Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejen pro zmanipulované voliče Karla


    http://ulozto.cz/xb1FV7Kw/volebni-manual-c-9-pdf
  • Benešová si koleduje o ostudu. Zda nemá obavy z případného odebrání hlasů své strany právě VV. Soud v této věci byl od začátku fraškou a hledáním vinníka za každou cenu. První rozsudek mladého soudce to naznačuje. Domnívám se, že co si samotní členové mezi sebou ve straně upečou a sní, je jejích věc. Nešlo o žádnou škodu na veřejných penezích a pokud došlo k chybě, tak pouze k poznání nedostatečných morálních vlastností angažovaných aktérů počínajé Kristýnou Kočí. No a to až ta velká chyba není.
  • Paní ministrině, co takhle se na takovou prkotinu vykašlat a starat se o věci co škodí lidem. Třeba nový občanský zákoník. Víte, že asi půl milionů občanů má nemovitosti na cizích pozemcích. Nemovitosti kupovali v době, kdy bylo jedno čí je pozemek, a ani se pozemky nesměly prodávat, byly v majetku státu. Takže stížnost na ústavní soud pro retroaktivitu by nebylo vhodné zaslat? Asi ne, protože debilní Eliáš který to vymyslet je také váš.
  • To je kusanec!Větší kusanec je,ale v senátu pí Eliška Wágnerová *8*
    • to víš čurá.u a né básníku.
  • Ten Bárta si udělal ze své firmy politickou stranu, rozdával, tedy půjčoval peníze a je nevinen. Jsem zvědav, kolik českých zadubených hlav ho bude volit. Určitě, fleck, prdící, ferda, panzerfaust.... a podobný intelektuální odpad co nechodí ani do práce a proto celé dny vypisují kraviny.
    • Strašněs mě zklamal, vocasi, po jistou dobu sem totiž měl dojem, že si osvěžením těchto debat zatímco se teď než jen smutně ukazuje a potvrzuje, že si nejspíš se zde přítomnými bolševiky toliko angažovaně promašťuješ tlusté střevo... a vážně netuším, proč bych coby top bělohorský šlechtic měl volit zrovna Bártu, kterýho mám jako dalšího smluvně opozičního produkta na háku či spíš v prde-i stejně jako tebe, pokud to ovšem nejsi ty sám, drne? Skoč do zdi! *6* *5*
  • Benešová je naše a škodí státu kde se dá! Čest práci!
    • škodí tobě a modrý mafii, to není stát, ale banda hov.n
      • Chápu, soudru je fekaloman, snad ne Bublina osobně?! *6*
    • *16*
    • Jojo, ne nadarmo byla tato šmrncovní dáma do této relativně vlivné mocenské pozice temnými bolševickými silami v zemi nainstalována, zkušenosti s ní jsou totiž jen skvělé, např. vůbec nekonala v jisté jí řádně oznámené kauze "policejní" nájemní vraždy v Ústeckém kraji! Její kontrakt s hejtmanstvím tamtéž taky dost dobrý!
      Namísto exemplárního ztrestání kudrnatýho Gábora za jeho fašizační ústavní puč tak bude proces zardušování posledních zbytečků demokratických atributů ÚSPĚŠNĚ pokračovat!
      Je smutně úsměvné související střelrybkovské počínání např. "nejvyššího" prokundátora Zemana
      a již zcela jisté, že záhy začnou prokundátoři pro své politické oběti či jen objekty k prostému okradení požadovat psí smrt...co vše doposud za krátkou dobu dokázala přímá volba zhovadilých 26% národa a co ještě přinese, těšte se?! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit