Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čína je v tom hodně pozadu za USA fašismem , ti kromě toho mají stovky biologických laoboratoří po celém světě ,otázka je proč? chystají proti lidem vypustit další viry? jako to dělají běžně ? 

    Experimenty na lidech: americký stát potají plošně šířil bakterie
    8Infikoval vlastní obyvatele bakteriemi a viry, které ničily zdraví a dokonce zabíjely. Potají. Po dlouhých dvacet let od roku 1949. Americkému státu se experimenty na neinformovaných civilistech i vojácích dařilo tutlat. A když vyšly na světlo, dokázal zabránit odsouzení viníků.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/xman/styl/operace-seaspray-bakterie-civiliste-armada-san-francisco.A180220_173117_xman-styl_fro

  • Článek z dílny Sinopsissu nemá cenu brát ani vážně. Takové "sběry" se dějí všude na světě. nebo v U.S.A. a Rusku ne? 

  • Kdyby jen Čína - a co naše "výzkumné centrum" v Těchoníně - s tzv. odborem biologické ochrany, specializovaným to zdravotnickým zařízením Armády České republiky - co slouží mimo jiné ke komplexnímu zabezpečení biologické ochrany AČR.

    Proč se tam asi vozí v thermoskách - za přísně definované a dodržované teploty a složení živné tekutiny - vybrané plody, získané při interrupci ve zdrav. zařízeních okresu/kraje....

    • to je proto,že máme moc generálů a armáda ČR k nim potřebuje vypěstovat mužstvo,tak sbírá potraty.

  • Takže Čína chce dělat genocidu.Ideální genocida by potřebovala selektivní biologickou zbraň.Takovou už vyrobili svého času v JAR,takže to jde.

    Cílem eugeniky je nadčlověk.Takže Čína chce vytvořit dokonalého Číňana a nás chce zabít.

    Co uděláme my? Dáme jim stipendium a necháme je studovat,aby věděli jak na nás!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit