Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-z-moskevskeho-vecirku-temer-nahych-se-vyklubal-skandal-nemluvme-o-tom-prosi-peskov-40455625

    z Mauzolea Vladimira Iljiče bude brzy Muzeum erotiky, říkám to furt.. A otevírat ho bude LGBT komunita Dumy, která zatím mlčí v čele s Marii Zacharovovou v tangách, dlouhých kožených kozačkách až ke kolenům s bičíkem v ruce..

    • KIMCID

      A co ?Jurečka si dělá party v den střílení na  FF. A nikdo se neomlouvá .

  • Ze zahraničních webů. Všimněte si jak se o nás píše. Proto ta Černochová chce vystoupit z OSN.

    "Hra je téměř u konce. Takzvaný „světový řád založený na pravidlech“ mezinárodně prohrál. Teď už zbývá jen dodělat je v jejich posledních baštách v Evropě, Izraeli a Spojených státech.

    Nejjasnějším znamením jejich porážky bylo hlasování OSN 13. prosince požadující příměří v Gaze. Pouze 8 zemí podpořilo odpor USA vůči příměří. Jednalo se o Rakousko, Česko, Guatemalu, Libérii, Mikronésii, Nauru, Papuu Novou Guineu a Paraguay. Jiný způsob, jak se na to podívat, je vidět tyto země jako poslední země ovládané nacistickou frakcí chazarské mafie.

    https://www.presstv.ir/Detail/2023/12/13/716283/Palestine-Israel-United-Nations-General-Assembly-passes-resolution-ceasefire-war-Gaza

    To je méně než 60 zemí, které se loni v létě zúčastnily setkání Maltézských rytířů vyzývající k pokračování ukrajinské války. Je příznačné, že žádná z ostatních zemí G7 nyní nepodporuje USA."

    • goyim

      A proto jediná kloudná možnost je vyloučit USA z OSN, jinak se nikam nepohneme. Bohužel jen myšlenka na toto některým zemích způsobuje hnědo v kalhotách. Vztah mezi USA a EU je jako vztah u domácího násilí. Oběť má vždy tendence násliníka bránit do poslední chvíle a věří, že se změní. Bohužel se nestane...

      • mun.go

        To není dobrý nápad ... USA mají právo hlasovat jako každý jiný člen OSN. Nesporně však mají rozsáhlejší možnosti diplomatického (i méně diplomatického) nátlaku na jim nepohodlné státy.

        • goyim

          USA prakticky unilaterálně vetují řešení 2 států v Palestině už asi tak 30 let...

          • mun.go

            V USA  čítalo roku 2020 židovské občanstvo okolo 7,6 milionu osob, což představovalo 2,4 % z celkového počtu obyvatel USA.

            Dále  je až 15 000 000 Američanů součástí "rozšířené" americké židovské populace, která tvoří 4,5 % celkové populace USA a skládá se z těch, kteří mají alespoň jednoho židovského prarodiče a podle zákona o návratu by měli nárok na izraelské občanství.

            Jejich hlas je víc slyšet, protože z velké části jsou to bankéři, podnikatelé a vlivní politici.

            ---

            V Radě Bezpečnosti mají USA právo veta - stejně jako Rusko, Čína, UK a Francie.

  • Američané už se mírní v iniciativě. Právem. Nasypali do Kyjeva hromady peněz. Výsledek = O. To v Praze máme jiné svalovce. Třeba:

    "Náčelník generálního štábu Karel Řehka na velitelském shromáždění armády
    21. 2. a znovu 21. 11. 2023 řekl, že dojde-li ke střetu mezi Ruskem a
    NATO bude naše armáda jeho aktivním účastníkem od první minuty."

    Aktivní účast - přesněji vstup do války obnáší ústavní procedury. Drban nemá vůbec ponětí, o čem mluví. Pomatený zelený by hned válčil. Ale za koho? My jsme žádnou válku v r.2022 neprovokovali. My jsme žádné minské dohody neporušovali. Pokud to dělal vyučený komediant z Kyjeva musí si to vylízat sám. Je přeci volovina aby naši kluci šli válčit za nějaká UKáčka. Která jsou nám cizí a zcela ukradená. Tady máme jiné priority a cíle. Jen se věří že nedojde k žádným vojenským nákupům, nebudou žádné F 35 ani bojová vozidla. K ničemu by nám to nebylo. Ale nakoupí se velké cirkusové biče. A  veřejně se vypráskají všichni váleční štváči.


  • goyim

    Přeloženo: Ukrajina skutečně nemůže vyhrát, tak musíme změnit narativ. I ovce typu wallo už to nežerou...😂

  • josef.chmela

    I ti USA imperialisti pochopili, že vydávat peníze na válku s Ruskem je poněkud ekonomicky neudržitelné a lid se pomalu ozývá proti podpoře války. Proto budou hrát na válku obrannou (i tak zbrojařské firmy USA vydělají), lidem na chvíli zavřou ústa a budou doufat, že Rus bude rád za ubráněné nově vzniklé republiky na východě Ukrajiny. Po ukončení války bude muset stačit USA na vybudování vojenských základem pod hlavičkou NATO s pomocí USA vazalů a protektorátních zemí v Evropě, zbytek Ukrajiny. Raději vrabec v hrsti než holub na střeše.

    Usoudili také, že by se museli po několika letech z tohoto konfliktu stáhnou s ocasem mezi nohama tak jako z Vietnamu nebo Afhánistánu.

  • " Pozornost západních představitelů se tak přesouvá od cíle dosáhnout úplného vítězství nad Ruskem k možným diplomatickým jednáním, která by ukončila válku"

    U nás se takovým říká hanlivě "chcimíři".


  • A u nás též nová strategie! Založená aktuálně na Lipavského blbosti:



    "Lipavský varuje: Když Ukrajina padne, máme Putina u hranic! Musíme Rusy držet co nejdál".

     Přeci není možné že ministerský vypustí z huby takovou koninu.Není možné, že takto mluví  n á š  ministr. Pokud by to plácnul nějaký řepan v radiovce a gumákách - dobrý. Ale tady toto nás zastupuje navenek v zahraničí. Tady toto formuje naše stanoviska. Kdy už mu někdo hlasitě řekne ať nemluví za zdejší lidi? Nám je jednou jestli bude náš dodavatel  levného plynu a ropy před hranici, za hranicí nebo v Moskvě. My tady s nikým neválčíme. Ani na nikoho nevyhryzujeme! Naše priorita je klídek, pohoda, žádné patolízalství zejména  bez smečky hlupáků ze Strakovky.

    • josef.chmela

      Není to můj ministr. A k rádiovce a gumákům nemá se svým vzděláním a intelektem daleko.

  • Rusové útočíí ! Rusové útočíí ! Braňte se...!!

    Podstatná změna oproti léta připravovanému Majdanu na Ukrajině za asi 5 mld dluhových dolarů a oproti minimálně 7mi letům chystanému útoku na povstalecké republiky, aby Rusko padlo. Teď mají pindosi nad hlavu starostí se zdroji, když mají na krku Izrael, Thaj-wan, Bízký východ a odklon světa od dluhového dolaru. BRICS+ posiluje a nejčerstvější zpráva: Rusko a Indie se podstatně přiblížily uzavření dohody o společné výrobě vojenské techniky. Podle agentury Reuters to dnes řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov, který v Moskvě jednal s šéfem indické diplomacie Subrahmanjamem Džajšankarem. Indický ministr se má
    sejít také s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Džajšankar novinářům řekl, že tématem rozhovoru s Lavrovem byly konflikty na Ukrajině a v Pásmu Gazy a také vzájemný obchod a investice. Podle šéfa ruské diplomacie chce Moskva podpořit Dillí v přání rozšířit portfolio
    dodavatelů vojenského vybavení a zahájit samostatnou výrobu potřebné techniky. Dillí nadále Moskvu bere jako strategického partnera, například pokud jde o dovoz ropy.

  • Na obraně čeho? Okupanti okupují území s převažující ruskojazyčnou enklávou a kladným vztahem k agresorovi. Zbytek Ukrajiny je v klidu. Tak to zatím vypadá. 

    Okupace by měla okamžitě skončit, vojáci se vrátit domů a uspořádat se referendum, kde chtějí lidé v zasažených oblastech sami žít. Jestli v Rusku nebo na Ukrajině. A byl by pokoj a žádní mrtví. 

    A co je nakonec ušatým a gerontovi po tom, co se děje na Ukrajině? Ať se starají o svoje hispánce. 

    • josef.chmela

      To referendum na Krymu a v nově vzniklých republikách na východě Ukrajiny už dávno proběhlo s 80% vítěztvím pro Rusko.

    • Existuje mezinárodní právo, a je na to mezinárodní zákon, stanovující právo národů na sebeurčení. Je-li v nějakém státě nějaká menšina, oficiálně uznaná jako menšina, má právo se referendem odtrhnout. A to se stalo. U Krymu na to ani nemusely proběhnout tři referenda, protože Sovětský svaz poskytl Krym Ukrajině do užívání. Důvody tu několikrát byly uvedeny - židé chtěli Krym jako revanš za půjčku, kterou Sovětskému svazu poskytli - to ovšem předem neuvedli. Mimochodem je započat proces lividace Izraele jako židovského státu (má na krku generační hřích a jsou i další důvody) a uprchlí Chazaři, sionisté - židé (i Židé) budou prý dislokováni právě na území povstaleckých republik, možná i Krymu, i když mají podle svého písma být rozptýleni po světě, a nedostávat se do konfliktu se žádným státem ve kterém budou (Těžko si to u nich představit, že ? Vysvobodit je z toho může jen příchod nového Mesiáše.). Geopolitika je nejdůležitější znalost. Proto Putin neničí tamní velká města, například Oděsu. Zničil dost ovšem Mariupol - proto ihned zahájil jeho obnovu a navštívil ho osobně. Putin je řízen Ruským židovským kongresem jako vnitřním prediktorem, který jej i do funkce dosadil a v roce 2014 - 2015 také zachránil Rusko před finančním krachem a tím i sebe. Že má Ukrajina Krym v užívání bylo na třech místech uvedeno v Ústavě Ukrajiny - to žádný politik dnes neuvádí a možná skoro žádný ani neví. Rusko obecně chce nebezpečnou Ukrajinu mít jako dříve - neutrální, což mu bylo přislíbeno, ale nedodrženo. Proto tedy je pro Rusko nezbytná  denacifikace a demilitarizace. Co se vás týká - nemohu předpokládat, že byste to pobral. Nakonec - toto nevědí ani jinde ve světě, ani naši předsedové politických stran v ČR. Nebudu reagovat na vaši reakci a pro jistotu ji ani číst. Dělám to v podobných případech léta. Snad se s tímto mým příspěvkem ztotožní někteří ostatní diskutéři. Pro vás dovětek: 1+1 = ?

  • Makak
    Pentagon očekává “obrovskou ruskou ofenzívu”! Tisíce letadel a obrněných vozidel smetou do týdne celou ukrajinskou armádu! Generál Barrons bědoval, že Putina už nic nezastaví!

    Česká mainstreamová média a fialoví politici si budou muset opravit svůj pohled na dezinformátory. Tento týden totiž pronikly na veřejnost tajné analýzy Washingtonu i Londýna, a podle nich, příští rok na jaře, Putin zahájí ofenzívu s velkou leteckou podporou, které se dosud vyhýbal. Sám Putin měl už oznámit, že Ukrajina bude mít „týden života“! Washington i Londýn proto očekávají příští rok zdrcující porážku Ukrajiny...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit