Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • měli to hodit na nějakého starého pilota? ten závěr, který se udělal je jediným možným výkladem toho, co proniklo na veřejnost a podle mne je naprosto správný. Podivné je jen to, že si potíží syna nevšimli rodiče ani okolí
  • měli to tedy hodit na někoho, kdo nepilotoval, třeba jen tak brouzdal po zemi a prohlížel si okolí? nebo na některého cestujícího? *7*
  • takže, rozklíčuju.li tu vaši slátaninu, když něco říkají Rusové, je to blábol a není dobře v tom případě o jiném říkat že něco provedl, kdežto když to říkají amíci a jejich příznivci o Rusku, je to správné a výstižné, dále v Majdanu se jednalo o jasnou protiimperialistickou revoluci, tedy něco jako VŘSR, Rusové se rozhodli z důvodů známých jen jim, se vydat do Rusy osídlených oblastí bývalé Ukrajiny a tam střílejí civilisty spolu s Ufony.

    Ano, každému jednou mlže přeskočit, vám už se to stalo *3*
  • no to ho tedy bude jistě v příštím životě hodně trápit *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Nevím, ani nesleduji co říkali Rusové. Vím jen to, že naše propaganda, která se lísá okolo té US propagandy nám soustavně věší bulíky na nos a to i co se Rusů týká. Těžko se lze divit lidem, že nevěří soudruhům z USA, když jejich argumentace pro ospravedlnění svých tzv. demokratických rozdmýchávání nepokojů a vojenských agresí do jiných států, je prakticky vždy založena na nepravdách. Vzhledem k tomu, že zřejmě US soudruzi nejsou schopni se postavit čelem k tomu, co dělají, tak pokrytecky zakrývají svoje činy báchorkami o demokracii, lidských právech a terorizmu, přesto, že jejich činy jsou vlastně projevem státního terorizmu. Nedokáží prokazatelně dokázat, že to co tvrdí je pravda, naopak během času to ospravedlňují chybou pracovníka rozvědky atd. Pak přijde generál Clark s tvrzením o státním převratu v USA a záměru USA vojensky napadnout 7 zemí za 5 let ( https://www.youtube.com/watch?v=TY2DKzastu8 , překlad: https://www.youtube.com/watch?v=LXrnprlMyB8#t=473). Jak potom si jinak vysvětlit zboření těch jejich domečků 11. září, než jako konstrukci výtečníků z USA pro vyvolání tzv. antiteroristického tažení?
    Reakce lidí ve směru, že za špatnostmi vidí USA svědčí jen o tom, jaký kredit USA ve světě mají.
  • žádná karma není, žádné "příští" nebo "posmrtné" životy. Když člověk umře, tak je to stejné, jako když vám chcípne křeček - prostě je po něm. Nechte už těch náboženských a spiritualistických nesmyslů... Kdyby si lidé uvědomovali, že mají jen "tu jednu šanci", že žíjí právě jen teď a tady, možná by žili lépe a možná by nepáchali sebevraždy, protože by si života více vážili.
  • Tak dělej generála před průserem. Jsem zvědav, co dokážeš *1*
  • Je dobré vždy vědět co napíši a co napíše konkurence.Hochovi bylo 28 let a před 6 lety u něj nastalo vyhoření,proto přerušil výcvik tj.ve 22 letech.Logická úvaha žvást na žvást.Jsem zvědav zda se někdy dozvíme pravdu.Konspirace mě nezajímají.Škoda lidí,ale dělat generála po průseru nehodlám.
  • Americko - ruský ksindle jdi si válčit na Saharu nebo Antarktidu, i v oceánech máš místa dost. Je jasné, že potřebujete rozbít celou Evropu pro vaše ekonomické a mocenské zájmy. http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/test-americke-laserove-zbrane-znicil.html?m=1
  • Tak jo, za vším stojí Amíci. Dneska, zítra má pršet, potom má být zase horko. Ty Amíci zvládnou naprosto všechno. Včera mi zemřel jeden králík asi mi ho ozářily co s tím mam dělat? Když tady někdo papá Šalamounovo lejno, tak by mněl všechno vědět.
  • no teď je z něj letecké super eso jednou ranou 150 lidi *9*
  • Pokud skutečně navedl úmyslně letadlo do hory a vzal sebou všechny cestující i posádku, tak si ponese do příštích životů hodně těžkou karmu. I když, čemu můžeme dnes, ve světě plném lží a dezinformací věřit? Kolik leteckých havárií dodnes vyšetřeno nebylo a svět se nedozvěděl z jakých důvodů?
  • Ty jsi jeden z mnoha, kteří vědí úúúúplně všechno. *1*
  • já vám řeknu,že to bylo úplně jinak,někdo mocný to chce hodit na mrtvého mladého pilota,vsadím se ,že ještě na něho něco najdou,třeba vyrobí důkazy,že spolupracoval s teroristickou buňkou,nebo něco podobného
  • starý prostatik,kdyby tam byl vašut,tak by se to nestalo
  • Už to nehul, troubo!!
  • Jsou příspěvky, které píší, že to sundali Amíci. Tomu prostě nevěřím to je pěkný blábol, ještě když to říkají Rusové. Toto je absurdní myšlenka. Malajské letadlo nad Ukrajinou někdo sestřelil a do dneška Rusové říkají to my ne to ti druzí. Kdo to asi mohl být, ať si každý udělá svůj úsudek. Rusáci Američany rádi nemají, ale říci o druhém, že to jsou ti, co za to mohou to snad ne. V Majdanu říkaly, to jsou ti zlý imperialisti. Byly to naopak Rusové co obsadily vojensky Krym, střílely a nadále střílí do civilistů. Kdo vyzbrojil separatisty na Ukrajině asi jim zbraně poslaly UFONI.
    Pokud tento mladík záměrně nepustil svého velitele do kabiny co k tomu dodat? Každému jednou může přeskočit. Všechno ostatní je sajns fikšn.
  • Tak přesně tohle mě napadlo už včera .... že to hodí na jednoho z nich, kdo pilotoval, protože ten už se bránit nebude... Jenom jsem čekal na verzi... Že měl pilot infarkt, by se dalo vypustit asi hůř, ale tohle zní logicky... Hlídají jeho dům, kde se zcela určitě naleznou usvědčující materiály .... Kapitán šel na toaletu? Půl hodiny po startu ?? Nevěřím !
  • nevěřím,že to udělal a tady už ho všichni odsoudili i bez demokratického soudu,hnus po americku, obrovské letecké společnosti padělají záznamy jenom ,aby to mohli hodit na mladého pilota
  • http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/test-americke-laserove-zbrane-znicil.html?m=1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit