Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto něco neuvěřitelného.Ministr kultury odhalí podvodníka Fajtla ve své resortu a namísto aby dostal za to " medaily",tak ho jeho nadřízený odvolá.Když tato zpráva obletěla celý svět,tak všichni nad tím jen

    kroutili hlavami.Dokonce i v dalekém Somálsku.Doufejme,že si z nás nevemou příklad.

    • Lindo 86 lžete. Celý svět obletěla úplně jiná zpráva. O tom, že byl odvolán světově uznávaný odborník, z pozice, na kterém se mimořádně osvědčil a zisky i úroveň galerie prudce stoupala. Byl odvolán na příkaz Zemana a na základě vykonstruovaného lživého obvinění.


      • "byl odvolán světově uznávaný odborník, z pozice, na kterém se mimořádně osvědčil" Tedy nevím nic o žádném odborníkovi. Pan Fajt je docela obyčejný hochštapler, který má rád parazitismus na rozpočtu a sem tam nějakou tu malou domů. 

        Ale pokud je to Vaše krevní skupina, tak je to Vaše věc.  

    • A neměl by být náhodou pan ředitel Fajt odvolán až po té, co bude soudně uznán vinným ? Tak jako náš pan premiér? 😍

  • Tomu ožralovi z Hradu  by měl pan Hamáček pořádně klepnout přes pazoury, ať si tady nehraje na cara, (zapomněl,že není v Rusku)a dodržuje ústavu!
    • bbbbbbe, dodržuje. 

      Až se naučíte číst, tak se do ní mrkněte, pokud to na Vás nebude moc náročné čtení. 

      Ani prezident si nemůže dovolit jí nedodržovat. Ale co je vám po tom, že? Hlavně, že si pofoukáte bebíčko. 

  •  Celý svět obletěla zpráva. O tom, že byl odvolán světově uznávaný odborník, z pozice, na které se mimořádně osvědčil a zisky i úroveň galerie prudce stoupala.

     Byl odvolán na příkaz Zemana a na základě vykonstruovaného lživého obvinění.

    Celý "podvod" spočíval v tom, že práci, kterou pan Fajtl odvedl měl proplacenou na základě smlouvy s Ministerstvem. Protože, kromě rutinní práce ředitele vykonával i vysoce odbornou poradenskou práci, dostával plat i za tuto činnost.

    TO CO JE U HRADU A JEJICH PORADCŮ ÚPLNĚ NORMÁLNÍ JE OSTATNÍM LIDEM ZAKÁZÁNO???

    V JAKÉM BOLŠEVICKÉM OVAR-ČÁKU TO ŽIJEME???

    • To silný pejsek: 

      "Celý svět obletěla zpráva. O tom, že byl odvolán světově uznávaný odborník, z pozice, na které se mimořádně osvědčil a zisky i úroveň galerie prudce stoupala."

      Zrovna včera psali, jaké ohromné demonstrace tento bezprecendentní akt vyvolal v Ugandě - Burundi. A na ostrovech sv. Tomáše dokonce přestalo řádit tornádo. 

      Fakt, celý svět žije zlodějinami pana Fajta. 😂

  • Pan vyhozený Fajt je svatý muž! Ve své pracovní době a na svém pracovišti zorganitzoval výstavu. Pořádná šichta. A za toto si inkasoval - 1 mil kč.Vyfakturováno zaplaceno. A to dvakrát do roka.Krásné zaměstnání s přivýdělkem. A nyní nám tento šmejd a šejdíř namlouvá že nekradl , že on nic. Organizuje si podporu v zahraničí od lidí, kteří nemají ponětí jaký je to holoubek.Ministr se provinil tím, že ukázal prstem.To jsme tady všichni v republice ODSáci?
    • Vážený nicku rodrig.

      Patrně to bude v těchto kruzích něco absolutně normálního. Přeci nechcete, aby páni umělci měli stejná pravidla jako my, obyčejní smrtelníci?!? Oni jsou přeci něco víc. Zmítají jimi umělecké emoce a víte na kolik dneska přijde gram koksu?! 

      To je tedy smetánka a svědomí národa!!! Když jim na to nějaký balík docent Staněk šlápne, tak je hned oheň na střeše! 

      Tak tu díru zalátáme posledním místopředsedou ČSSD, který ještě není ve vládě. Že kultuře rozumí jako koza petrželi?

      Hlavně, aby zklidnil situaci a všechno klapalo jako dosud. 😛

  • Jsem vždycky rád, když se vedoucích pozic dostávají odborníci. 

    Kdysi nám vadilo, že na vysoké funkce musíš být ve straně. Dneska se změnilo jen to, že jde o to v jaké. 

    Kdo ze socanů nebyl ještě ministrem, má se hlásit zítra od 10:00 na sekretariátě v Lihovém domě. 😛

  • Nechápu nominaci Šmardy. ČSSD nahrává Zemanovi na smeč.
  • Všechno to je podobné,jako vejce k vejci.Takhle vypadá opravdové škádlení politiků,kteří řídí tuto zemi?K tomu  byl zneužit p.Poche,nyní p. Šmerda.Copak p.Hamáček ve své straně nemá kádra,který by nebyl kontroverzní?Ale má,jenomže se musí sehrát divadlo,které již občané zažili u p.Pcheho.P.Staněk,ještě min.kultury,dopadl jak sedláci u Chlumce.A to by se nemělo dělat,je to doslova sprosté.P.M.Minář,vůdčí postava demonstrantů,dostává další potravu,aby mohl své ovečky hnát opět na náměstí.Pro nic,za nic.

  • Ten "symbol" kouká jako kdyby měl pořádnou virózu. A tu sklenici před sebou...😍

    • Vážený Občane, Vy jste absolutní abstinent? Nikdy jste neměl před sebou na stole sklenici? 

      No, výraz je to neopakovatelný, ale kdyby nás někdo fotografoval tak často, tak by se také asi našly snímečky. No a my, co nejsme fotogeničtí vůbec, bychom asi neměli být ani prezidenty. 😛

      • Příteli JIndřichu2309, samozřejmě úplný abstinent nejsem, ale virózu z toho rozhodně nemám... A taky mám někdy před sebou na stole sklenici se sodovkou... 😍

        • Děkuji za odpověď. Teď už jenom aby jste se stal prezidentem Vy a bude na všech stranách spokojenost. 😀

          Až se rozhodnete kandidovat, dejte vědět, to bych asi k volbám fakt šel.  

  • Je to jednoduché , pokud by bylo referendum , tak by se ukázalo kde je většina a bylo by po srandě. Tak tu máme každý víkend nějaké pozdvižení na náměstích alespoň nemusí radnice zajišťovat kulturní pořad pro občany. Vyřvou se a jdou domů. Dají průchod svým pudům a v práci jsou klidní , no není to k zulíbání???

    • Ano, chléb a hry byly tím, čím patriciové zaměstnali mysl plebejců a tak zahnali myšlenky na případnou rebelii.
    • To je fakt. Takhle se musí čas od času objevit v TV a na internetu "hradní symbol" a pronést nějaké to "dobré slovo" (bonmot) k pobavení posluchačů a čtenářů. Většina z nich se zasměje a pár jedinců začne v němém obdivu zírat a pak do sebe hodí frťana Becherovky, zapálí si čvaňháka a jsou spokojeni. Ale když jim to stačí ke štěstí... 😉

      Nezapomeňme, že toho "symbola" volilo pouze 2 853 390, tj. 51,36 % voličů, což je pouze o 150 184 víc než voličů jeho oponenta, kterého volilo 2 701 206, tj. 48,63 % voličů; přitom účast byla pouze 66,6 %, ostatní byli líní zvednout zadek a jít volit. 😛

      • Hrát si s čísly milý Občane je mnohdy ošidná věc.

        150 184 občanů České republiky je daleko větší počet lidí, než se kdy profesionálním demonstrantům pana Mináře povede zaplatit. 

        Také se dá říct, že toho "symbola" sluníček a pražské lumpengalerky a rádoby umělců volilo pouze 2 701 206 voličů. 

        Tak rozhodly demokratické volby.

        Osobně bych Vám moc přál v příštích volbách úspěch, nebo plní zloby můžete zemřít na skrčeninu. A to bych tedy opravdu nerad.

        Moc se těším na Vašeho "osvíceného" a úspěšného kandidáta

      • KIMCID

        Kyš kýš


  • "Přitom mnohem užitečnější by bylo, kdyby se v minulosti (v případě
    Pocheho) i dnes demonstrovalo za to, aby hlava státu do vlády jmenovala
    toho, koho jí premiér navrhne, pokud tedy k odmítnutí dotyčného nemá
    skutečně vážný důvod. Ten však nebyl u Pocheho a není ani u Šmardy." - Pane Bican, Vy opravdu nevidíte žádný důvod, proč by jakýsi pan Šmarda neměl být ministrem kultury??? Myslíte si, že starostovství je dostatečná kvalifikace k čemukoli????? Neměl by ministr kultury náhodou rozumět kultuře?! Kunsthistorik, dramatik, hudebník, literární historik, galerista, architekt... - ale proboha odborník, který se v této sféře léta pohybuje a osvědčil se, lidsky, manažersky i odborně! Respektovaná a v kulturních kruzích známá osobnost, ne nějaký lokální politik, byť třeba čestný, pracovitý a s dobrými úmysly!!! Tohle je asi jako Karla Šlechtová na MO! Absurdní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit