Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezabil ale zavraždil 12 lidí.
  • mám jenom tři třídy základky ale vím toho dost !!!!!!
  • Pro Hells Angel.Takovou troubovitost,jakou jsi napsal ty,sem nikdo nenapsal od doby,kdy tyto stránky založili.Nenávist národa,proti vládnoucím lumpům,svojí sprostotou nezastavíš.
  • S výjimkou "dazt" a Honzy všechny příspěvky působí, jako by je psali mentálně narušení psychopati. Mně spíš šokuje, proč je článek o bezpilotním letounu ilustrován obrázkem s taktickým stíhačem F-111, typem dávno vyřazeným z výzbroje USAF, US NAVY i US MARINES, a kromě toho ještě dle "ploutve" na SOP ve verzi pro REB (radioelektronický boj), jak to spolu souvisí???

    něco jako "nehoda autobusu", ilustrační foto Škoda 120? Za chvíli u článku o Costa Concordia bude fotografie kolesového parníku Vyšehrad... jděte do...! *13*
    • No ty budeš pěkný blbeček a to ještě máš odvahu kritizovat druhé?
  • USA je nejzločinější země světa.Všechny naše politické lumpy,kteří nás zatahují do spolku s touto zemí,je třeba,na katovských mučírnách,odporážet tím nejkrutějším způsobem,za vlastizradu.
  • Američani svévolně a nezákonně zabíjejí občany Pakistánu. A Pakistánu se to přestává líbit...
    • Někteří občané Pákistánu (podobní těm, které zabil bezpilotní letoun) zase svévolně zabíjejí nevinné a neozbrojené obyvatele Evropy, Ameriky a mnoha dalších zemí. Jinak příliš nerozumím termínu Novinek "ozbrojenec civilista". To, že nosí košili až na zem místo uniformy, z něho beránka neudělá.
  • Humanitární bombardování, v tom mají američani dlouhověkou praxi.Pro příklad uvedu Drážďany nebo Prahu tu bombardovali jako omylem a nebo v dohledné minulosti nálety na Severní Vietnam či vcelku nedávné bombardování Jugoslávie.Jo tréning dělá hráče více jak šedesát let poletují v oblacích a jak se jim něco nezdá, především tam kde mají své zájmy, tak házejí lidem na hlavu svinstvo a je jim jedno jestli se v místě pohybuji děti či ozbrojenci nebo i regulérní vojáci.Někdy si pokládám otázku.Pročpak si to nejdou, když už je tak nervuje,že si národ či stát přeje řešit věci po svém, vyřídit jako chlapy prostě ručně, lépe řečeno voják s vojákem jak je podle mého názoru normální. No jednoduchá odpověď, jsou zbabělci jako sviňa, jinak by přeci neposílali jen své tolik technologicky vyspělé válečné stroje ne? *4*
    • když pánbůh rozdával mozky , vy jste chlapci marodili ??
    • Tak v případě Drážďan to bylo v pořádku, jednak to byla odplata za Coventry a za druhé ten zločinecký pronárod, který tak ochotně hajloval, bylo potřeba ještě více rozprášit za to, co chystali pro jiné. V případě bombardování Prahy to byl navigační omyl, navíc jsme byli součást protektorátu a tudíž se u nás vyráběly válečné materiály.
      navigačná omyl a z něj pramenící nedorozumění, bylo i bombardování Schweinfurtu německým letadlem. jenže Hitler myslel, že to bylo britské letadlo, tak zrušil svůj vlastní zákaz bombardovat Londýn a na základě toho bylo bombardování oboustranné.
      Jinak souhlas, že američanům na nějakých civilních obětech vůbec nezáleží

      Severní Vietnam to bylo samozřejmě zvěrstvo od začátku a Johnson a podvodník Nixon měli dostat kulku mezi paroží jakožto zločinci
      • Vcelku dobře napsáno, souhlas, jen malá oprava. Bombardována nebyla jenom Praha, ale také plzeňská Škodovka a další továrny v ČSR. Nebyl to navigační omyl, ale příprava na "znárodňování". Podle Jalty prostě ČSR připadla sovětské zóně a bylo třeba zlikvidovat "východní průmysl" ( Rusko bylo rozflákané dostatečně ), tak aby západní země mohly být zahlceny americkým zbožím a dotacemi, východní zóna měla trpět bídou. Šlo o záměr vytvořit "zlatý sen o kapitalismu" ( lidé věří tomu, co vidí a ne propagandě ). Ostatně před atentátem na Heydricha žádal domácí odboj bombardování plzeňské Škodovky, ale tehdá se nevědělo, komu po válce ty fabriky připadnou, tak to amíci jen fingovali a bomby naházeli do polí. A Škodovka vyráběla děla a munici pro wehrmacht klidně dál... To, že byla válka, neznamenalo konec politiky a spojenectví SSSR a USA +Anglie atd, bylo jen "sňatkem z rozumu", prostě období, kdy se náramně obě strany potřebovaly, ale jinak stáli politicky proti sobě. I když spojenci dodali Sojuzu hodně vojenského materiálu-tehdy věděli, že proti nim námířen nebude...a navíc to byl pro ně kšeft, placený ruským zlatem. A tak hned po válce prakticky začala válka "studená"... a dnes už je tu znova, zatím ještě ne ve válečných rozměrec, ale může hodně rychle přejít v záhubu lidstva, jako celku...
        • Dovolím si Honzo reagovat na Váš příspěvek, je pro mne docela potěšující si přečíst příspěvek inteligentního člověka jako jste Vy. Inteligentních lidí je mezi námi opravdu málo.
          Spojené státy americké se od druhé světové války snaží a to velice ovládnout svět a daří se jim to opravdu dobře.Jediné překážky které jim brání v ovládnutí světa je Rusko a Čína , ty jsou prostě jak se říká "moc silní", ale na státečky jako je kupříkladu Česká republika vlétnou s plnou parádou. Stačilo by, aby si naše vláda dovolila řídit stát podle svého nebo dokonce zavedla reformy které by světový četník neuznal jako demokratické a už by nám humanitární bombardéry létali nad hlavou. Protivzdušnou obranu jsme zrušili a tak by si nad našimi hlavami poletovali válečné stroje úplně nerušeně.
          Co dodat k Jaltské konferenci.
          Tam nás západní spojenci pěkně odevzdali Rusku, jsme přeci bezvýznamný stát co nemá žádné výnosné nerostné bohatství to se Rusku může darovat bez mrknutí oka.
          Západní spojenci nás vlastně darovali dvakrát, poprvé v roce 1938 Německu.
          No a rok 1968?
          To jen spojenci raději mlčeli a tiše se modlili se za to, aby tak ohromná masa tanků která k nám přijela nepřekročila hranice dál na západ.
          A dnes jsme pro ně jen fajnovej outlet Evropy.Do naší republiky se dodává zboží které už nikdo nikde nechce,Češi ti koupí vše,hlavně když je to v akci a když náhodu ne, tak se jim vypláchne mozek reklamou....
          Někdy si říkám co je lepší, být pod nadvládou Ruska či Spojených států.Kdepak ani jedno s toho není lepší, žít pod něčí nadvládou je vždy špatné.Nejpříjemnější by bylo si hospodařit a žít podle svého, ale to nám nikdy nebude dovoleno.......
          • Tak nějak, souhlas. Ale já jsem v době socializmu vedl jednání ( ne na vládní úrovni, jen podnikové) jak s Rusy, tak i Němci, ale mohu říci, že Rusové byli solidnější a drželi slovo. A co se týče chlastu, tak Rusové, kteří jsou považováni za přeborníky, tak kupodivu s Němci by to prohráli... fakt jsem se tomu divil. Horší jsem to měl já jako abstinent, odmítnout se nesmělo, no hrůza.... ale přežil jsem to, no už je to za mnou...
    • Američané jsou sami největšími světovými teroristy. Odněkud na ně útočí nějací islámští fundamenrtalisté, ale oni se nenamáhají je hledat, prostě zabíjejí, kdo jim přijde pod ruku. Stejně tak to dělali v Srbsku a v Somálsku, všude , kam vkročí Američan, tam jsou zabíjeni nevinní civilisté. A žádný celý svět proti tomu neprotestuje, hlavní je přece ječet, jak to, že si Rusko dovolilo po právu potrestat šílenou skupinu "Kundí orgie", která chodí vyřvávat své kecy při náboženských obřadech !!!
  • Ozbrojený civilista je potenciální vrah!
    • No vidíš, ty jsi zase potenciální blb, ale asi za to nemůžeš.
    • Takže kdo má zbroják a koupí si zbraň je automaticky vrah ??? To bychom museli postavit asi sto dalších obřích věznic. No a dost lidí by alespoň sehnalo práci. Takový trouba, jako ty je opravdu k pohledání, no asi 5 tříd pomocné školy, to by tak zhruba odpovídalo !!!
  • určitě se to stalo v rámci "humanitární pomoci"... *16*
    • to byla "bratrská pomoc", v jejím rámci u nás zabili desetkrát tolik civilistů. A co teprve v Čečensku...
  • ... rozhodně zajímavější článek než o Rathovi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit