Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Situace na Šumavě, kde se producíruje pár zamidrkovaných-ekoexhibicionistů, kteří otravují vzduch svými nesmyslými výkřiky pro pobavní sdělovacích prostředků ukazuje znovu jen na totální neschopnost čské policie. Jsou dvě možnosti - buď ať odsud vypadne a místní si to s těmi šmejdy vyřídí sami (a věřete tomu že důsledně - už jich mají všichni plné zuby) nebo ať zasáhne řádně jak se sluší a patří - že nějaké ..... vyleze na strom nechce dolů, nebo se přiváže ke sromu a "zahodí! klíč? To nemáme trochu slzáku - jak ještě by si rádo to ..... vzpoělo, kde ten klí má. A bude po "prblému" ěhem pár minut i ten .... z too sromu bude dole dřív než ranní mlha. *16* Všichni melou o právu, právním prostedí, ..... - co by s takovýmito šmej¨dy provdla policie kdekoliv v opravdu právním státě? Seřezali by je jako žito, že by na výprask za neuposlechnutí výzvy k opuštění uzvřeného pprostoru vzpomínali ještě v důchodu.
  • Kůrovec. Jedni jej nenávidí, jiným nevadí. Svoji práci dělá poctivě a dobře. Je nestranný a nezávislý. Jeho minulost je průhledná a kauzami neposkvrněná. To je ON, ten pravý. Kůrovec na Hrad!!! *1*
  • Já teda osobně bych třeba takový strom, na kterém sedí ekolog, uříznul i s ním. To že nestačil slézt, je jeho chyba. Dokud na Šumavě byly dráty a armáda, byla krásná a lesy zdravé. Jak se do toho ale vložilo pár ekologických blbečků tak se tam za chvíli budeme jezdit dívat na suché lesy nebo pustinu.
  • Pan Kubera žvaní do všeho,ale nerozumí ničemu.Má se jen starat o to,aby mu kůrovec nevlezl do p....e!!
  • Vrátit původní složení zalesnění a je po kůrovci.
    • Vážení tato situace se na Šumavě opakuje po staletí a jak ji řešili naši předkové Vám o tom píše pan Klostrman ve svých knihách.Pár rádoby ekologů se chce pouze zviditelnit za peníze daňových poplatníků.
  • Podstatou řady sporů je, že Správa NP nerespektuje české ani mezinárodní zákony. Provádí tvrdé zásahy proti kůrovci i v oblasti, kde žije jediná životaschopná populace tetřevů u nás. Po kůrovci zůstávají sice mrtvé stromy, ale les je stále živý. A právě mrtvé rozkládající se dřevo je to, co chybí v hospodářských lesích a pro co by měl být národní park chráněn. Bohužel v naší době chceme všechno hned a krásné. Nikomu se nechce čekat desítky let, až příroda sama vytvoří les nový, dostatečně odolný proti kůrovci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit