Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Putin navrhuje přímeří.

    Podle sobotní zprávy Amerického Institutu pro studium války (ISW) Putinova skutečná motivace nespočívá v ukončení konfliktu na Ukrajině, nýbrž v dosažení úplného vítězství Ruska. Tuto informaci přinesl zpravodajský portál Ukrajinská pravda."

    To je vánoční nadělení z Kyjeva. Samozřejmě královsky překroucené z Ameriky.  Tam hluponi v USA těžce ponesou konec války.Těžce moc těžce. Tak si potřebovali prosadit válčení - a ono už jaksi není vůle. Další rozené válečníky máme na Hradě a ve Strakovce. Zatím jim jde pěkně od huby.Ale ono dojde i na ně. Schema "parkanová".

  • "Americký prezident Joe Biden podepsal zákon o americké obranné politice. Počítá s obranným rozpočtem ve výši 886 miliard dolarů (skoro 20 bilionů korun), o tři procenta více než loni a nejvíce za posledních více než 20 let"

    A kolik bude stát rozpočet americká útočná politika? Proč plácají o obraně, když od druhé světové války stále jen útočily USA na jiné země?

  • KIMCID

    A za půl roku se dočteme jak nemají zase peníze  na fungování úřadu 

    • josef.chmela

      Nevadí, natisknou nové, protože si to mohou dovolit. Dolar je ještě stále světové platidlo. Ale všeho dočasu. Svět už se začíná probouzet a vidí, že největší světové zlo jsou USA.

  • KIMCID

    https://tvujvesmir.cz/trench-94-hrbitov-jadernych-ponorek-americkeho-namornictva/adam-kopecky/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1222250&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

  • Hmmm, prej obranný rozpočet. Na obranu USA by stačil jen zlomek této obrovské částky. To je rozpočet na vyvolání a vedení mnoha útočných válek. V bílém domě a Pentagonu mají zřejmě na nejbližší dobu velké plány.

  • josef.chmela

    Komu se chce USA terorista bránit. Vždyť USA jsou nejagresivnější stát na světě a to s obranou opravdu nemá nic společného. Snad jen to, že chtěji bránit ty své agresivní zájmy.

    • "Ministerstvo obrany USA" anglicky, na tři, je kryptogram, který se v křížovkách dost často vyskytuje. Správně je to MoW, nikoli MoD, jak se často při luštění chybuje. Pak to ovšem do kříže nevychází. Je to takový chyták. 😐

  • Před kým se chtějí ušatí bránit? Jediný, kdo přináší agresi jsou Rusko a právě oni.

    Pokrytectví na druhou.

    • 1+1 = ?

      • Dost záludná otázka. Ale zkusím odpovědět. Ddyž Fiala řekne, ře 1+1=3, tak se jeho voliči a veřejnoprávní novináři přetrhnou, aby tuto lež podopořili nebo alespoň bagatelizovali. Ovšek kdyby Okamura prohlásil, že 1+1=2, tak na něj výše jmenovaní okamžitě zaútočí, že je prolhaný populista a nácek.

        • Úplný ale podstatný detail, který zřejmě  jindřich2309 vůbec nezná: Já si skálopevně myslím, že agresi pro svět nezvyšuje Rusko - to je obklíčeno a snaží se vojensky uchránit svou existenci. Agresi přináči USA hegemonismus, zlodějna díky vojenské síle, páchání genocid a speciálních forem válek, stále u něho převládající myšlení světového četníka, ačkoli už dlouho tuto funkci od něho globální prediktor nechce a jako firma založené USA mají být přeformátovány. Jinak - na jedné škole byl profesor matematiky. Položil studentům otázku, kolik je 1+1. Načež hned vzal logaritmické pravítko a s jeho pomocí prohlásil, že je to přesně 1,99.

          • Jasně že největším darebákem světa je Amerika.Ale tady u nás nelze říkat nahlas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit