Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten nedouk s nedokončeným vzděláním profese "hajný", (opravdových lesníků si, ale vážím ) by měl nejdříve se snažit omezit žrádlo a pivo, aby nakonec neprasknul a více si hlídat svou příbuznou Petzoldovou, aby mu nakonec nevzala to, co jí asi opravdu patří.
  • Velvyslanectví na Slovensku je blbost. Už kvůli své blízkosti je zbytečné tam držet armádu úředníků a darmožroutů. Bylo by dobré ho zrušit. Se Slovenskem žádné problémi nemáme tak proč ti úředníci.
    • A kdo by vyjednával obchodní příležitosti. Podnikatele nutně potřebujou tlumočniky , je to potřeba v Čině Thajsku i na Slovensku.
      • Tlumočníky si může každý podnikatel najmout svoje vlastní. Na to nemusí platit velvyslance
        • mám na mysli tlumočníky ,,obálkové,, ,né,, jazykové,,
  • Tohle ožralé NIC z hradu nemůže mít normální člověk v úctě:

    http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=770053#utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-10
  • Na toho sarého knížete pána se nemůžeme ani zlobit, protože jeho výroky, když se probudí bereme jako výplody senilního dědka. *2*
  • Pan "kníže" spíše maskuje evidentní vědomí, které je mu jistě doufám, že velmi jasné....a to, že tady nejde ani tak o "Livii" ,...ale o oslabení jeho postavení a o oslabení TOP 09 před volbami celkově, protože "pravicoví" soudruzi z ODS už jsou dost na odpis,.. tím se nastaví co největší převaha levicových stran, protože právě o to tu totiž jde. Už jen návrh na velvyslance Remka do Ruska a návštěva Klause, který tam má velmi dobré osobní styky by měl být velkou nápovědou. Zeman rozhodně nejedná jen tak ,..ale na základě dobře promyšleného scénáře na který měl dost času a vlivu... Stačí číst a chápat to co je mezi řádky a tzv. drobným písmem či jakoby náznakem ve slovech a větách..
    • V tom to má ale kníže pravdu. I když trafiky rozdává jak na běžícím páse
  • Schwarzenberg ve svém postupu jmenování velvyslanců má jednu velkou, jaksi zamlčenou chybu.Postup jmenování velvyslanců, jak jej uvádí kníže je pouhou posloupností jednotlivých procesů. Tou chybou ale je, že prezident jmenuje velvyslance, pokud je s tím sám srozuměn. Nikde nemá zákonné ustanovení, že prezident je kašpárkem vlády, který je povinen skákat, jak vláda , či dokonce jenom jeden ministr píská. Má právo veta. A protože to jmenování velvyslance neprošlo schvalováním parlamentu, nemůže jej přehlasovat pouze vláda, ale ta musí navrhnout někoho jiného... Schwarzenberg není Bohem .....Takže on prezident není tak nesvéprávný, jak jej se stále snaží představit Pišta, ale má svá ústavní práva. A to mluví pouze, že na návrh vlády může jmenovat, ale není tam, že je povinen jmenovat toho, koho mu cpou proti zájmu republiky....
    • Když plácáš nesmysly, tak si alespoň zvol vlastní nick a neskrývej své nenávistné StBácké kecy pod kradeným nickem.
      v naší zemi platí Ústava ČR a podle ní president jmenuje velvyslance, o nichž rozhodne někdo jiný. President skutečně je pouhým "kašpárkem", protože je ze zákona neodpovědný, tj. nesvéprávný a tudíž netrestatelný. A takový jedinec nemůže o ničem rozhodovat. Je to pouhý kladeč věnců.
      Jenomže křivák, lhář a hospodský žvanil a ochlasta Milouš Bechech-Hruškovice se chová jako každý alkoholik a závislák na nikotinu a rád by rozhodoval, aby ukojil své hypertrofované ego. A proto je třeba ho hned v zárodku rázně poučit jak se má chovat.
      • Já tě vyvedu z omylu tento president je president většiny inteligentních lidí a má nejsilnější kompetence větší než nějaký dosazený blekota,kterého nevolil národ,ale dosadil ho žvásta Kalousek.Zemana větší část národa volil.Zatím souhlas s jeho politikou.Remek je vhodný kandidát,ale Klívie tam mám i já problém.Já osobvně bych zrušil velvyslanectví na Slovensku,protože je trafikové.
        • Bohužel, v rámci Viszegradu, jsou kontakty mezi vládami na ůrovni ZÚ VelV.
      • Nějak ses nám vytočil k nepříčetnosti, takového tě neznám.
    • Schwarenberg se holt nemůže smířit s tím, že už si nebude dělat co chce. Ubohé výmluvy, že takto se to dělalo jsou pryč. ON si vlastně od doby Havla dělal co chtěl, rozdával miliony z " jeho " resortu na podporu disidentů v Litve, Kazachstánu, do Afriky a to bez souhlasu vlády, proč?? Protože díky Kalouskovi dostává na " jeho " ministerstvo prachy. Ještě by se měly proklepnout ty jeho restituce a byl by blekota cobydup v Rakousích. Nevím, jakým právem a kdo mu ho dal aby se takto křupansky choval. Jeho mluva a chování je horší než štěkot řeznického psa, jóóó, holt pan "kníže" *12* *16* *12*
    • Máte svatou pravdu, Karel musí sklapúnout podpatky. *2*
      • Sklapnout podpatky musí ochlasta Zeman,Plaltí tady Ústava a ne rozhodování nějakého alkoholika.
        • Velice správně tečko. A proto by Kalouskokárl už neměl rozhodovat vůbec nic.
  • Pro ty, kdo měli potřebu vidět na Hradě
    nástupce katolické habsburské šlechty (nad čímž by se Masaryk v hrobě obracel): Podporovatel církevních restitucí, radaru v Brdech, zvýšení DPH, důchodové reformy, zastánce zavedení školného, uznání mafiánského státu Kosovo, zastánce Izraele (jediná země v Evropě!), účast na pohřbu Otty von Habsburka, lenost na ministerstvu zahraničí (kromě rušení zahraničních ambasád (výběr daný ovšem nikoli našimi zájmy, nýbrž americkými, viz Venezuela), neustálé spaní při jakékoli příležitosti, fatální neznalost češtiny a blekotání, našlo by se toho mnohem více!
    • Takže máme na hradě hospodského žvanila, sebestředného ochlastu, lháře a křiváka a pokračovatele zločince a psychopata Klause. Stádo si ho zvolilo jako symbol země. K obrazu svému. Takže podle tohoto "symbolu" nás svět posuzuje.
      • Máš pravdu nevím, ve které světové hospodě sedíš a píšeš celý den bludy,protože v Evropě je Zeman uznávanější než by byl blekota.Nakradený majetek předky neznamená,že má nonšalantnost.Já na rozdíl neblafuji,ale mám to od kamarádů žijících v Evropě.
      • Doporučuji ti emigruj !!!!!!!!!! *12*
        • Můj domov jel v zemi zvané odedávna Regunum Bohemiae. spíš bys měl emigrovat Ty. A vezmi ssebou toho ochlastu z hradu.
          • Tak jsem si přečetl všechny příspěvky pisatele tečky. Teď nevím, zda by neměl dělat poradce Nečasovi, nebo se zajet přihlásit do Bohnic. Myslím, že spíš to druhé.
  • Článek o Schwarzenbergovi a na obrázku je jakýsi nendrtálec. Kde se stala chyba? *1*
    • Škoda, že tam není Tvůj portrét, jistě jsi krásný jak Adonis. *1*
    • Tak pane Brůžek, ta chyba se stala už při narození, vědí.
    • opr. : neandrtálec
  • V naší zemi je parlamentní demokracie, tzn. pravidla vlády určuje parlament a vládne vláda. President je ze zákona neodpovědný, tj. nesvéprávný, proto nemůže o ničem rozhodovat, pouze musí vykonat vůli vlády. Jakožto kladeč věnců může president nanejvýš rozhodovat o tom jaký věnec položí. Pokud by měl o čemkoli rozhodovat, musela by se změnit Ústava v tom smyslu, že by se president stal svéprávným a trestně odpovědným.
    • Tak ještě jednou pane Tečko. Máš to nějaké pomotané. Pozastavil jsem se u tvé první věty, kde píšeš " Vládne vláda". Tam by mělo být spíš napsáno " Vláda by měla vládnout". Naše vláda za poslední roky nevládne, pouze se dohaduje se svými koaličními kamarády, řeší blbosti, vydává zákony, které nejsou k ničemu, jenom škodí lidem, rozhazuje peníze, které patří všem lidem, lžou a kradou. Ty ses zaměřil na Zemana, navíc asi nemáš. Nevadí ti alkoholik Kalousek, prohulený a prochlastaný Schvazenberg, prolhaný Nečas. Začni přemýšlet a určitě najdeš i jiné hříšníky a alkoholiky kteří rozhodují o nás obyčejných lidech.
  • Prezident má právo jmenovat velvyslance, který se mu zdá vhodný. Být knížetem, tak raději zklapnu. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit