Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tiscali cenzura...?!

    Jen proto, že se podivuji nad podivnými sebevraždami ruských milionářů...

    Smutné...

  • dzixy

    Stav přesně jako za Stalina. Podobnost není náhodná.

  • Války oligarchů o miliardy. Jen ať se chlapci vytlučou. Soudní moc na ně nemá a tak si to vyřizují mezi sebou. 

    Pro zachování života je někdy dobře mít holou, no pozadí. 😀

  • I když v podstatě není žádný důkaz o páchání vražd, dohromady tvoří uzavřený kruh. Spojuje je odpor k válce na Ukrajině zejména, či k politice Putina. V kriminalistice se uzavřený kruh považuje za důkaz. Příklad uzavřeného kruhu: Mohou například umírat kočky. Když ale najednou začnou ve větší míře umírat kočky angorské, je tu nějaký úmysl, motiv.

    • mun.go

      Ano - to by mohlo být: třeba pletení svetrů z angorské vlny ...

  • Jen tak dál... nepřeji ale nikomu nic zlého.... Asi je to podle toho - dej peníze na válku, když nedáš, můžeš vypadnout z okna...

  • Úplně stejné jako u nás se Slánským,podporovali zločince a obrátilo se to proti ním ,není jich žádná škoda.

  • DLUHY ZA DODÁVKY PLYNU. Ruský prezident Vladimir Putin
    povolil zákazníkům z nikoliv přátelských zemí platit dluhy za dodávky
    zemního plynu z Ruska v zahraničních měnách, uvedl dnes na svém webu
    list Kommersant s odvoláním na nový výnos hlavy státu. Ten mění Putinův dekret z konce března, vyžadující platby za ruský plyn v rublech.

    tohle není nic překvapivého. Díky embargu na sovětskou ropu plující po moři a zastropování její ceny na nízké hodnotě budou Sovětům docházet o to rychleji devizové rezervy, kterými intervenují ve prospěch rublu, jenž se stejně propadá a míří k devalvaci, stejně jako roste v Sovětském svazu inflace.. :) vše důsledek sankcí Západu tak, aby Sověti nemohli financovat válku, protože obé dělat nejde - hasit ekonomiku i válčit.

  • https://www.irozhlas.cz/ekonomika/indie-ruska-ropa-zapad-osn-zpravy-online_2301042123_kth


    tohle je zajímavé. Indie ale úplně otočila kormidlem zbrojení směrem do USA a Izraele, odkud momentálně dominantně vojenský materiál nakupuje. :)  Stalo se tak po sledování představení sovětské vojenské techniky na Ukrajině, která se Kremlu rozpadá často ještě než vůbec vystřelila. Ve finále to dopadlo tak, že Sověti, jak už neměli žádnou provozuschopnou vlastní techniku, ilegálně používali indické tanky na bojišti, které měli Indům servisovat😂, což Indové doprovodili dosti ostrou diplomatickou notou. 😉 a ANO, na hranicích mezi Indií a čajnou to vypadá jako ve středověku, Indové Chiňany mlátí klackama, dával jsem odkaz před týdnem 😂

  • No a

  • Pedofilní trpaslík Putin má strach z jakéhokoli nesouhlasu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit