Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • felix.julec

    Ten nadpis mně taky dostal.Tady je přímý důkaz toho,že smlouvy jsou od toho,aby se nedodržovaly.Když jde do tuhého,tak každý (stát) hraje především o sebe.Poučení?Nehledejme ani ve smlouvách s EU dobrodiní.

  • felix.julec

    Ten nadpis mně taky dostal.Tady je přímý důkaz toho,že smlouvy jsou od toho,aby se nedodržovaly.Když jde do tuhého,tak každý (stát) hraje především o sebe.Poučení,nehledejme ani ve smlouvách s EU dobrodiní.

  • Vylámali na zuby ? Takový úderný nadpis. Na zuby !! Autorka mela původně v plánu zřejmě napsat Padli na hubu , ale to samodoplňování mínilo jinak. Také s tím mám dost často problémy . 

  • Agresivní Británie rozpoutala světovou válku. Německo chtělo pouze mírumilovně obsadit Evropu a Francouzi a Britové hned vyrukovali s kanónama. Zvláštní, že když se chtělo v září 38 bránit Československo, Britové nám sdělili, že máme bez boje postoupit své území, jinak na nás bude nahlíženo jako na válečné štváče. Proč se Francie a Británie nezachovaly podle svých vlastních rad a nátlaku, který dělaly na nás? Podle jejich vlastní logiky tedy musíme Brity a Francouze kladoucí odpor postupujícím Němcům považovat za válečné provokatéry.....😯

  • KIMCID

    Malá nepřesnost. Invaze se chystala ale nejdřív muselo být poraženo letectvo. A protože se tak nestalo žádná invaze se nekonala.

  • Naši piloti nasazovali životy pro Británii a po válce se Britové nám odvděčili tak, že vyžadovali po nás platby za výcvik a výstroj těch pilotů, do poslední tkaničky od bot. Navíc úplatné zrádce, kteří se mezi těmi piloty také nějací našli, hned po válce Britové vycvičili na agenty a vysílali je k nám škodit na již tak u nás zdecimovaném poválečném hospodářství. Ještě dnes si pamatuji vyprávění prarodičů, jak nám záškodníci vysíláni k nám z Británie zapalovali stohy se slámou nebo vyhazovali do vzduchu trafostanice apod. Dokonce i zabíjeli naše lidi. Potom se nedivte, že komunisté neměli důvěru k českým pilotům, kteří se vrátili domů z Británie. K vůli těm pár úplatným šmejdům, co se nechali naverbovat k rozvratným akcím potom měli problémy s komunisty skoro všichni ti piloti. Taková byla doba.    

    • KIMCID

      No je to drobet složitější. Problémy měli i bojovníci co bojovali na východě. Jen se o tom nemluví. Nově nastoupení bolševici se chtěli zbavit Komunistů co v ideál věřili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit