Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...jak se někde vyskytne s. Vondra...stále více mně běhá mráz po zádech a chce se mi zvracet....asi proto, zdá se, že z jeho lži a nenávisti se mu chudákovi čím dále více křiví ústa??....kolika partajemi vlastně prošel, než prodělal tento vývoj politického zviřátka, aby se prokousal až na ministra obrany??....opravdu se mi jeví jako zcela podivný tvor...snad i těm psím očím rozumím více, než tomu jeho pohledu, než z něho vypadne další jakási demadogicky-populistická básnička....koutkem úst..(na půl huby?)...často jemu nerozumím v kontextu jednání běžného smrtelníka...natož pak v kontextu jeho odpovědnosti za obranyschopnost státu...snad, kdyby velel armádě, musel by se k ní postavit bokem, aby ty jeho rozkazy šly správným směrem k nastoupené jednotce??...jinak by se snad nastoupená jednotka mohla domnívati, že s. mnohostraník křičí na nepřítele?....dle mého názoru...
  • To je ten Hurvínek který je stéle v rauši.
  • takže blažku byls tam na ovno tak vrátit peníze-všechny.pak se můžeš klidně schovat do bémovo žlutých lázních které si nějakým podvodem koupil,začni třeba prodávat u stánku s těma rusákama co je sem bém natáhnul.vy ods zmetkové vy se budete krásně houpat za vlastizradu rozkradení státu.
  • Dřepěl tam od loňského března, nebyl bezpečnostní riziko pro stát, včetně pana ministra, který ho tam dosadil, to je pakáž co ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit