Přejít na výpis diskuzí
Bezzubé NATO a spojenectví bez spojenců
19.9.2014 | František Strnad
139 příspěvků
-
Lidi nezlobte se na mě za mé plky. Platí mě TOP vlastizrádci a tak tu za 30
stříbrných každý den zrazuji svůj vlastní národ.
Moje máma byla cikánka. Obdivuhodná žena. Nikdy se do obchodu nebrala tašku
ani peníze a přesto vždy v kapse přinesla nákup. I strážný ze supermarketu ji miloval.
Každý den za ní běhal a křičel stůj!
Můj táta byl velký disident. Vždy když nikde nikdo nebyl nadával na Bolševika a hrozil
mu pěstí. Komunista ho nutil pracovat. Demokracie mu dává peníze za to že přes den hraje automaty a v noci dělá děti. -
NATO je v úpadku když se jeho členem může stát i český Kocourkov který nemá
ani na náboje. Ty nám žebrákům musí dodávat náš Slovenský bratr. *15* *15*
Morálka tržních lidí také není nejvyšší. Už dávno je prokázáno že bojovník z přesvědčení
je lepší než ten který to dělá jen pro peníze.
Stejně už je to jedno. Když dojde ke 3, světové válce změní se planeta v pustinu. -
Na tečku platí jedině Plzeňák, ten ho pořádně vyfackuje a je chvíli klid!!
-
-
Jen mu dej, bolševikovi vypatlanému!
-
Jen mu ten rypák pořádně propleskni, potřebuje to jako prase drbání!!
-
-
tečku vysmolila běhna u popelnice, foter byl pohřebák, takže je jasné co to je za zjeba!! *15* *2* *1*
-
šefem nata bych udelal švejka a bylo by po valčeni.....
-
Hej, fašisti z KSČM (kolaboranti), ten burčák je fakt vynikající!
-
tečko starý gayi vím že to nemáš lehké, sám jako kůl v plotě bez přátel bez rodiny, všemi opovrhován, jen ze svými chmurnými myšlenkami, to tě nutí s někým komunikovat alespoň přes ty diskuze, kde můžeš prudit a vybíjet svou zlost na vše a všechny, to je tvá jediná životní radost, opravdu tě velmi lituji!
-
Nechte už tady toho hádání!Všichni uznáváme, že NATO je nepovedená firma na vedení válek, založená USA, které si už s tím bordelem, který na Zemi zavádějí neví rady a potřebují se nutně o ty své neúspěchy s někým dělit.Jednou, až bude opravdová demokracie, bude NATO vhodným tématem pro humoristické časopisy podobně, jako výroky "nejchytřejšího" amerického prezidenta G.W.Busche.Putují po internetu, tak si je najděte.Je to velká sranda.a podobně srandační začíná být i NATO!!!
-
Nic se nám nedaří. Mysleli jsme, že do konce roku vytiskneme 15 bil dolarů a koupíme i Čínu, ale ti pitomci lidi nechtějí pojít za naše zájmy.
-
-
Čína kupuje zbankrotovaný Detroit a další místa v USSá, za dolary . Čína vlastní třetinu USSá trilionového dluhu, tak si koupí USSá a budou v brzsku Spojené státy Čínské a bude to vyřešené - howg.
-
-
Psali v Haló kravinách? A Ransdorf skupuje akcie facebooku, blbe!
-
-
Nikoliv AMíci o tom psali in english.
-
-
-
-
Ježíši proč já jsem taková kurwa nemytá, smradlavá. Dneska jsem se ožrala a potom to tak vypadá. Žvaním jenom o samých hovadinách. Proč já jsem jenom taková swině.
-
-
Už jsem se málem začala bát, že se dnes nenajde nějakej komunistickej fašista, ruskej kolaborant, kerej mi neukrade nick. A už jsi tady, zoufalej fašoune. No, užij si to, chudáku.
-
-
Ty kurwo stejně umřeš nepěknou smrtí. To ti slibuju.
-
-
Od fašistického komunisty se nedá čekat jiný závazek. A splníš ho aspoň na 135%?
-
-
Komunisti vždycky kradli a vraždili, kradou a vraždí, a budou krást a vraždit!
-
-
Běž se rvát už ti na žíněnku nachytali brouka střevlíka.
-
-
-