využívat náš štědrý sociální systém. Ale to bude stejně málo. Začnou se bouřit, vraždit.. Po zásahu armády se do světa dostanou pouze fotky mrtvých cikánů. potom přiletí pár letadel, srovnají humanitárně Brno a Prahu. Zabijí tak 50 až 100tisíc civilistů, za potlesku lidí jako ty. Morava vyhlásí nezávislost a naši spojenci ji nezávislou uznají.
        Doporučuji ti aby jsi shlédl tento dokument. Natočila ho ČT, ale nikdy neodvysílala. Proč? Na to si snad odpovíš sám (teda jestli se na to podíváš)
        http://www.uloz.to/xnWdPUP/uloupene-kosovo-avi
      • Kosovo je Srbsko ty blbečku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit