Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • njn Okamura hrube podcenil ceskeho podnikaveho ducha a kdyz zadal brigadnikum praci a a odmenoval je podle vysledku zapomel ze je v cesku a ze takovy brigadnik placeny od podpisu neudela nic jineho nez ze zacne zurive vyplnovat jedno ze smyslene jmena hlavne ze dostane kacku za kazdy radek.... *1* mel si najmout jen duverne zname a poctive lidi nebo je platit od hodiny!!!
  • Nevím, jak mohli Bu-bu Bobo pustit do boje o Hrad. *7* *8* *9* *13* Zasloužilá a aktivní členka SSM, která měla ve své bubu straně zavedení opětovné těžby uranu, která byla po zásluze zrušena, se opět jako věrná soudružka nevzdává a jako tonoucí se stébla chytá v boji o Hrad, kde může oslovit pouze věrné rudé soudruhy.. Je tam dost jiných serióznějších kandidátů, kteří prokázali čest této zbídačené republice a ne ostudu, jako "pionýrka" Bobošíková, která rozpoutala bitvu se soudruhem Hodačem o puč v televizi Nova před několika lety, kdy chtěla vyhodit fundované moderátory a nahradit je svými podržtaškami a nohsledy, kdy chtěla ovládnout média, aby mohla lidem v této republice lhát přímo z obrazovky. Což se jí naštěstí nepodařilo.. *3* Jinak jako baba je pěkná, ale také pěkně prohnaná m*cha. *9* !!!! Doporučuji zásadně nevolit !!!!! MUDr. Roithová nebo Táňa Fischerová jsou rozhodně serióznějšími kandidátkami bez žádných společenských "skvrn" A mezi chlapy se najdou rozhodně lepší kandidáti než lidojed z Papuy, anebo Prognostik z Vysočiny odkojený Becherovkou...!!!!Lidi, vemte rozum do hrsti a volte serioznost, pravdu, spravedlnost a antikomunismus..!!!! Jedině tak se můžeme hnout z místa... *3* *4* *5* *7*
    • Koukám,že jsi mimo mísu.To co píšeš o krásné ženě by jsi měl psát o Nečasovi a dalších.Pokud ti nedošlo co byla tzv.revoluce v 1989 tak to bylo pouze uchopení se moci.Já po včerejším projevu jí půjdu dát šanci.Měl jsem vždy silnou úctu k silním ženám,které mají odvahu postavit se zlu.A ty další mě připadají jako jedna tetka z Moravy a druhá již měla možnost s tím něco udělat a nic.Dost bylo komediantů ve vládě,senátu a parlamentu.A o jakých mužích mluvíš křivák Fišer,který zradil i matku KSČ,která mu dala koryto,Zemana.A pokud nevíš tak každá nebo většina pěkných bab jsou mrchy a dnes to jsou celebrity.Na tom mi tam vadí jenom ta tlustoprdka Volfová cestovatelka napříč stranami ,aby byla u koryta,ale to se nějak dohodne.Máme za 23 let podvodů dost zkušeností.Jinak bych rád slyšel o nějakém serioznějším kandidátovi.Krom Okamury nikoho nevidím.Snad jen Remka,
      • Máš pravdu!
    • To Justitia:
      Oni tam tu Bu-bu Bo-bo Ba-bu pustit musejí když jí 50 tisíc jedinců ne zcela střízlivých nebo podplacených (pivem a buřtem) nebo rozumu značně mdlého podepsalo kandidátku. Nejvíc hlasů asi opět dostane na jižní Moravě jako při volbě do Evropského parlamentu. Tam ti co vylezli v podroušení ze sklípků sice nic netušili o nějakém EP, ale bo-bo ba-ba jim zkroutila p.delí a zatřepala kozama a ti ovínění a oslivovicení stréci ji to hned podpsali. A takhle to asi dopadne znovu. Ovšem na ten hrad by soudružka potřebovala víc hlasů a i když ji rudoprdelníci z KSČNSDAP podpoří, tak to jistě bude málo. A kdo ještě neztratil paměť a vzpomene si jak v zájmu KSČ řádila v televizi, rozdávala výpovědi a chtěla si tam dosadit své ku.dolízky a své ku.dopichy, ten tu babu požene svinským krokem. Baba pěkná byla a těch předností uměla v posteli dobře využívat. Ale ona ta fasáda je už opadaná, k.zy se zbožně sklánění na břicho a ta opelichaná vydřená 3,14ča už taky nebude nic moc. Jinak je m.cha prohnaná je třeba ji hnát svinským krokem.
      • Kozomrde budeš volit BOBO a tady kecáš!!
      • Dobry!A pravdivy!!! *2*
    • mnohem víc než členství v SSM mi vadí kostel u Roithový! Smrdí na míli cesty. Jsem proti velkorysýmu daru katolíkům, zatímco ona se raduje.Fišerka je mimoň, ta tak prezidentkou v Bulharsku. Volim Franze nebo Dinstbíra. .
    • Troubo v SSM byla i Merkelová a je premiérka Německa.Samozřejmě v SSM NDR mělo to trochu jiný název ale bylo to stejné.
      • Začátkem sedmdesátých let vstoupila do FDJ (východoněmecká obdoba SSM - Socialistického svazu mládeže).
        • Ta východoněmecká FDJ = Freide Deutsche Jugend - Svobodná německá mládež. Nevím jestli tam Frau Merkel byla. Ono to bylo podobně jako u nás, že ve třídě vyloučili ty naprosté pitomce a grázly a ze zbylých udělali svazáky. Dostali modrou knížku, udělali ve třídě ustavující schůzi a to bylo vše. A když chtěli dál studovat a napsali do posudku že jsou v SSM, tak měli větší naději se na školu dostat.
          • Najdi si hlupáku na stránkách Vilkipedie životopis Merkelové a potom pindej, jsi neskutečný blb!!!Já jsem si to našel i na německých stránkách s příponou de (tu má Německo)
            • Like most pupils, Merkel was a member of the official, Socialist-led youth movement Free German Youth (FDJ). However, she did not take part in the secular coming of age ceremony Jugendweihe, which was common in East Germany, and was confirmed instead. Later, at the Academy of Sciences, she became a member of the FDJ district board and secretary for "Agitprop" (Agitation and Propaganda). Merkel herself claimed that she was secretary for culture. When Merkel's onetime FDJ district chairman contradicted her, she insisted that: "According to my memory, I was secretary for culture. But what do I know? I believe I won't know anything when I'm 80."[12] Merkel's progress in the compulsory Marxism-Leninism course was graded only genügend (sufficient, passing grade) in 1983 and 1986.[13]
  • Zrovna Bobo nemá moc šancí dotáhnout to na vrchol(státu) *3*
  • Bohužel lepší kandidát než Zeman není. Bobo má větší prsa než mozek a Fischer je sponzorován židovskou finanční loby. O ostatnách kandidátech nemá smysl ani psát. *5*
    • Zeman je užvaněný sprostý hulvát, pro kterého jsou spoluobčané pitomci, "bývalý" komunista, pracovník elitního Prognostického ústavu ÚV KSČ, kde si soudruzi připravovali změnu moci politické na moc ekonomickou a rozebrán si majetku a především je to křivák, který se neštítil se stejným křivákem Klausem rozdělit si moc v tzv. "oposmlouvě". Jak je vidět, některým lidem na jeho "morální" úrovni to nevadí.
      • Zeman je hulvát a ty kozomrde jsi sprostý dobytek a prasák, navíc ještě homosexuálně zaměřený !!
  • Současný režim pouze ukázal svou pravou totalitní tvář schovanou za maskou demokracie na kterou si tu hrajem od roku 89. Okamuru nešlo zničit jinak protože nemá žádné aféry s tunelováním a kradením jako mnozí ze současné vládní garnitury a tak se otevřeně šáhlo k likvidaci nepohodlného rivala..
    Okamuro nevzdávej to a dej to až k Evropskému soudu a bude to další ostuda naší země.
    • Myslím, že to Okamura vyjádřil velice pregnantně, když řekl, že to nebyla chyba ministerstva vnitra, ale že jen plnilo zadané instrukce vyřadit jisté lidi. Přiznávám, že o Okamurovi toho moc nevím, ale začíná mi být stále víc sympatický
  • Lidé mějte rozum, pokud zvolíte Franze staneme se ve světě známými což bude obrovská výhoda, dneska nikdo neví co je Česko, po jeho zvollení to bude vědět každý, proto jedině Franze!!!
    • Zatím svět ví, že v čele Česka stojí namyšlený psychopat, který je všude považován za klauna a který v cizině krade. A tak zjevně vidí i obyvatele českého slepičího dvorečku. Kdyby se presidentem stal potetovaný domorodý kouzelník, tak by se svět konečně dověděl kde to Česko leží: kdesi v africké džungli.
      • Já bych byl pro Dana Nekonečného.
      • Franz není domorodý kouzelník,pouze tak vypadá a to je rozdíl a Česko neleží kdesi v africké džungli,ale ve středu evropy,takže se svět dozví leda houby chytráku.Snad jen s tím,že prezident v zahraničí krade se dá souhlasit.I když asi ne opakovaně. *3*
  • Ještě bych volil Franze, ten je taky dobrý ale to ostatní je odpad.
  • Na hrad Bobo nebo Okamura, jinak nevolím nikoho židy už vůbec.
  • O jednoho bolševickýho kandidáta víc.
  • Tak si tupouni zvolte toho potetovaného magora a svět nás bude řadit někam mezi domorodé kmeny v africké Urundi Ukundi. Ostatně stále svým chováním dokazujeme, že nikam jinam nepatříme.
    • Píšeš z Afriky jo ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit