Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zajímavé,že všechna ta svoloč,co se žene do politiky buď neumí,nebo nechce rozlišovat základní problémy země od těch podružných.Za ty podružné se pak bije "jako lev".A obvykle se najde dost hlupáku,kteří uvedeným dopomohou k výnosnému politickému korýtku.Ale začít tvrdě řešit splácení astronomických dluhů,tak to tu politickou sebranku nezajímá.Kdo neumí předložit program okamžitého splácení dluhů,by měl spíše hledat pracovní uplatnění jako kopáč uranu a ne ,svým lumpáctvím,poškozovat tuto zemi.
  • Zajímalo by mě jak často slavná obhájkyně křesťanských hodnot chodí do kostela a dodržuje desatero. Upřímě stojíme vůbec i o to křesťanství? Ono u islámu to začíná, takže křesťané pozor, kdo bude zítra na řadě.
    A jak se vyrovnat s tím, že nebýt muslimů asi bychom se nedostali k dnešním poznatkům z medicíny, geometrie, matematiky apod. Ti, nám je ve středověku od starých Řeků strčili přímo pod nos. Bohužel to už tak u "nadřazených národů za jaké se považují mnozí Evropané a Američané" chodí, že se rádi chlubíme cizím peřím.
    Jinak jí doporočuji exkurzi normálních jatek (je to sktuečně neobyčejná podívaná), zda si pak bude paní Bobošíková myslet, že tento způsob zabíjení je mírumilovnější a číští a pak dobrou chuť u její stranické veselice. Koneckonců vzpomínám si, že za dětství na vesnici jsme také slepice podřezávali a netrápili je za živa el. proudem a horkou vodou na několik etap. Na BV halál způsobem zabíjí zvířata příslušníci téměř všech náboženství. Zřejmě to není otázka islámu, ale toho, že nám je už spoustu věcí zcela jedno a připadá hloupých a zaostalých, když v nic nevěříme. Vlasně věříme - v peníze a moc.
    • Když se ti to tu nelíbí a máš pocit, že jsou humánnější a chytřejší než evropané, odejdi za nimi - šťastnou cestu. Můžeš je zkusit přesvědčit, jak super by bylo mít tam pár kostelů nebo klášterů. Daleko se ale asi nedostaneš, oni tam nikoho z Evropy a od nevěřících psů nepustí a s kostely tam 100% neuspěješ. JÁ JE TADY NECHCI (mám vlastní zkušenosti a vím o čem mluvím) a podpořím každého, kdo to vnímá stejně. A je mi úplně jedno, kdo to odstartuje.
  • Já s ní souhlasím a budu jí klidně podporovat. Jakmile budem islámu ustupovat tak na to jedině doplatíme. A je zajímavé že rómy by kde kdo vyháněl ale ti, kdo mají potřísněného ducha krví nevinných nikomu nevadí. Myslím si že islám není mírumilovné náboženství, stačí si přečíst Korán.
  • Tato bezcharakterní dáma je schopna úplně všeho. Dělat prodlouženou ruku ODS v ČT, kandidovat za komunisty na prezidenta, nedávno strašila sudetskými němci, teď si vybrala islamistiy. Loví v kalných vodách české malosti a bohužel se jí to občas i daří.
  • Paní Bobošíkové schází pár desetin procent, aby získala kýžených 5% hlasů a díky nim koryto, tzn. poslanecký plat(přes 50 tisíc) + náhrady a návštěvy lobistů přinášející milióny za posunutí znění zákona/ů. Paní Bobošíková je ten typ ženy, které záleží pouze na penězích a v zájmu peněz udělá cokoliv.
  • Souhlasím zkuste postavit kostel muslimům tak bude třetí světová a navíc nechci aby se tady ta pakáž množila stačí to co předvádějí tam u nich, nebo chcete až pojedou vaše děti autobusem do školy, aby se v něm nějaký muslim odpálil co jsem zatím zaregistroval tak mi přijde že jsou hrozně rozpínaví.
  • Á, BoBo se zase zkouší upíchnout na nějakém teplém místečku. No k tématu: ať nikoho nediskriminujeme: jsem pro to zakázat a zbourat všechny baziliky, kaple, katedrály, kláštery, kostely, mešity, rotundy, synagogy a zvonice! Všem rovným metrem!
    • Sorry, ale takhle bych to neviděl. Křesťanství a jiné druhy evropského náboženství jsou nám historicky podstatně bližší než islám. Navíc křesťané nejsou rozhodně v islámských zemích tak agresivní, jako islám v křesťanských. Kdo není islámec je podle nich nevěřící pes a ty je třeba likvidovat. Proto není možné brát stejný metr a když, tak zkuste spravedlivou variantu: jedna mešita u nás, jeden kostel u nich, jedna vyjímka na rituály u nás, vyjímka na křesťanské rituály u nich atd.. Pokud by byli schopní toto akceptovat, nemám nic proti stavění mešit u nás. Ale to není zcela určitě reálné, takže my nesmíme u vás, vy nesmíte u nás. To je přece také stejný metr. Nejsem proti žádnému náboženství, je to každého věc. Ovšem jen do té míry, dokud jej nezačne vnucovat někomu jinému, jiné náboženství odsuzovat či dokonce ve jménu svého náboženství zabíjet.
  • Myslím, že konečně někdo kouknul do minulosti a zymyslel se nad tím proč, naší předkové muslimy vyhnali z Evropy. Děsme se nástupu nové vlny.
  • S paní Bobošíkovou souhlasím. Jsme národ až moc ve všem tolerantní, ale až nás kde kdo tady z venku zaplaví a vystrnadí *6*.To se nebudeme divit *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit