Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby na světě nebylo takových gaunerů, jako je Gates, posedlých hrabáním bohatství a eugenikou (čistou rasou), tak žádná pandemie ani klimatická hysterie by neexistovala. Pro takové extrémně bohaté darebáky jsou to jen další z řady prostředků pro oblbování lidí a další navyšování majetku a moci, samozřejmě na úkor ostatních lidí. A moc je opojná, pro tyto sociopaty nutkavá ke zneužití proti ostatním lidem. Dokud se lidstvo s nimi tvrdě nevypořádá, klid na světě nebude. 

    • brisuda2

      Shrnutí:

      Co jsme z tohoto prispevku pochopili? Témer nic nového jen to, ze bojovat proti klimatickym zmenam je mnohem tezsi coz vime uz 50 let a stale je to drazsi a drazsi.

      Jinak dobré vedet, ze s tim covidem to tak tezke nebude kdyz to prohlasil pan Gates a co rekne miliardar to je "vzdy" pravda*.

      Modleme se tedy ke Kristu at nás Pán vyslysi a cisla nakazy spojená s pandemií se alespon ustálí na co nejnizsích cislech.

  • No to je zase článek. Bla bla bla. Jenom kecy a řešení nula. Vlády by měly etc.etc..

     Každej ví, že vlády už jsou dávno minulostí a působí jen jako šaškárna pro lidi co nemají pět pohromadě. Světu vládnou korporace s nasazenými kašpárky. A co dělat pro přírodu? 

    HEJ,  Gatesi, vypni ty svoje zasraný servry na ukládání píčovin z každý nepovedený fotky, típni dementní soc. sítě, přestaň lidem vozit minihovadiny přes celej svět a uvidíš kolik tun přestane lidstvo produkovat. Ono se to pánovi kecá...  

  • Podle Gatese totiž problém změn klimatu vyžaduje transformaci celé společnosti - a to takovou, jakou ještě lidstvo nezažilo. „Jsou potřeba změny napříč celou fyzickou ekonomikou. Proměnit ocelárny, cementárny, energetiku, dopravu,“ 

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Konečně má Gates pravdu. Transformace celé společnosti proběhne, až Gates, Soros, Rotschild, Rockefeller atd. konečně uvolní na veřejnost technologie Antigravitace a Volné energie abychom konečně mohli vyřadit fosilní a atomové zdroje. Až místo geneticky modifikovaných jedů budeme vyrábět eko a bio potraviny. Až přestaneme používat jedovatý aspartam a nahradíme ho stevií, medem, xylitolem. až místo předražených toxických "prýléků" začneme klást důraz na vitamíny, minerály, pohyb a psychiku. Až přestaneme sypat z nebe chemtrails. Až na výrobu papíru místo stromů začneme používat démonizovanou marihuanu.  Až místo nekryté měny zatížené úrokem  začneme používat měnu krytou bezůročnou. Až zavládne Demos-Kracie, tedy KONEČNĚ VLÁDA LIDÍ, KDY 99% NESTRANÍKŮ BUDE MOCI KONTROLOVAT POLITIKY a ne jako dosud kdy 1% nekontrolovaných a nekontrolovatelných straníků na rozkaz nevoleného Deep State jen ohlupují a manipulují společnost. TAK SNAD ABY GATES A JEHO KAMARÁDI ZAČALI U SEBE, NE !???

  • Tak at to Gates vyresi . Proc o tom jen keca. Mimochodem , ted je kazdej chytrej jak 3 dny starej pes. Proc nevedel , nejen tenhle Jezisek , ale rada dalsich bohatych , tim padem neomylnych , ze tohle prijde a neucinili opatreni nez se ten ten ohen takhle rozhorel ?! Podoba s radou zvanilu zde na tomhle serveru vice nez divna. jenom ty prachy tady , to zadna slava nebude. Vid Pepiku a Tondo napriklad ??!! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit