Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to výraz solidarity, která je v Americe na daleko vyšší úrovni než kdekoli na světě. Vemte si, že za jeden koncert se vybrala v přepočtu 1/2 miliarda korun, třeba tato částka se jenom ztratila při loupeži peněz z firmy G4 Securitas před několika lety a nikdy nebyla vypátrána.. A že Amerika zbrojí za miliardy? Ano, zbrojí, bohužel, ale kdyby nezbrojila, kdo by zlikvidoval Hussajna, Ládina, kdo by šlapal na přezky Ál- Kaidě, Tálibanu a jiným zrůdám ve světě...Kdyby lidé všeobecně měli v sobě zakotvenou morálku, tak by se nepotřebovalo tolik zbrojit, ale když se stane katastrofa, tak se dokáží Američané semknout a stát za jednou věcí. To my dokážeme také, ale jich je přece jenom více... Mají daleko vyšší sociální cítění..Například je známé, že americký miliardář Rockefeller v poslední vůli veškerý majetek odkázal Charitě a vybudování Rockefellerova centra v New Yorku. Ukažte mi takového milardáře - Babiše - Slováka s českým občanstvím, (majitele Agrofertu a spousty pekáren Penam a United bakeries), který zvýšil svůj čítající zisk na cca 9 miliard korun, s celkovým majetkem 25 miliard, jestli by se s Vámi podělil? Apropo, jeho papínek byl velké komunistické zvíře s působností ve Švýcarsku....Toliko na vysvětlenou.... *7*
    • Až na to že islámské teroristy podporovala zbraněma penězma CIA v boji proti Sovětům podle hesla nepřítel mého nepřítele je můj přítel. až když terorista namířil zbraně proti USA a jejich zájmům tak jsou to naráz zlí teroristé.
      USA jsou odporným příkladem co do rozdělování zisků. Chudina žije ve slumech a běžný občan má jako u nás problém přežít s rodinou z malejch platů. a na druhé straně je tzv. smetánka herců zbrojařů a ropnejch baronů co se v penězích topěj a maj 10 aut a baráků protože už ani nevěděj za co ty peníze utrácet. takže to sociální cítění a dělení zisků nelakuj tak na růžovo . realita je jako vždy o dost horší.
      • Co to tady plácáš rudoprdélníku?
        • PRAVDU ! ten pojem je pro barona prášila jako jsi ty zcela neznámej co ? *1* *1*
  • Hlavně že do zbrojení cpou biliardy. To je jak u nás. Vlády škrtaj peníze pro zdravotně postižené i sociálně slabé a v ulicích jsou furt kasičkáři. Takže lidi co maj často hluboko do kapes maj i sponzorovat věci o které se má starat stát.
    Do čích kapes jdou peníze na povodně? ty nejsou každej rok a přesto je platíme. A pak voda příjde a zjistí se že se nic nepostavilo a peníze jsou jako vždycky v řiti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit