Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakara tak poláci maj pozvánku na kobereček a japak teď zařechtá bruselskej ouřední šiml na brity .....
  • Jediná možná varianta je konec EU. Tento moloch, plný bolševiků a neschopných podvodníků napříč, je sám sebou sebezničující. A ono to přijde. Brzy. Metody "řízení" a financování jsou katastrofální. Tragédi Van Rompuy, Barroso, Merkelová, ...mj. se účastnili Bilderbergských jednání,...Schultz, Tusk, a mnozí další komici, když je vidím, respektive slyším lhát a žvanit v euparlamentu, Slovenští a čeští euposlanci, kteří byli pro kvóty, ale Fico (i Sobotka naoko) se tluče v hruď a prý ani boha, aby tam byl jeden jediný uprchlík,...přijetí ESM, jako naprosto šíleného diktátu všem zemím bez mrknutí oka slovenskými i našimi socanskými pacholky ve vládě plné socanů. Trapné podvádění poslanců s docházkou, kdy si ráno projedou kartou přítomnost a v druhé ruce drží kufr a fičí k domovům...No prostě banda zločinců, kradoucích za bílého dne vše, co se ukrást dá. A proto, okamžitě ohnout loket a pryč!!!
  • Kvóty pro imigranty nejsou řešením

    Z jednoho prostého důvodu, tito imigranti mají jasný cíl a tím jsou nejbohatší státy Evropské unie, hlavně Německo. Přes naše území tedy jenom procházejí s cílem dostat se k našemu západnímu sousedovi. Jestliže bychom tedy přijali určený počet uprchlíků, nic se tím nevyřeší, oni od nás stejně zase utečou pryč, protože u nás jednoduše být nechtějí. A my je přece nemůžeme až do konce azylového řízení držet za ostnatými dráty, to by bylo křiku od nejrůznějších lidskoprávních institucí.

    Východisky jsou tedy důslednější střežení vnějších hranic Schengenu, potápění prázdných pašeráckých lodí, zabavování majetku pašeráků a jejich tvrdé trestání a urychlené vracení ekonomických uprchlíků zpět do jejich domovů
  • Obávám se, že politik je bezpáteřní rasa jako taková sama o sobě a jde mu ve většině jen o zisk, tak je na ně nutno pohlížet. Proto je mu úplně jedno co si lidé myslí, a pokud by hrozil faktický rozpad EU, jako rozpuštění Bruselu atd., tak ve vidině bytí bez "tantiém" by okamžitě začal pracovat na vyvolání války, a to se pravděpodobně už i děje. To je hlavní důvod, a jako vedlejší, je pořád pro něj lepší, když poštve lid jakýmkoli způsobem proti sobě (i uprchlíky), než aby se jako nespokojený obrátil proti němu. Prostě než lidé zjistí, že systém skolabuje, vyměnit raději lidi v systému.
  • Rozpad současné EU už stejně v mnohých věcech probíhá..U Anglie dost záleží i na tom, jak dopadnou volby v USA s kterou jsou hodně provázaní..a prostě nyní vyčkávají na to, jak se co a kde ještě, jak vyvine..a podle toho se pak teprve zařídí, stejně jako i všichni ostatní..Mohl by to být potom "zajímavý" dominoefekt..
    • Krásné, 10 mínus hlasů s tebou nesouhlasí...ale ani jedna reakce, ani jeden protiargument. Simone, trolle, dokazuješ, co jsi zač. Tupé hovedo bez vlastního názoru. *12* *16* *12*
      • tirador, co tu zase hraješ za hry ty komediante?

        Sem chodí jen holka Simona. Pokud ti stále vadí tak jsi holkofob a potřebuješ psychiatra.
        Jediný multinick je tu ruský troll s nickem hrdina Putin.
        Sám se prozradil když si naklikal za minutu 30 hlasů.
        Byl tu i když dostal deset bloknutí od admina. Takže je to podvodník a má moře IP adres.

        A ty druhý komediante. Měníš jména ale zbytečně. Stále stejné fráze ( čapisrál) tě usvědčí
      • blegh
        Jak kdybys neěděl, že s čapisralím multinickem nemá smysl vést jakoukoliv vážnou konverzaci *3*
        • přééésně ,čapisral dneska jede, smysl to nemá, tečku už tu nikdo vážně nebere
  • tirador, a někdo ti snad brání?

    Vystup z EU a přesedni si do autobusu. Směr ruská step. *15* *15*
    • Podobně jako ty když jsi chtěl do EU dřív, než tam ČR byla, tak jsi nastoupil do autobusu směr EU a zůstal tam?
    • Krátké a výstižné.

      Zajímavé jak se při každé příležitosti hned ozve nostalgický křik zastánců starých rudých časů kdy ČSSR (Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika) byla součástí SSS (Soobščenije socialističeskich stran), tak ty zkratky mnozí Rusové totiž chápali. Jen nevím, jestli ti křiklouni za to dostávají rublíky nebo tak činí v důsledku své nízké rozumové úrovně. V každém případě ten křik nese pečeť KGB.
  • Kdo má zalepené oči, ať si poslechne britského předsedu UKIP, Nigela Farage. On a ještě jeho kolega -slovenský europoslanec Sulík (SaS) jsou jediní, kdo se dá v tom hanbinci poslouchat. Přítomnost českých europoslanců je naprosto o ničem. Berou prachy za nic, hlasují proti státu, což se dá hodnotit jako vlastizrada. EU je hnus, ze kterého je nezbytné vystoupit, jinak tam jako zatím ještě jakž takž suverenní stát skončíme! *12* *16* *12*
    • blahopřeji zlej trolle, opět si se stal primitivem večera *3*
    • Vždyť jsme si je svobodně zvolili. A volili samozřejmě i ti, jimž to bylo jedno a nešli k volbám.
      • To, že si někoho zvolíš, automaticky znamená, že budeš s jeho prací nebo výkony další roky vždy spokojen? Ach ty svatá prostoto.......
      • ... máš s tím bezmozkem svatou trpělivost :)))
  • "Ten, kdo obětuje svobodu za bezpečí, si nezaslouží ani svobodu, ani bezpečí". Benjamin Franklin.

    A proto, okamžitě zahájit vystoupení z EU.
    • ... poroučej svým slepicím na dvorku, troubo :)))
      • Tohle ti říká děda, když přijedeš na prázdniny?
  • Ráda bych touto cestou protestovala proti poměrům v domovech důchodců.

    Jsem 75 stará tlustá babka. Přestože jsem opakovaně žádala vedení ústavu
    o plenky Pampers v červené barvě se žlutým srpem a kladivem dostala jsem
    pouze ošklivé bílé ( bělogvardějské) *11* *8*
  • Proč dochází k úpadku EUropských států?

    Protože Brusel převzal diktátorské manýry SSSR a zasahuje i do názvu másla
    nebo do rozměru včelího úlu. Tedy do věcí které mají zůstat na domácích vládách.
    Idealismus, vlastenectví.. to vše bylo zdiskreditováno a nahrazeno bojem o zlaté tele.
    Vláda nastavila pravidla výhodná pro zloděje a nemakačenka na dávkách.
    Poctivost a slušnost se přestala vyplácet.
    • Jestliže někdo dobrovolně přijme mezinárodní normu, v níž jsou stanoveny podmínky, kterým musí vyhovovat máslo, potom nemůže být jako "máslo" označeno něco, co té normě nevyhovuje. Bez mezinárodních norem bychom spadli do středověku, a nejspíš ještě hlouběji, protože i ve starověku musely být dodržovány určité normy. A totéž se týká i včelích úlů. Unifikace na světové úrovni je nezbytná, bez ní by nebyla vzájemná spolupráce a pokrok.
      Poctivost a slušnost se přestala vyplácet, protože obojí zabili komunisti, protože takovéto vlastnosti označili za "buržoasní přežitek". Naopak prosazovali tzv. "dělnickou morálku", pod níž si však nepředstavovali morálku slušně pracujícího poctivého dělníka, ale chování stepního nájezdníka.
      • Hloupé kecy! Na takové kydy nemá smysl reagovat! *12* *16* *12*
        • Tak proč reaguješ? *3*
          • ... rád posílá puberťácké smailíčky :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit