Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že není třeba omluv. Smutné je to, že nám oběma se současný stav v republice nelíbí, ale ani jeden nemáme síly na změnu. Hezký den.
  • Klidně i 50%,protože to jsou peníze většinou pochybně získané,určitě ne poctivou prací.
    • Doufám,že do tohotom ranku počítáte i naše poslance.
  • Bárta má pravdu,že na Kalouskovu reformu by doplatili nízkopříjmové rodiny.To je nejspolehlivější cesta na spuštění revoluce.Jakmile obyčejnému českému blbovi dojde,že to co mu Kalousek připravuje je pořádná bída a ne slibovaný kapitalistický ráj,tak si do ulic vyšlápne.Pak k pořádnému znovučestprácování bude jenom krůček.Čím tvrději pak skutečná levice s těmi co tuto zemi zbídačili,zatočí,tím bude mít větší podporu národa.
    • Prosím Vás,levice je ta která v době konjuktury a ekonomického růstu zadlužila tento stát o 300miliard a připičtětě miliardy,které přinesl ekonomiský růst. Pak se dostanete na 650-700miliard za roky 2002-2005 a dalších 50 miliard rozbitím rozpočtu v roce 2009 (Janotův balíček). Tak nevím kdo ožebračuje lidi. Vás se to netýká,ale že to zaplatí Vaše děti a vnoučata Vám asi nevadí.
      • Moje děti ani vnoučata nic platit nebudou, všichni budou žít do zahraničí, kde studují. Tady to špatně skončí a ani já nechci být u toho, až se moje milovaná republika potopí. Lhostejno, kdo to zavinil.
        • Kubrte, ptal jsem se toho,kdo dal příspěvek t.j. avýboje,který má jiný názor než Vy,ale velmi mne mrzí,že i Vy již nejste v zahraničí a Vaše vzdělání zaplatili čeští lidé.
          • Dědo, zbytečně útočíte na mojí osobu. Dnes jsou oslavováni ti, kteří před rokem 89 emigrovali do zahraničí (všichni měli politický azyl, ale 90% jich uteklo z ekonomických důvodů). Své řešení nepovažuji za emigraci či zříkání se češství, přesto mne pranýřujete. Miluji svojí vlast a přeji si její uzdravení možná víc než Vy, ale s touhle garniturou a nezájmem veřejnosti to není možné. Čas na zásadní změny v téhle republice ještě nedozrál a drahnou dobu ještě nedozraje. Normální lidé se stále více bojí ekonomické likvidace, stejně jako to před rokem 89 byl strach z likvidace politické a lidské. Nemějte jim (i mně) to za zlé. Chceme jen přežít a prožít svůj život s co nejméně problémy a ne jej strávit bojem s větrnými mlýny. Možná ze zahraničí budeme republice více platní než tady. P.S. Vystudoval jsem jen jednu vysokou školu (strojírenství) a věřte, že moje studia nezaplatili čeští lidé, ale moji rodiče. To ví všichni, kdo studovali za socialismu a vyčítají nám to stále jen ti, kteří byli líní studovat nebo dali přednost výdělku nebo na to prostě neměli IQ.
            • Kubrte.omlouvám se,ale tak jsem to nemyslel,já ale bojoval doma nikoliv ze zahraničí. ai těch venku si vážím. Má vnučka také studuje v zahraničí. Prosím o prominutí a přijetí omluvy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit