Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to má být. 😉

  • goyim

    "Bez ruského občanství nedostanete práci ani léky."

    Zatímco u nás dostanou vše zadarmo a nepotřebují nic. Sláva Eurosojuzu!😂

  • ZŘÍCENÍ RUSKÉHO LETADLA. V Kaliningradské oblasti se
    zřítil ruský vojenský letoun SU-30. Posádka zemřela. Příčinou havárie
    byla nejspíše technická závada.

    sovětský Bermudský trojúhelník má další suchoj oběť.. snad to soudruh nenapálil zase do obytné čtvrti rodině k večeři do boršče a jejich malčikovi do amerického nintenda..

    • Neplácej nesmysly !!

      Američanům taky občas něco spadne. Třeba jaderná puma - těch jim už spadlo 5 a nemůžou je najít.

  • „Už byl vydán dokument (okupační správy), že léky nakoupené z rozpočtu Ruska se nebudou vydávat cizím občanům, tedy ukrajinským občanům."

    Ale má to logiku. Pokud UKáčka střílejí do rusáků, jistě si pomohou sami. To u nás  máme jinou  logiku. Důchodci kteří celý život pracovali a nuceně přispívali do systému, dostávali zákonem valorizovaný důchod. Aktuálně v Praze rozhodli a ohli zákon, že naše veřejné peníze z našeho rozpočtu se budou sypat na Ukrajinu. Přesněji my všichni proti své vůli přispíváme cizí zemi. Královsky. A ještě se tím Fiala, Lipavský,Černochová chlubí. Po celé EU. Není, není v celé EU vlezlejší patolízalské vlády. Hoši děkujeme do Prahy!

    • Naprosto souhlasím.

    • V uvedeném městě žijí vedle sebe Rusové a Ukrajinci. Město je řízeno radními - ti mají povinnost vůči všem tam bydlícím. Ukrajinci toho města zřejmě do Rusů toho města nestřílejí. Selekce při vydávání léků vede k radikalizaci Ukrajinců, potažmo asi i k předpokládanému zakládání partyzánských oddílů a jejich radikalizaci. No a toto právě, je logické.

      • Zajímavé je to, že naši rusofobové stále tvrdí, že PRÝ Rusové nic vytvořit ani vyrobit nedovedou. Najednou se ukazuje, že pokud jde o léky, jsou mnohem dál, než my. Jenže se nám to jaksi "nehodí ho krámu", že ?!

      • mun.go

        Je to dědictví po mnoho let budované národnostní nesnášenlivosti. Nechci nikoho obhajovat - starosta je politicky dosazený a Ukrajinci také rušili ruské školy ...

        Lazurne / Лазурне je asi 100 km od Chersonu a má cca. 3000 obyvatel. Jsou to klimatické lázně, vedle je letiště, fotovoltaická elektrárna, Černomořská biosférická rezervace, ptačí park a na západě za ústím Severního Bugu bývalá základna NATO Očakovo, naproti přes zátoku na jihu už je Krym. 

        • Když by chtěli být Rusové jako Ukrajinci, měli by pak právo dělat to, co Ukrajinci ? Někdo by měl mít i to mezi lidmi nejvzácnější - rozum, civilizovanost,  a řešit věci spíše tak, aby se nejitřili rozpory. Ale každý může jiný názor. Už v tomto vláknu diskuse nebudu reagovat.

          • mun.go

            nejitřily ...

            Ano, měli by mít rozum - víte sám, že je to těžké. 

            To mělo platit už při odsunu Němců z pohraničí ... dodnes jsou na téma odsun / vyhnání spory.

            • Nezazněl tady jeden klíčový fakt:

              Odsun Němců od nás má na svědomí Velká Británie, která ho prosadila na Postupimské konferenci. Původně ho nikdo jiný nechtěl.

  • f2sulik

    Rusko zahájilo novou rozsáhlou ofenzivu. Jsou k nezastavení, přiznalo velení ukrajinské armády - CNN Prima News

    https://cnn.iprima.cz/rusko-zahajilo-novou-rozsahlou-ofenzivu-jsou-k-nezastaveni-priznalo-veleni-ukrajinske-armady-409119?utm


    • Tak je to správné !!!

      Příště by si neměla země s necelými 50 miliony obyvatel nic začínat se zemí, která má těch obyvatel přibližně trojnásobek. To platí i v případě, že tu menší zemi bude podporovat třeba celý svět !!!

  • josef.chmela

    Myslím, že je to v té oblasti úplně jinak. To místní proukrajinští dezoláti a chciválkové prezentují své vlhké sny dle svého demagogického myšlení a přesvědčení, které je způsobeno neustálou každodenní protiruskou masírkou, nalejvárnou a vymýváním mozku.

  • Už u "českých"televizí = lžimédií jsem si všiml, že ruské vojáky na Ukrajině jsou schopni nazývat okupanty. Všiml jsem si také, že mnoho Ukrajinců bojuje z přesvědčení proti Rusům a považuje to dokonce za prospěšné pro svou vlast ... Je to výsledek politické masírovky prováděné vlastně od Majdanu. Jak řekl slovutný politolog: nakonec se všechny bývalé sovětské republiky samy a dobrovolně, vrátí pod křídla Ruska. Také jen to jim bude schopno nabídnout vyšší státní suverenitu. A to může nabídnout jen Strategický spojenec. Už je z globalistiky známo, jak dopadnou Spojené státy.

    Apartheid, tedy rasovou segregaci, si pan politicky nesvéprávný starosta plete s jinými, všelidskými hodnotami, a je proto politicky nesvéprávný. Měl by změnit přístup, politický koncept svého výkonu funkce a především by měl být vyměněn. Hroty rozporů může lámat umožnění svobodné diskuse v televizi. Tam by se mohlo a mělo ukázat, kdo vlastně Ukrajině škodí. Řídit složité státní supersystémy je nezbytné a složité, zvláště ve válečných podmínkách, kdy je vyhlášen například vyjímečný stav. V rámci mezí (musí časem přijít například zavedení jednotné a vymahatelné státní ideologie, což je vlastnost unitárního státu), by se měl každý cítit ve své domovině spokojen. Víme z ČR, co to je být protizákonně vydírán - nedáte se očkovat a nebudete nosit roušku ? Potom nesmíte ani do cukrárny, do školy, do autobusu, budete dostávat pokuty. Menší děti z toho období ve více než 50ti % mají následky psychické a fyzické zdravotní. Je na to výzkum. Jistě budou ta zvěrstva zavedena zase na podzim. Marcus Tullius Cicero: Čím bližší je pád impéria, tím šílenější jsou zákony. A víte, která část těla je nejvíce mytá ? Nejsou to ruce, ale mozek.

    • Ať žije Rusko, ať žije Vladimír Vladimírovič Putin !! Není důležité, co si o něm myslí vlastizrádné hordy i v ČR včetně nejvyšších kruhů.

      Když Rudá armáda osvobodila Evropu, když položila milióny životů za naši svobodu a za svobodu Poláků, Maďarů, Čechů, Slováků a příslušníky dalších národů, tak bylo vše v pořádku.

      Když si chce zajistit bezpečnost pro své občany, najednou se zpoza oceánu ozvou jakési štvavé hlasy argumentující nesmyslnými požadavky na úrovni absolutní, t.j. neregulované "svobody" - nazvěme ji přesněji anarchií. Ta by omezovala jen některé, jiné ne.

      Vážení politici zejména v USA, ale i v ČR: Nejsme ovce !!!

      • Souhlas, pane kolego. Nyní prohlásil plk. Koller, že k nám zlo vždy přicházelo ze západu (Německo za asi 600 let historicky prověřený nepřítel, který námi vždy pohrdal). A vytanula mi myšlenka, že když hrozilo, že nás Hitler obsadí, Sovětský svaz nabídl Československu třikrát vojenskou pomoc. Věděl, že jinak dojde na boj s Hitlerem na území Sovětského svazu. Beneš měl obavy z rudého nebezpečí, tak to odmítl, a také se bláhově domníval, že Francie splní uzavřenou smlouvu a přijde Československu na pomoc. Sověti i tak chtěli přiject. Zkusili to přes Maďarsko, ale to zablokoval zločinný maršál Plisudski. Takže i tak se na nás podepsalo Polsko. Nejen tím, že si přivlastnilo například Těšínsko, jak jistě víte. Před vpádem Hitlera stříleli Poláci naše pohraničníky přes hranice.

        • josef.chmela

          To jsou slova. To se dnes bere jako nactiutrhačství, ohrožení demokracie a bezpečnosti státu. To nevíte, že nám po celou válku pomáhaly USA a v roce 1945 nás i osvobodily? Rusové sem přišli pouze znásilňovat a okupovat a ty co se nepodařilo znásilnit posílali na Sibiř?  Vládnoucí pětikoaliční šmejdi a jejich poskoci úspěšně přepisují dějiny ve prospěch dnešního šmejdského režimu. Vždyť se to učí i ve školách. Hanba!!!!!!

          • ... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit