Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně nékdo jasně hovoří. Pokud Brusel a EU neprojde razantní reorganizací, je nová VÝCHODOEVROPSKÁ UNIE na cestě k uskutečnění.....
  • Jenom proto, že Rakousko a Rakušané nezpívají stejnou píseň o muslimech jako eurohujeři v EU ještě neznamená, že nepodporuji evropský model. Prohlédli a vidí, že EU vedou diletanti a bohužel od desíti k pěti. Podobně jako Višegradská čtyřka i občané Rakouska pochopili, že žádná EU nesmí narušit svobodnou svrchovanost státu a národní hrdost, o ničení které se pokoušejí byrokraté v Bruselu. V celém tom fungování vidí mocenské hrátky několika jedinců, kteří, bohužel, svůj pocit moci, ztrátu sebereflexe, jasně ukazují a zneužívají. Nedovedu si představit, že Merklová osobně šla položit věnce k hrobům obětí teroristického útoku islamistů, které osobně pozvala k ilegálnímu překračování hranic EU a tím dala možnost provádět teroristické útoky po celé Evropě. Jasná ukázka ztráty sebereflexe, ztráta soudnosti a schopnosti se zardět za svůj zločin vůči občanům, kterým šla položit věnce k jejích hrobům. Naprosto nepřijatelné v soudné civilizované zemi.
  • Nadpis článku typicky komunistický zostudující Rakousko,aby vynikl podvodník privatizace Babiš .
    Každopádně gratuluji k zvolení vládě Rakouska v té správné sestavě znal s e hlavně VPO i FPO což byli velmi hodní rozumní lidi v každém případě mi pomohli jak Herr Lazniček tak i Herr Handler s žádným Rakušanem sem neměl cokoliv neshodmého jen Rakušanka Fellner Feldeg byla pochabá šlechta co vřela jako káva a vykypěla n a přítomné zaměstnace .
    Oblečení z Rakouska v putovním sekohandu je lepší než dary ODS Nagyové z FRancouzské Pařížské do Prahy nejezdím nelíbí se mi ta mafie Slováků i jiných cizinců ,Viden má vyznam hlavního města pro mnohé MOraváky co tam nejezdí nakupovat ,ale mají v srdci lidi kteří byli z Vídně obzvláště i o Vánocích ,rozhodně lepší pracovní poměry byli u soukromníků než u velké mezinárodní firmy .
    • Probůh, kde ses učil česky?? *1*
  • Správně. Rakousko jde dobrým směrem. Mohl by to být spojenec proti kvótám. něco už Kurz dokázal - uzavřel balkánskou cestu a schválil integračni zákon. Držme palce.

    http://www.epshark.cz/clanek/153/rakousko-integracni-zakon-byl-schvalen
  • "Strache při představování nové vlády vysvětlil, že je třeba nechat na svobodném rozhodnutí občanů, zda si v lokále budou moci dát ke kafíčku cigaretu, nebo ne."
    .
    Jak je vidět, i politik může mít rozum a logiku. Jen bych to změnil, že to svobodné rozhodnutí by neměl mít občan, ale majitel hospody.
    Kromě toho je nám pořád vnucováno, že kdo nesouhlasí se všemi kravinami od Evropské komise,tak je proti EU. Ale to je jen manipulace a dezinformace. V důsledku je možná největším nebezpečím pro EU a její trvání sám Juncker a jeho poskokové.
    • To rozhodnutí majitele hospody bych bral, pokud by ale všechny hospody nebyly kuřácké. Respektive, pokud by majitel té kuřácké hospody si zabezpečl funkční odvětrávání toho hnusu , kterým nás nekuřáky kuřáci obtěžují. *16*
      • Kuřáci všech zemí... už jste trapní. Po roce zákazu v některých restauracích jde stále cítit zápach z ubrusů, stěn a inventáře. Nejde mi to do hlavy a ptám se, jak je to možné ?
      • To nesouhlasím. Stojím si za svým, i když všichni majitelé udělají ze svých hospod kuřácké, ze všech nekuřácké, ze všech vyvařující, ze všech nevyvařujicí, ze všech, kde bude pivo za 30 Kč, ze všech ty, kde bude pivo za 100 atd., atd.

        Vy nemáte zákonné, ani ústavní právo na nekuřáckou hospodu, podobně jako nemáte takový nárok na hospodu, kde se bude vyvářet atd. Vy nemáte právo na žádnou hospodu. Pokud ji shodou okolností všichni majitelé, v okruhu 50 km od vašeho bydliště zavřou, tak prostě bude te bez hospod a stěžovat si můžete tak na lampárně.
  • Ještě to bude zajímavé. Je to předpovězeno...Pošetilost těch co neočekávali tyto následky co vlastně paradoxně sami vytvořili. U nás třeba takto stvořili tu podporu SPD-Okamuru. Chápej kdo chápeš...
    • No to my ale dobře chápeme. A je dobře, že to tak dopadlo. Jako první malý,ale důležitý krok. "Je to malý krok pro SPD, ale velký skok pro českou republiku".
    • Já pořád na SPD nevidím nic špatného. Co vy?
      • Nacionalisti podporováni z Moskvy.
        • EU je nacionalista ? Nebo rozumně uvažující vlastenec ?
          • Prosím, když už sis dal takovou námahu, že jsi se tady odhodlal psát svoje moudra, koukni na wikipedii a napiš do kolonky NACIONALISTA . Přečti si pořádně co tam píšou a pak se zamysli.
      • já na nich nevidím nic dobrého, špatného spoustu
        • Konkrétně?
  • naše Kavárna má zase o starost více a to je DOBŘE !!!!!!
    všechno špatný je k něčemu DOBRÝ !!!! *7* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit