Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemám radost ze sousedova neštěstí. Usa jsou dlouhodobě  v pr deli a zatím to vypadá tak, že ještě hledají své dno. Nemocný Joe, černí rasisti a pomatení levičáci tento proces jenom uspíší.


    • Obávám se podobných událostí. USA se stane baštou černého, hnědého a žlutého rasismu, místem, kam se nahrnou vyžírky z celého světa. Už jich tam míří desetitisíce z Hondurasu, Mexika a odevšad. Praví Američané.

      Nakonec pro nás dobře, ale ono to přes ušáky dohoní nakonec i nás, protože oni pískají a naši přizdi.... skáčou..... 

      Takže být romem, tak si mnu ruce....USA náš vzor a bude vymalováno....😛

  • KIMCID

    Konec mexické zdi .Nezbývají prachy na tu skleněnou kolem Bílého domu :D

  • Tak už je to tady. Imigranti buďte vítáni do USA.  Je to v zájmu oživení multikulturní struktury obyvatelstva. Tak je to správné, tak to má být.

    • Nakonec jim zbyde jen to "multi." O kultuře už nebude ani řeč.  Ta bude znásilněná jako celek. 

    • Je vidět, že Vám (za Obamy) úřednice - tmavší barvy pleti - na letišti nepovolila - bez vysvětlení - vstup do země a stejnobarevní pochopové Vás nedrželi tehdy až do odletu letadla do Prahy na letišti bez možnosti se normálně vyspat, najíst a napít - ještě že jeden mohl jít aspoň na WC u toho internačního kamrlíku...

      • Tak za A to nebylo jen za Obamy , ale celkem snadno se to mohlo stát v USA , Austráli,či Velké Brtánii stačilo aby se nesympatický kukuč dle imigračního uředníka nějak potouchle tvářil . Nedej buh že pojedeš do Izraele a budeš mít v pase razítko o návštěvě Iránu , tak teprve uvidíš co dokážou .

        Za B stejně tak může dopadnout člověk i jinde při dotyku s uřady a dodnes pamatuji celníky z říše , kdy rozhodili čalounění auta , nic nenašli a po německém dotazu zda to dají též zpátky odešli na kávu. Tak snad ti nedali pokutu předtím než ti ukopli blinkr jako na demokratické Ukrajině. To jsou zážitky. To nemluvím o návštěvě velvyslanectví arabské země v Turecku kde už jako novopečený občan USA najdeš poslední a řádně kyselou koupel .

      • a Vám se to stalo Janáku?Jestli jste běloch,nemůžete jim to mít za zlé.

    • neboj něco se říká a jiná bude praxe , bych si tipnul

  • dzixy

    Ten neskutečný cirkus kolem inaugurace Bidena nebyl  ani po útoku teroristů 11. září.  Tak velké obavy Bidena o svou bezpečnost Amerika nezná. A vlastně se bál svých vlastních. Zřejmě dal k tomu důvod a to všechno dění kolem něj ukazuje, že u voleb opravdu nebylo vše v pořádku. Tak velkému počtu občanů proti Bidenovi nelze nevěřit, zejména pokud věříme tomu lidovému, že  " na každém šprochu pravdy trochu". A složit vše na Trumpa je bláhové. Nebyl až tak veliký mesiáš.

  • no už jeden premiant v politice uznal že se mýlil , v Evropě se taky něco může naučit , ale kecy typu konec bílé nadvlády - vládnout má člověk moudrý bez ohledu na barvu a přesvědčení , no s těmi migračními zákony - snad se ti nedá do pohybu celá jižní Amerika , to neuřídíte ani kdyby vám poskytla pomoc čínská armáda , tak alespon to klima a NATO je ok.

    • a proč vlastně tak protěžují černochy?je jich 13%,bílých snad přes 70%.Pokud by měli vůči někomu být američané vstřícní tak vůči indiánům jako původním obyvatelům na kterých se dopustili genocidy.Černé si dovezli na práci,ale k té mohou být přinuceni toliko násilím,takže dnes už vlastně jen tak žijí .Edukační programy za mnoho miliard dolarů zcela selhaly,takže je z nich dnes jen přítěž.Podporováním této skupiny na úkor většiny může být dosažen jen úpadek a nekonkurenceschopnost. Biden to dobře ví a ti co ho udělali prezidentem to tak chtějí,ale- Proč? 

  • A je vymalováno.

    I když - nakonec je to USA privátní věc a zbytku světa zbytečná starost...

    • ty chytrolíne ono je USA a zbytek světa na dvou planetách ? Asi jiný vesmír .

      • Kdybyste mi to nenapsal, zůstal bych do smrti hloupým

  • Až teď konečně vznikne v USA ráj na zemi a navíc ještě otevřen pro potřebné z celého světa. To je na zamáčknutí slzy v oku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit