Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od fašistického komunisty se nedá čekat jiný závazek. A splníš ho aspoň na 135%?
  • Ty kurwo stejně umřeš nepěknou smrtí. To ti slibuju.
  • Komunisti vždycky kradli a vraždili, kradou a vraždí, a budou krást a vraždit!
  • Už jsem se málem začala bát, že se dnes nenajde nějakej komunistickej fašista, ruskej kolaborant, kerej mi neukrade nick. A už jsi tady, zoufalej fašoune. No, užij si to, chudáku.
  • Mám dojem, že bys potřeboval dostat do rypáka, ty duševní potrate.
  • Nepapouškuj tady pořád cosi o Putinovi a nauč se nějakou novou mantru, ty kurwo retardovaná.
  • Ježíši proč já jsem taková kurwa nemytá, smradlavá. Dneska jsem se ožrala a potom to tak vypadá. Žvaním jenom o samých hovadinách. Proč já jsem jenom taková swině.
  • Jsi stejný bezmozek, jako fašista Putin!
  • Ty kurwo co zas chceš? Potřebovala bys natrhnout kloaku nějakým banderovcem.
  • Zítra na schůzi ho soudružka tajemnice přebalí.
  • To je možné,že jste sprosťák.tak co kdybyjste se šel předvést na náměstí budete mít úspěch.Tady si jenom komplikujete život,jste smutná karikatura českého člověka po revoluci
  • Ten tečka už musí být vzteky pokakaný!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Jen mu dej, bolševikovi vypatlanému!
  • chudaci levicovy prestante tady plkat a jdete makat vy povle liny kdo vas ma furt zivit?!?
  • Jen mu ten rypák pořádně propleskni, potřebuje to jako prase drbání!!
  • Jak dáváš současné komunisty dohromady s Putinem,tak naženeš komunistům hodně hlasů.Protože Putin je v Česku v oblibě a Obama ne.
  • Nevíš ani o čem píšeš č u r á k u. *16*
  • Tvoje problémy sem netahej a tu žumpu si vypláchni !
  • Možná lepší než mít pěnu v k u n d ě. *15*
  • Nezdá se ti, že tu smrdíš s tvou k u n d o u už dost dlouho?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit