Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A není divné že se u nár respektují jak proizraelské názory, tak propalestinské?

    Proč tomu tak není i v případě Ukrajina vs. Rusko?

  • Dnešní svět neuznává žádná pravidla. Vítězí agrese a bezohlednost. Ani varování Biden s tím nic neudělá. 

  • KIMCID

    Zaspal asi 50 let ale to neva :D

  • goyim

    Říká kovaný sionista a podporovatel genocidní války.😂

    Jak zní to staré Polské přísloví? Žid křičí bolestí když tě bodá do zad? Napadá mě ještě jedno: Žid rád vypráví, co mu kdo udělal, ale nikdy neřekne proč?😂

    Ne, vážně, je to fraška. Když si vezmeme, že Amerika je rasistický stát, který vraždí a okupuje po celém světě, velký podporoval Aparteidu v Africe. Absolutně nulová morální autorita. Z muslimů udělali zvířata a teroristy - a to nejen v reálu, ale ve filmech a hrách. Snad v každém druhém filmu nebo hře je nepřítel muslim nebo Rus. Mohl bych pokračovat klasikou - pohádkou Aladinem, která obsahovala rasismus vůči Arabům. Dokonce padaly žaloby. A kdo řídí Hollywood víme, že? 😂Biden my měl po sobě tyto chucpácké zvratky spláchnout. Na to se nedá jinak reagovat. Navíc termín antisemitismus už absolutně ztratil svojí váhu, po tom, co je označován za antisemitu prakticky každý, na koho ukáže Izrael. Dokonce i sami židi. 

    EU by se měla spíš zajímat o to, jak Německo nedávno přerušilo protestní akci proti Izraeli, včetně blokování elektriky, bankovních účtů, internetu a dokonce zabanovali v Německu bývalého ministra z Řecka. Organizaci Židé pro Palestinu zablokovali bankovní účty. To je to hodnotové Německo, kterému děláme montovnu. Říkám to pořád, pryč z EU. S tímto zvráceným státem, který stále smrdí fašismem (přidejme ještě např. zelené fanatiky) a který byl vždy na špatné straně historie, nechci mít nic společné. Bohužel, ono je to ještě horší, protože zrovna teď nám vládne jeho poskok - Fialový vlezanálník sudeťáckého Landsmanšaftu.

  • Antisemitismus by nenarůstal, kdyby negradoval sionismus.

  • "Po začátku konfliktu v Pásmu Gazy část studentů žádala své univerzity, aby přerušily kontakty s izraelskými vysokými školami a vědeckými středisky. Podobný požadavek vyjádřili minulý týden propalestinští studenti na Kolumbijské univerzitě. "

    .

    Pár jich obviňte a osuďte za podporu terorismu a uvidíte, jak rychle jim sklapne.

    • goyim

      To by museli nejdřív obvinit a odsoudit Izrael, který sám terorismus praktikuje (viz. například Doktrína Dahíja), ale i podporuje. Podporovali jak Hamás, tak např. islamisty v Sýrii. To je dobře zdokumentované. Sám šéf jejich rozvědky řekl, že by radši, kdyby v Sýrii vládl ISIS, než Assad. Zvláštní, že? Že ten ISIS stále útočí na všechny ostatní (Irán, Sýrii, Rusko, Hizbaláh), jen ne na Izrael?😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit