Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeden pán to nedávno v tisku popsal takto a podle mě skvěle: mám rád psy ale botičky
    lak na nehtíčky nebo vonavky pro pejsky to už je prostě jen lidská hloupost.
    Obchodníci na tom bohatnou a paničky kteří roupama nevědí co s penězma dělat
    je každým rokem královsky dotují.
    • Souhlas.Když jdu po dříve královských hovnohradech tak musím provádět slalom hodný lyžaře,abych si nepřinesl něco domu .To samé na Smíchově i Žižkově.A stačila by k tomu pokuta páníčkovi za neodstranění poznávacího pokladu a určitě by tato volovina jak v Berlíně tak i jinde nemohla existovat.Pes patří na zahradu a ne do paneláku nebo činžáku.
  • Nevidim na tom nic špatneho,každy muže nakladat se svyma prachama jak se zlibi,to snad každy řekne,a je fakt že psy a kočky nemužou jist to same co lidi,navic nepoušteji majitele se psem nebo kočkou do restorace a tak,ano,jsou mista kam te se zviřetem pusteji,ale proč bych pro zmenu pes nešel s majitelem na obed? Vspomenuli si na hladove deti,tak ty jsou, a připominat si je při pohledu na zviřeci restoraci je pokrytectvi,brečet nad cizim osudem a nepomahat stejne.
    • Lepší vydat peníze za žrádlo pro zvířata, než je dát církvím a židovským obcím!
  • Mevím, co brání tomu z "Archy" hostit své děti také ppod stolem u něhož pije kávu.. když ten "přepych" psům tak závidí... *1*
  • V KLDR krmí psy komunistama, chudáci psi!
  • Až ve státech s tržní ekonomikou nebudou bezdomovci a děti, které nemají svačiny ani obědy, protože se jim nedostátá peněz, tak budiž , i když je to výstřelek, ale v současné době je to prostě zhýralost a výsměch těm, co nemají takové štěstí v této společnosti.
    • Kocour je můj co mu zaplatím je moj věc . Nějaký zfetovaný bezdomovec na ulici je mi lhostejný .
      • Všichni nejsou zfetovaní bezdomovci, matka samoživitelka s dětmi , důchodci, když zůstanou sami a už nemohou žít a platit vše ve dvou. Jednou mě oslovila paní, asi padesát let v Tescu, jestli bych ji mohla otevřít obyčejnou limonádu, kterou si koupila. Neměla vůbec sílu ten uzávěr otočit, protože přišla o práci, nebyla ani napitá ani zfetovaná, prostě padla fabrika a protože bydlela v nájmu tak už neutáhla vše co k tomu bytu patřilo, vyhodil ji pan domácí z bytu a ocitla se na ulici, nespala , téměř nejedla . Mnoho lidí pak nakonec na tom alkoholu často končí, někteří na drogách, přitom na začátku v tom vůbec nejeli. Feťáci jistě jsou, ale není to zase většina, mnozí na té ulici končili, protože podniky v 90tých letech se tunelovaly, pak se zavíraly, likvidovaly a jinou práci už mnohdy pro svůj vysoký věk nezískali. Skončili na ulici. Dávat ńěco opravdovým feťákům tě nikdo nenutí. Kdyby tehdy existovala záchraná síť a možnost je nějak zaměstnat, třeba pro veřejné práce, polovina bezdomovců tu dnes vůbec nebyla.
        • To Hana: nechci vůbec polemizovat, ale je chybou nemyslet "na zadní kolečka" a počítat, že nějak bylo a nějak bude a on se "někdo" postará. Bývalo dobrým zvykem šetřit na stáří, na dobu nemoci, pro případ nouze. Tím nechci říci, že i člověk, který pro tyto případy šetří, nemůže přijít do neřešitelné situace. Ty bývalé "jistoty", že důchodce, který už nemůže pracovat, skončí nakonec bez prostředků v nedůstojném "domově důchodců", ve skutečnosti odkladišti, náhle přestaly fungovat a navíc došlo k inflaci a znehodnocení úspor a ke společenským změnám, na které do té doby nesvéprávní "pracující" nebyli zvyklí ani připraveni. A právě jednu z funkcí církve je pomoci takovým lidem. K tomou ovšem musí mít prostředky, což ti závistivci brojící proti navrácení uloupeného majetku církvi nechápou.
          • Pokud mají almužnu místo platu a to má dosti občanů za práci v této zemi, protože jinak by manageři nemohli mít zlaté padáky, dostávat miliony a pod. přesně podle rovnice - já sním celé kuře, ty žádné a v průměru jsme snědli každý půl. Co si z toho asi ušetří. Jak asi ušetří a má myslet samoživitelka na zadní kolečka , když vyjde s bídou od výplaty k výplatě. A církev je bohužel nenažraná, až na nějaké výjimky, je to s.r.o. s největším kapitáĺem na světě, a od úst si utrhne hóoooodně málo, mě neoblbneš. Až když přišel nový papež František, tak se to mění, dává jednou tolik, co leta dávali jeho nenažraní předchůdci a nemůže dávat více, to by se ti okolo něho zbláznili. Polští představitelé si vozí své zadnice v nejluxusnějších a nejdražších mercedesech, audinách, bavorácích a na lidi z vysoka kašlou. Puštˇ si Krylovu písničku Demokracie - a to se psal r. 91 - farář nám slibuje nebe a myslí na majetky. Nenech se vysmát a neohlupuj, tečko. Není středověk, není po sametovce, kdy se lidi bez internetu nechali vodit za nos a ohlupovat, nechali si vymývat mozečky. Ta doba je nenávratně pryč, smiř se s tím, to se nevrátí. Ovčané se začínají měnit postupně v občany.
            • Můžete specifikovat v čem je podle vás ta církev " nenažraná " ? Já tedy o ničem nevím .
  • Co nesežerou psi a kočky německé, to je výborný artikl pro ČR. Dobrou chuť!
    • Jen si dej, když ti to chutná, stejně si nic lepšího nezasloužíš, vypatlanej komunisto.
    • Když se najsou hlupáci co to kupují proč ne ? Jejich problém .
      • Albrechte, tys moc rozumu nepobral, viď? Bydlíš na vesnici, zajímaj tě tvé kozy, máš mlíko i sex, viď? Že tě nikdo nezajímá, to se dá čekat, viď hová*ko boží!
        • Asi chodíte na akce do Lídlu a Kaufandu , že ? Listujete v letácích ? Kdo kupuje šunty v akci a pak brblá , že koupil šunty mě opravdu nezajímá .
  • A přitom v ulicích je spousta žebráků o hladu, fuj!!
    • No a co ? Kde je problém ?
      • Povyšuješ ta uřvaná smradlavá zvířata nad sebe?
        • Nad sebe třeba ne ale nad některé " lidi " docela určitě .
  • Jestlipak dávají svým pejskům a kočičkám taky takový fujtajbl, jako posílají nám do supermarketů ?
  • U nás je to naopak. U nás chodíme do vietnamských vyvařoven na psi a kočky. To je samá láska ke zvířátkům mazlíčkům a nevadí nám, že je vietnamci zabíjejí po tisících a jěště to žerem.
    • Zajdi si na jatka a tam budeš plakat v kuse!!
    • Tedy nevím jak vy ale nikdy jsem ve vietnamské ( čínské) jídelně nebyl a rozhodně na tom nehodlám nic měnit . Ovšem je fakt , že někteří lidé jsou taková čuňata , že tam chodí .
  • K tomu ještě např. houpácí vana za 700 000, nebo WC mísa na dálkový ovládač za 75000 Kč. a to že počet sebevražd z existenčních důvodů stoupá.... a na závěr údiv-proč kapitalismus musí končit?
    • Proč by končil ? Kapitalismus určtě není ideální , nicméně je to v zásadě nejspravedlivější systém a lidstvo zatím nevynalezlo nic lepšího . Nutno ale podotknout , že v současnosti v Evropě nenajdete jediný skutečně kapitalistický stát . všechno jsou jen různé varianty socialismu .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit