Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pěstuje se národní hypochondrie, různí kariéristé se vezou na módní vlně koronavirové hysterie.

  • Zdá se, že pracovníci ve statistice stále v souvislosti se statistikou úmrtí na Severe Acute Respiratory Syndrom  (syndrom akutního  selhání dechových funkcí) v důsledku infekce virusem 2019 CoViD započítávají i běžná - statisticky logická úmrtí - v populaci starších lidí, k nimž by došlo tak jako tak. Nerespektují údaje, ani  slova pna MUDr  Silvio BRUSAFERRO. komentujícího nové epidemiologické údaje (a pochybuji, že v Česku to bude jinak): 

    "Analýzy, které provádíme, ukazují, že:

    - zesnulí pacienti jsou převážně vyššího věku - v průměru 81 let,

    80% zemřelých mělo zaznamenáno v anamnese více než 2 (dvě) diagnózy současně,  

    - a 60%  dokonce více než 3 (tři) diagnózy současně! 

    - naproti tomu u 2% zemřelých s potvrzenou diagnosou SARS a prokázanou  přítomnosti virusu 2019-CoViD  jsme žádnou další diagnózu, obvykle vedoucí ke smrti, nezaznamenali“.   

    Je zajímavé - a je na pováženou - že ČESKÉ STATISTIKY TOTO NEZOHLEDŇUJÍ - udávají jen počet zesnulých jako celek  - bez toho, aby  byla provedena diferenciace výsledků, podobná té, kterou presentoval pan doktor Brusaferro pro populaci italskou! 

    V České republice do 44 .týdne zemřelo dle ČSÚ celkem 100251 osob. V  SOUVISLOSTI s Akutním Respiračním Syndromem, způsobeným virusem 2019-CoViD se k dnešnímu dni uvádí úmrtí  9.743 osob (čili necelých 10%). Když píšu v souvislosti, tak nemohu abstrahovat od 80%těch,u nichž byly více než dvě další diagnosy,významně SNIŽUJÍCÍ kvalitu a délku života těchto zesnulých! Je velmi pravděpodobné, že TITO LIDÉ BY ZEMŘELI TAK, JAKO TAK - I BEZ RESPIRAČNÍHO SYNDROMU, ZPŮSOBENÉHO virusem 2019-CoViD!


    • Statistika Akutního Respiračního Syndromu, způsobeného 2019-CoViD 

      ke dni .................... 13.11.2020 /18:00 ..........  15.12.2020 - 8:00

      Provedené testy .................2 728 817 ....................... 3 374 045

      Potvrzené případy ................ 450 392 ......................... 586 261

      Vyléčení ............................... 301 385 ......................... 511 788

      Úmrtí ....................................... 5 878 ............................ 9 743

      % úmrtí (z potvrzených) ..............1,31 ............................. 1,66


      • Ovšem - jak říkával W. Churchill:

        Jsou tři typy lži:

        - prostá lež

        - sprostá lež

        - statistika  - což se právě v případě čísel, presentovaných v tisku v souvislosti s úmrtími na  Akutní Respirační Syndrom, způsobený 2019-CoViD , potvrzuje:

        Právě statistiky totiž říkají,  že většina lidí (62% všech úmrtí v Česku) umírá na nemoci oběhové soustavy, případně na novotvary (nemoci kardiovaskulární a nádorová onemocnění).  

        Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo  36.000 obyvatel - na kardiovaskulární onemocnění tedy zemřela více než třetina zemřelých občanů ČR (36 % všech úmrtí). 

        Druhou nejčastější příčinou úmrtí  v Česku jsou nádorová onemocnění, v souvislosti se nimiž odešla více, než čtvrtina zemřelých občanů ČR (26.000 osob, t.j. 26 % zemřelých). 

        • jak kafemlejnek bez zrna nic nového , a starýho Winstna nech v pokoji kouřit doutníky a popíjet Armanak a netahej ho mezi obdivovatele zbohatliskejch eštébáckejch  bolševíků , ty "nejlepší premier" , ten by s tím prolhaným vykukem nenažraným z áŇo vyrazil dveře i s tebou

          • URÁŽET  SPOLUDISKUTUJÍCÍ - TO BY VÁM ŠLO...

            HLAVNĚ ANONYMNĚ - NENÍ-LIŽ PRAVDA! 

            A JAK TAK KOUKÁM, PODOBNÝCH VÝTEČNÍKŮ 

            JE TU HAFO!

            ALE JE TO CHUCPE...

            • no osobně tě ani znát nechci😎 ty chucpe , 

              ctrl c ctrl v a k vánocům R<1 , nebo si namočenej v něčem kdy ti vyhovuje R>1 , alespon tak to vypadá u toho "nejlepšího premiéra"z eštébé

  • Hoďte na toho cikána a blábolu s tabulkami konečně síť - blázinec to pojistí.

    • URÁŽET LIDI, CO NĚCO UMĚJÍ - TO BY VÁM ŠLO...

      HLAVNĚ ANONYMNĚ - NENÍ-LIŽ PRAVDA! 

      A JAK TAK KOUKÁM, PODOBNÝCH VÝTEČNÍKŮ 

      JE TU HAFO!

      ALE JE TO CHUCPE...

      • co to je chucpe  ?, to jako prodaváš svíčky bez knotů když je to dobrej kšeft nebo chceš prominout trest za smrt rodičů když jsi sirotek

        • Pán je sympatisant NSDAP?

          No - potěš Pán Bůh, jestli se v české

          společnosti něco takového objevuje...

          • vedle jak ta jedle ,  považuju nacismus za větší hnus než komunismus a držím se slov toho pána s doutníkem , ale tupost některých a jejich drzost nemá s naboženskou obcí nic společnýho , pokud někdo obhajuje Babiše a jeho metody měl by se hodně rychle učit dějepis , víš Toníčku ctrl c a ctrl v .😎

  • Vymyšlená čísla údajně nakažených a Blatného debilní PES.To jsou dvě věci co ničí republiku.Dělají z obyčejné sezónní chřipky,která je tu každý rok a umře na ni 15000 lidí senzaci,vymýšlejí si počty mrtvých,já opravdu nevím,o co jim jde? Likvidují restaurace,hospody,hoteléry a jiné podniky.Podal jsem na ministra otrokáře Blatného trestní oznámení pro omezování osobní svobody,omezování shromažďování a porušování základních lidských práv a svobod.A aby přestal dělat z chřipky něco,co nějakej blb nazval Covid. Budu pro něj žádat předstižnou vazbu a doživotní trest.Něco se tady už musí stát,protože takhle to dál nejde.Mávají s námi čím dál víc.Jsem pro revoluci a naházet je do Vltavy.

    • Absolutní souhlas, už je to na defenestraci naší stupidní vlády !!!!

    • Absolutní souhlas, už je to na defenestraci naší stupidní vlády !!!!

    • Proč jsou teda přeplněné Jip-ky???  Proč je přetížené zdravotnictví a lidé vněm?? Proč němci plánují zavření obchodů a škol?? Proč je za 10 let největší umrtnost (cca o 12%). To jsou taky vymyšlená čísla? Ty jsi jako svěd. Jeh.  , ti taky tvrdí že vše je podvod. Zrovna hospodští hulákali jak je EET zlikviduje , že jim vyhovuje to daňové odklánění a vykazování minimálních zisku pro zdanění . Teď by rádi z těch danní co neodvedli dostali podporu!!!! V čr je 3x více hospod než v okolním světě, tak proč by se všichni měli uživit???  Budou muset asi najít jiný způsob obživy, jsme v kapitalismu, není zde místo na trhu pro všechny , trh se vyčistí.

      • Pokud myslíte ty záběry z JIP, tak byste měl vědět, že lidé na covid nemají vedle sebe žádné zásobníky s léky jako vidíte v těch vylhaných videích. Až začne den zúčtování s těmito podvodníky, tak budou padat jen nepodmíněné tresty.

        • Člověče ty jsi úplně ale úplně mimo!!!  Covid  zasahuje např. plýce = zápal plic, kapáky infuze, dávkování antibiotik, nebo si myslíš , že pacient v bezvědomí s tracheou bude polykat tabletky???  Vzbuď se !!!!

        • bohužel dokud nebudeš ležet na marách neuvěříš , bohužel i pro ostatní a jestli si myslíš že to máš za sebou tak se ohromně pleteš , klidně opakovaně a vakcinka taky nic moc , no uvidíme .

          • Souhlas  Term. jenom provokuje!!

            • ne neprovokuje pouze představuje část lidí kteří si myslí že se nic neděje , bohužel .Už od toho dne kdy proběhla ta porada ve firmě Webasto a od čínské manažerky se nakazila třičtvrtě lidí co tam byli s ní bylo jasno že je to extrémní problém i v zemi která má velmi slušné zdravotnictví , tenkrát Merklová nechala udělat studii a řekla že se může nakazit až 70 % populace v Německu , to bylo skoro střední číslo mezi 50 a 100 % . Opravdu někdo myslí že na sebe ty lidi smrkali a plivali a u toho jedli netopýry s luskounama z jedné misky  ?už v té době bylo jasné že se to primárně šíří aerosolem a zasahuje je to prvotně nervovou soustavu a z ní se to šíří dál , v zasadě u některých to nemusí mít žádné příznaky a jiní prostě odejdou .Skutečnosti ke kterým docházíme musely být známé soudruhům v Číně min půl roku předem (dnes tipuju interval jeden až jedena půl rok možná dva )než vůbec připustili že se něco děje , je zarážející ale kolik hloupostí a to i oficiálně se ještě objevilo , jako by ti co vědí nechtěli jít proti proudu i když teče blbě , to je na té západní demokracii neskutečné , drž hubu a krok a nesnaž se vybočit , smutná realita .NO a že se snaží někteří pořádně napakovat , tak to je na vlastizradu či tribunál v Haagu .

              • Reakce na příspěvek:

                Patrně jsi nečetl můj příspěvek níže, takže jen pro tebe opakuji:

                Jak jsem již zde psal, přestože jsem v rizikovém věku a je mi 67 let,
                tak jsem koronavirus prodělal, protože mi vrátili maminku 91 letou z
                nemocnice s koronavirem. Maminka pak byla dalších asi 12 dní v nemocnici
                a v klidu se z nemocnice vrátila. Já jsem měl jen slabou bolest v krku a
                lehký tlak na prsou. Žádné jiné potíže jsem neměl. Ale třeba je to
                proto, že 37 let cvičím s činkami a rozhodně nejsem žádný český gaučový
                povaleč. Kondici mám takovou, že bych mohl skály lámat.

                Proto by bylo více než vhodné, když nás vláda chce strašit počty pozitivních (nikoliv nemocných), aby uvedla průměrný věk pacientů, kolik mají jiných nemocí a jaká je jejich váha. Zatím to vypadá ta, že to napadá hodně staré a hodně nemocné lidi, kteří by stejně v nejbližší době zemřeli i bez koronaviru. A bylo by dobré, kdyby se tito údajně mrtví na koronavirus pitvali a nelhalo se u lidí co třeba spadli ze schodů, že zemřeli na koronavirus.

                Tato nemoc rozhodně nepochází z Číny, jak dokládají zpětné analýzy vzorků z minulého roku zemřelých z různých států. Například Itálie, Španělsko a další. Do Číny to zavlekli Američtí vojáci, kteří tam přijeli na pravidelná sportovní utkání vojáků. Proto neopakujte nesmysl, který jako první vyslovil Trubka.

                • Reakce na příspěvek:

                  pochází z komunistické Číny i kdyby jste se po.rali , možná lze diskutovat o výzkumu ale v každém případě soudruzi v ČLR utajovali před světem fakta mající cenu milionů životů na celém světě .Nějak mi chybí ty zmínky o ostatních mimo tvé kameny lámající postavičky a mamá hotelu .S tím c19 je to jako s každým onemocněním tohoto typu : chřipka , encefalitida (tý se to podobá nejvíc ale přenos je vzduchem a receptorem je oční nerv a to si tipnu z 95 % , ale nepracuju už v oboru tak nemám informace , je to odhad , ale sedí na 100% pokud se podíváš na příspěvky od 3/2020).Takže ještě jednou že nic , neznamená že podruhé klidně neskončíš v plechovém obalu na pamětním šutru .

                  jestli se nemýlím tak u 90% případů je viníkem smrti C19 i když ti zemřelí měli i jiné choroby a je škoda že soudruzi v chině nedoloží o kolik stoupla úmrtí na takzv. oběhové choroby  za druhou polovinu  roku 2019 tam je ta šifra mistra Leonarda , ale "pravdomluvní" komunisté mají 100 zemřelých na 10 000 uren , něco tu nesedí pokud z toho nechtějí dělat přesýpací hodiny.

                  😎

                  • Reakce na příspěvek:

                    Nechápu proč lžeš, že u 90% případů je viníkem smrti C19, když byla nedávno zveřejněna tabulka ministerstva zdravotnictví a tam bylo uvedeno že na covid-19 zemřelo jen 19% lidí. Ti ostatní ho jen měli vtěle, když zemřeli na něco jiného. Kdo lže, ten i krade a do pekla se hrabe.

                    • Reakce na příspěvek:

                      bavíme se o zemřelých s cov19 , takže někteří měli s tím i něco horšího , tuším že ten udaj řekl představitel WHO v ČR , tak to asi nebude jedna paní povedala.

                      A peklo nech at si svobodně rozhodne koho si veme a do nebíčka nespěcham mě se v mezipatře líbí .

                      "Znovu se ale ptám, jak konkrétně by měl tedy Blatný popsat výsledky studie o příčinách úmrtí na covid?

                      Podle mě tak, že nákaza covidem byla za první pololetí příčinou úmrtí u 93 % a ve druhé (zatím) u 91 % zemřelých s touto infekcí. Tak jsem to jasně pochopil z prezentace ministra Blatného. Menší část z těchto zemřelých měla jen covid-19, ale ostatní měli další nemoci, které přispěly k fatálnímu řetězci událostí, vedoucích ke smrti.  Ale ta hlavní příčina byl covid-19. Znovu říkám: ano, tito lidé by opravdu zemřeli, otázkou je kdy.

                      Dobře, ale jestliže mluvíme o 93 % zemřelých na covid, jak se hodnotí příčina úmrtí u toho zbytku?

                      Ano, v tomto případě, tedy u těch zbylých šesti až sedmi procent, můžeme opravdu dát tu předložku „s“. Jedná se totiž například o lidi, kteří náhle zemřeli na infarkt nebo na mozkovou mrtvici, případně mohli třeba podlehnout zraněním z autonehody. U nich to „s“ sedí, protože nákaza covidem u nich v žádném případě nemohla přispět ke smrti. U těch zbývajících se to ale říci rozhodně nedá."

                      Tož povedel predstavitel WHO v ČR tak snad mu kapesné neposílaj soudruzi z Beijingu.

                      jinak každej má ten čas omezenej jde o to aby mu nebyl zkrácen blbostí jinejch , to máš tak , lámeš skálu a najednou v místě lámání do tebe napálí namol opilec v autě , těžko může jít o umrtí na c19 i když budeš asymptotický roznašeč , ale i tento odporný řidič v budoucnu zachránil mnoho životů.😎

  • Je jasné že můžeme poděkovat i hospodským povalečům co si neodřeknou pivečko.V noci zejména.A drze pak vysedávají v hospodách jako vzor občanské statečnosti.Kopat.Kopat ven z hospod.I s hostinskýma, kteří se jakože houfují a brojí.A my všichni máme šizuňkům přispívat na jejich krizi?Co my jako s jejich podnikání?Jsou chytří jako tady ten "Terminator" nebo jak se ten šmudla jmenuje.

    • Ty jsi toho IQ moc nepobral, co ?

  • Ten blbec, co nahoře píše, že máme vládu, která se snaží z toho vyhrabat, tak se asi zbláznil, protože asi nevidí, že ne vyhrabat, ale nahrabat je pro ni heslem. Je to stádo blbců, co tady vládne a vše rozkrade jako nikdo jiný předtím. To rozkrádání začala hlavně zločinecká banda Komunistů, která stát ekonomicky a hlavně morálně úplně zlikvidovala, a teď pokračují její potomci - stébáci a podobně. Snad jen úplně vymatlaný a nesoudný člověk může vypouštět takové žvásty! To jestli přijdou o práci jen horníci, to asi jednoho dne nastane všude, protože se přejde na jinou energii, ale to, že bude celý stát na dně, takže i tento blb, co tu volí neschopné a retardované, nebude mít nic, to bohužel nevidí. To tito zblblí nevzdělanci bohužel nejsou schopni posoudit. Škoda, že jejich děti vidí, co mají za předky a jakou budoucnost jim připravují! I ve školách 13-tileté děti jsou schopni pochopit, že jejich babka s dědkem jsou asi naprosto nevzdělaní, když tuto bandu volí!

    • To se může jenom podepsat.

  • PSA dát do útulku a vládu rozpustit.

    • do kotce mají dát (a to už dávno )estébáky , docela mi fascinuje jak se ke všemu vyjadřují lidi "jedna paní povídala" , v březnu měli všichni nasrá.o že roušky šili i hadrů na nádobí a dneska jeden hrdina vedle druhýho .To že pandemii řeší PR odělení agrofertu a všichni štěkaj jak čobolský bača píská je smutná realita.

    • Žádný pes si nezaslouží být zavřený v nějakém kotci...

      To se o členech naší strany a vlády říct nedá...

  • Od začátku této sranda epidemie stále čekám, že ministerstvo zdravotnictví přinese vlastní tabulku, tedy ne okopírovanou v cizině, kde bude jasně řečeno kde se kdo nakazil a podle toho se pak mohou vydávat opatření. Zatím to vypadá tak, že vláda je totálně bezradná a zkouší hokus pokus co z toho vyjde. A uvědomují si členové vlády, že až skončí toto blbnutí s epidemií, že na ně budou směřovat velké žaloby a oni z vězení nevylezou do konce svého života? Sranda epidemie - znáte někoho ve svém okolí kdo prodělal koronavirus?

    • Znám - kolegyně, se kterou jsem se minula v práci = 56 let, zdravá sportovkyně...

      Neví,kde vir chytla - skončila na ARO na plicní ventilaci koncem září...

      Stále s následky bojuje, je v pracovní neschopnosti - stále unavená, zvýšená teplota, bolest svalů a kloubů...

      Tento vir fakt není žádná sranda epidemie...

    • Pro Term.-  Mám několik spolupracovníků ,kteří to prodělali a opravdu to žádná "sranda"  není, jak jste mohl na to dojít????  Na mém pracovišti jsou ta nejpřísnější opatření a přesto se několik mých kolegů nakazilo doma a od příbuzných. Proto dodržuji vše co se dá a nemám ani náhodou tendence něco podceňovat. Už jen statistiky za posledních 10 let ukazují, že každoroční úmrtnost je o 10-15 % vyšší , tak proč bych měl se na tom podílet.  Lidé co celý život přistupují ke svému zdravý lajdácky se budou snažit vše odrbat. Nechápou , že na to doplatí nejvíce oni  a jejich okolí.

      • Jak jsem již zde psal, přestože jsem v rizikovém věku a je mi 67 let, tak jsem koronavirus prodělal, protože mi vrátili maminku 91 letou z nemocnice s koronavirem. Maminka pak byla dalších asi 12 dní v nemocnici a v klidu se z nemocnice vrátila. Já jsem měl jen slabou bolest v krku a lehký tlak na prsou. Žádné jiné potíže jsem neměl. Ale třeba je to proto, že 37 let cvičím s činkami a rozhodně nejsem žádný český gaučový povaleč. Kondici mám takovou, že bych mohl skály lámat.

        • nějak mi chybí zmínka o dětech či manželce popř.milence , tak lámej skály  a pečuj o matku je to hezké starat se o rodiče ale budoucností jsou děti .

        • Nezbývá než Vám i Vaší mamince pogratulovat. Každý takové štěstí evidentně nemá. A to nejsem hysterický z proklamací toho kočkopsa. Jen to beru vážně. 

          • takže tříměsíční prázdniny obyvatel Wuchanu a korupce WHO jsou vlastně dary čínských komunistických oligarchů , 

            amen ,

             a ta krev trpící sraženinama je posilující prvek pro tělo 😎

        • josef.chmela

          Měl jsi štěstí. A sebechvála vždy smrděla.

          • Neměl jsem štěstí, ale celý život jsem své tělo zoceloval a připravoval na podobné okamžiky. Těmi co si myslí, že musí své tělo před smrtí úplně zničit jen opovrhuji. Sami si svou cestu vydláždili, tak je nelitujte.

  • Takže cikánku v malých obchůdcích se nakazí více lidí než v Globusu a pod. ? Kolik ti platí za tu propagandu?

    • už rok měla vláda vysvětlovat jak je to a skutečně můžete říci jediné , čím větší prostor (více vzduchu)tím lépe , ale nevěřím že po 5 minutovém nákupu v malém obchodě vyjdete nakažený , to by z toho eskalátoru metra musely lézt potencionální mrtvoly , takže i výška stropu je vliv .Ale co chcete od babiše "odborníka" když ruší nákupy v neděli aby bylo husto v sobotu a každému dají voucher do lázní kde to můžete chytit nejsnáze , hned po práci .Prostě mě to připadá že tahle vláda čeká že se pořádně napakuje na rouškách a vakcínách jen aby jim lidi nevymřeli a nebo je neodstavili od korýtka , takže popustit a utáhnout a furt dokola , tak aby čobol premiér měl co největší zisk.


      "A kafe v kelímku je největší roznašeč kovidu" , to vo.e to už si opravdu dělají erdel.😎😎😎

  • Je mi z toho hodně smutno. Pořád slyším v mediich , jak jsou na tom hospodští špatně a každou chvíli někdo protestuje. Už ale žádný  redaktor, který hlása tu správnou a jedinou pravdu , nemluví o propuštěných lidech o které není mediální zájem. Např v hornictví letos končí  cca 5000 lidí. Má někdo pocit že to je zanedbatelné. Ůtlumen hornitví končí další  firmy, které je defakto zásobovaly . Zmínil se byť jeden redaktor o tomto faktu???. Ostravské podniky krachují ale noviny jsou plné hospodských. Kdo bude chodit do těch hospod ,když lidé nebudou mít co do úst. Máme 3x více hospod než třeba v UK, tak proč se tu vytváří dojem , že se bez nich zboří svět???  Mám několik kamarádů co vlastní hospodu a né všichni mají stený názor na současnou situaci, ale v jediném se shodnou. Disciplína naší populace je proti okolním státům špatná. Je to asi přežitek z dob soc. ,kdy porušování pravidel, bylo chápáno jako revolta proti systému. Proboha už se konečně proberte a přestaňte pořád remcat.  Máme vládu co se snaží se z toho vyhrabat. Pokud máte nějaké výhrady k čemukoli, tak jsou na to schválené mechanismy jak se to dá změnit,.HUlákáním na ulici a provokováním policie akorát zatěžujete aparát a tím je méně prostoru po potírání skutečné kriminality na ulicích. Není jiné možnost než omezit kontakty mezi lidma a tím zamezit přetížení na hubu padajícího zdravotního personálů.  Ať mi nikdo nevykládá , že vysedáváním několik hodin u stolu v místnosti plné lidí , kteří se navzájem překřikují ,protože je nikdo neslyší není místem velkého šíření kapének infektu. Ano v zaměstnání jsou také lidé pohromadě, ale na rozdíl od hospody je to nutnost a lze to dobře vytrasovat na rozdíl od opilce , který si nepamatuje ani kolik platil. Čím  rychleji se omezí kotakty, tím rychleji se zbavíme nárůstu infikovaných a nemocných. Očkování zatím není. Tak proč zkoušet zda to přežiji. Hospoda je  de fakto nadstandart kulturního vyžití u normálních lidí, pouze  socky to berou jako místo lelkování a utápění svých splínů z neúspěšného života. Restaurace , kde si člověk dá příležitostně jídlo pití  a sejde s s přáteli při nějaké události je něco jiného , ale i to si lze na nějakou dobu odříci.  Viz 3 moji kolegové , kteří měli letost výročí a s pochopením všem oznámili , že se všechny akce odkládají . Tomu se říká přispět svou kapkou do  ......

    Každý z těchto lidí chápe situaci a nemá s tím žádné prpoblémy!!!  Uřvanci na ulici , namačkaní na sobě s plakáty všeho druhu jsou opačný extrém, vůbec nechápou co tím způsobí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit