Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaký má ten tovarišč knírek, podobný jako měl tovarišč Džugašvilli zvaný Stálin (Ocelín) a také Führer Adolf. Asi je to móda pro ty "budovatele" vyznavače socialismu rudého i hnědého.

    • vanhorne

      "vyznavače socialismu rudého i hnědého"

      Kdyby rudi bratri vedeli, ze  fotr toho porusteneho rudeho chomouta byl toulavy cigan, jak uvadi nektere zapadni zdroje urcite by je kleplo. Jestli by ho i pak vynaseli az do nebes.?🤣

  • Z Běloruska k nám ještě donedávna proudily celé vlaky cisteren už hotové velmi levné nafty. Jenže Lukašenko zjistil, že náš ministr zahraničí (už bývalý) poslal 10 milionů tzv. běloruské opozici a taky se dopídil, že v pokusu o státní převrat v Bělorusku figurovaly dvě české neziskovky, Člověk v tísni a Občanské Bělorusko, kterou ještě spoluzakládal Havel. Jinak tam najdete stará známá jména jako Schwarzenberg, Ruml, Šabatová, Šustrová, Štětina. Právě k vůli těm nepřátelským akcím českých politiků a neziskovek Lukašenko ty dodávky levné nafty do Česka stopl. Tady máte důvod, proč letí ceny nafty i benzínu nahoru. Můžete za to poděkovat výše uvedeným čourákům, kteří se serou do čeho nemají jen proto aby si zasloužili podrbání za uchem od zaoceánského páníčka.

    • Na takové levné naftě bohatnou jen kšeftaři. V síti je nafta pro nás stejně drahá, jestli na ni nějaký šíbr s orientálním zbožím zbohatne, nebo nezbohatne. 

    • vanhorne

      "Z Běloruska k nám ještě donedávna proudily celé vlaky cisteren"

      Dosla para doslo uhli, ze uz dojezdily?

      https://www.petrol.cz/aktuality/zacal-boom-podezrelych-dovozu-nafty-6033

      • Aaaa varan klasický zdejší papouškovač. Nejlépe mu jde vyhryzování do jiných. Další unikátní blbost z pod ruky prasiče zdejších stránek.

        • Aaaaa zastupce zvyraznovane , presto stale poradne neuznane mensiny opet uspesne zde. Chytry a vzdelany jako jeho kolega z televize. Dokonce i v orientaci si rozumneji. Vokoune , prej se s oblibou slejzate za ucelem naplneni vasich tuzeb na verejnych zachodcich v parcich a tak podobne ? Uz jsi se take prihlasil do programu porodim dite ? Blbej ses na to dost ty vidlaku ze senochrup. 

          • KIMCID

            Vystupuj pod vanhorne nebo pod kettling, ale pod jedním. A piš s háčkama a čárkama jinak to nikdo nečte.

            • vanhorne

              "A piš s háčkama a čárkama"

              Necti to kdyz te to tak boli, bez czarek a haczku, czarko.😂

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                znova?

  • No, nějak reagovat musí. Přeci nepokleknou.

  • mun.go

    Hegemonem v EU je Německo. 

    Za druhé světové války zabili němečtí vojáci 25 % obyvatelska Běloruska (některé zdroje uvádějí dokonce 33% s odvoláním na to, že v roce 1941 činil počet obyvatel Běloruska 9 183 400 osob a lidské ztráty dosáhly 3 074 193 osob).

    Kdy se Německo omluvilo za vyvražďování / genocidu Slovanů - zejména Bělorusů?

    • A kdo tebe nutil aby jsi do nejakeho UE lezl ? V tomhle stavu , v jakem CZ je , nemuzes cekat nic jineho nez roli lokaje. Beres , tak delej . Az budes sam platit , tak si vyskakuj. Jako bonus ten slovak co jste si ho zvolili za atamana . Mimochodem , s kym bylo Slovensko za II valky ? No tak vidis . 

      • mun.go

        V ČR proběhlo referendum  o přistoupení k EU v roce 2003. Pro schválení smlouvy se vyslovilo 77,3 % hlasujících. Volební účast byla 55,2 % a šlo o jediné celostátní referendum v celé dosavadní historii.

        P.S. Ostatně - kdo může za stav, v jakém ČR je? Nezvratnou skutečností je, že  v zájmu Německa byl rozpad ČSR a Jugoslávie.

        P.P.S. Co máte proti Slovákům?

         

        • vanhorne

          "v zájmu Německa byl rozpad ČSR a Jugoslávie."

          Tito byl to prislovecne " pazdero v iledrp" uz od konce valky Stalinovi a i nekterym bogatyrum kteri prisli po nem. Czeskoslovensko rozbili jedine a bez jakekoliv pomoci dva vlastizradni smejdi, Klaus & Meciar. Dve stejne jesitne zrudy, ktere se nemohly dohodnout, ktera bude presidentem. President Benes mozna videl co by se mohlo stat za padesat let a s necim takovym pocital. Vážení spoluobcané, v nedávné dobe jsem podepsal historicky významné dokumenty pro naši Ceskoslovenskou republiku, to jest, dekrety prezidenta Ceskoslovenské republiky. 

          "Mohou se najít i vlastizrádci, kterí budou opet usilovat i o odtržení Slovenska od Ceské republiky. Bylo by to pošlapání odkazu našeho prvního prezidenta Ceskoslovenské republiky T. G. Masaryka a spoluzakladatele M.R.Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národu. Nezapomente, že mé dekrety se týkaly i potrestání vlastizrádcu, že mají trvalou platnost a POTRESTEJTE  Všechny prípadné vlastizrádce at je to kdokoliv, a v kterékoliv dobe." 

          Váš dr. EDVARD BENEŠ 

          Praha, kveten 1947 

      • Gorobilypes

        😂

  • První balíček současných protiběloruských sankcí EU přijala loni v říjnu po srpnových běloruských prezidentských volbách. Podle běloruských úřadů v nich opět zvítězil Lukašenko, EU však hlasování považuje za zmanipulované a jeho výsledek neuznává. Sankcemi chce zabránit také porušování lidských práv v Bělorusku včetně násilného potlačování protivládních protestů, které ve východoevropské zemi propukly v reakci na srpnové volby.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    No hlavně že americké volby nejsou považované za zmanipulované a usmrcení protestujících před kongresem nikomu nevadí.....😉 inu když panstvo z nacistického Deep State vydá rozkaz, mopslíci v Evropě poslušně ňafají a ňafají....

  • Omezeni vztahu ,  sankce , samy zakazy . Videno na vlastni oci asi pred 10 dny v Polsku na dalnici. Smerem vychodnim se vali jedem kamion doslova za druhym oznaceni TIR  a znacka bud Rusko nebo Belorusko. To same smerem zapadnim . Tedy pochopitelne mezi opravdu morem dalsich z jinych zemi , kde se na blokadu nehraje. To nebyly desitky co jsem cestou potkal , to uz byly stovky tehle transportu z tehle indexovych zemi . Tam i nazpatek. Ze by si jen tak vyjeli prazdni , zacalovali dalnicni poplatky , nekde v treba Nemecku se otocili a dali si prazdny repete zase nazpatek ? Obcas jsou k videni i na treba Brenneru a dalsich cestach uz dost na zapade. Dokonce i ve Spanelsku jsem uz tohle potkal, a par jich zahledl  i v Portugalsku . Tak jak to s tou blokadou vubec je ? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit