Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Idiotismus svatého tažení proti kuřákům je bezbřehý.
  • Státy nám berou naše práva a svobody. Český stát sebral v rozporu se zákony
    majitelům hospod právo zvolit druh kuřáckého či nekuřáckého zařízení a tím vzal
    i nám kuřákům právo volby.

    Zákazy a buzerace různých dobroserů nic nezmění. Prosadily si zrušení kuřáckého
    vagonu ve vlaku. A tak kuřáci kouří na WC. Kamarád byl v Norsku. Tam se také moc nesmí chlastat. na veřejnosti. Přestalo se pít? Ne. Norové mají hospody v domácích sklepeních.

    Zdravá společnost je chiméra. Zakažte továrny, lyže a auta ( způsobují nehody a škodí zdraví). Zrušte všechno. A pak přijde přírodou zmutovaný vir a stejně onemocníte. Nekuřáci mají rakovinu. Rakovina nesouvisí s kouřením. Braňme se proto totalitně samzvaných spasitelů kteří jejich názor chtějí vnutit celým společnostem.
  • Domnívám se, že finský extrém nebude mít následovníky. Je to maxi názorná ukázka toho, jak se dítě vylévá z vaničky i s vodou. Namísto osvěty a spoluzodpovědnosti za škody způsobené kouřením, nastupuje represe, zákazy, příkazy a pod. omezování. Ještě že aspoň ten vzduch můžeme volně dýchat, když už zanedlouho bude i všechna voda zpoplatněná.
  • Boj proti kouření je velice populární, ale přestaňme na týden kouřit, pít pivo ( alkohol ) a jezdit autem. Daně jako spotřební a DPH bude státu chybět. V tuto chvíli na tom budeme hůř než Řecko. Nedávno jsem bral benzín a poprvé jsem si vzal lístek z kasy. Světe div se. Spotřební daň a DPH bylo z 500,- Kč za benzín 292,60 Kč. Podobně jsou na tom i cigarety a alkohol. To by nám nepomohl ani Babiš. Před několika lety byl v televizi nějaký lékař, odborník a ten řekl jasně že náklady na léčení kuřáků jsou mnohem nižší než kolik stát vydělá na daních. Tak že bojujte a půjdeme do kytek. Jsem mírný kuřák tj: asi 5 - 7 ks denně. ale vím že u dětí nemám kouřit a ve společných prostorách také ne, doma kouřím pouze na balkonu.
    • Tak to jste, milý příteli, jeden z mála! Klobouk dolů, pokud máte pravdu.
      To u nás ve firmě je situace poněkud jiná. Potomci přišedších Slováků, Maďarů, Rumunů ale i Čechů v prostorách pro oddych neberou ohledy na nekuřáky. To je ale výchovou z domu, pokud jsou vychováváni nepřizpůsobivými rodiči. Nedivil bych se jen v případě, kdyby byl jedinec dyslektik, či mentálně postižený.
  • Výroky prolhaného Kalouska a Laudáta lze označit za " fake news ". Toto řekl jeden z dalších
    obhájců podvodníků ,Fiala z ODS.Nelze věřit ani jednomu,proto také platí,že TOP09 a ODS
    jsou nevolitelné strany !!!!
  • No co stejně bude válka
  • stačilo postavit cigarety na stejnou úroveň jako tvrdé drogy.
    • Aby se stát vzdal desítek miliard z tabákových výrobků? Čím by to asi nahradil?
      • vala
        dph na potravinácht je mnohem lepší
      • problém těch vlád, které si lidi volí. Ve Finsku asi ví *3*
      • Nahradil by to ušetřenými penězi za léčení nemocí způsobených alkoholem a kouřením.
        • Pokud jste teď trochu sledoval smogovou situaci a počet škodlivin ve vzduchu, bude vám asi jasné, že vliv cigaret v porovnání se smogem je zanedbatelný. Proti cigaretám se můžete bránit tak, že nebudete kouřit nebo nebudete navštěvovat kuřácké hospody, ale proti smogu se neubráníte nijak. A co proti tomu udělal stát? Poradil vám, abyste nevětrali a pokud nemusíte, tak nevyjížděli autem. A pak se jen čeká, až to vítr rozfouká. Stát nedokáže chránit plíce svých občanů ani takovou maličkostí, aby zakázal v tyto kritické dny provoz osobních aut na naftu, která jsou neškodlivější.
          A za jaké peníze chcete léčit tyto lidi? A jelikož je i mezi nimi určitá část kuřáků, čemu se budou připisovat následky. No samozřejmě že přednostně cigaretám. Je to populární a nejjednodušší.
          Kromě toho, když zakážete zítra prodej alkoholu a cigaret, tak ty nemoci z kouření a alkoholu od zítřka nezmizí. Tzn. přijdete o příjmy z prodeje, ale léčba bude potřeba i nadále, po dobu, než všichni kuřáci vymřou. A to bude trvat dlouho. Kde vzít peníze na tuto přechodnou dobu?
        • Proč vlastně žiješ?
  • dne nadpisy... Pak tu něčemu věřte *4*
  • Budou jezdit vykuřovat zobáky do zahraničí, a tam budou vesele shrabovat peníze, které mohly zůstat ve Finsku.
  • "Zlaté čecké ručičky"

    Zavřené hospody začaly nahrazovat klubové pivnice, pro které přísná legislativní omezení neplatí. Podle předsedkyně Klubu labužnických pohodářů Dagmar Krylové se k jejímu klubu letos přidaly už desítky spolků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit