Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Borisi..., pokud by Nečas se Svobodou zničili ODS, byl by to sváteční den pro tuto zbídačenou, vytunelovanou a rozkradenou zemi. Od dob Vítězného února, by to byla největší událost, která by zároveň přinesla naději na konec utrpení pro miliony pracujících. Smrt kapitalismu. ať žije pokrok...
    • Velmi dobře, razovitý kmotře, pozoruju poslední dobou, že na sobě tvrdě makáš,je evidentní, že tam u vás nežijou jen samí blbci, jak si kdekdo myslí, i když tam nejspíš smluvně opoziční bolševičtí=zločinečtí oranžgutáni zase vyhrajou, s čímž ty sám ovšem nic nenaděláš?! *3*
      Jen tak dál, i jedna vlašťovka však jednou může jaro udělat! *4*
    • No vida, to bylo pořád řečí, jak se musí KSČM našemu lidu omluvit a najednou se začíná chápat, že omluvit by se měla ODS. No a TOPka také, i když trvá jen tři a .půl roku. Takže komunisté by se měli omluvit našemu lidu, že tuto zem vybudovali a ODSka , že ji spolu s ostatními kriply zničili. To jsou ale změny, což ???
      • Komunista je stále komunistou, i když si k názvu přidá "M" (od magor) nebo na rudou řiť natáhne modrý hadr a přejmenuje se na Obecně Destruktivní Svoloč. ODS není pravicová strana, pokus o vytvoření skutečně pravicové strany, opakuji pokus, je právě TOP 09.
        Komunisté nic nevybudovali, komunisté uloupili a totálně zdevastovali naši zem a za to by měli viset. A ne čekat a chcípnou a skončí v pekle.
        • Jsi beznadějný případ a typická ukázka českého zhovadilce, co má v tykvi nasráno! *12*
          Mazej na nejbližší pumpu a požádej o benzínovou injekci, po dvou tvých větách ti jistě každej vyhoví! *6*
        • To, jak jsme s váma vy hajzlíci zametli při volbách prezidenta je jen dětskou říkankou proti drastickému hororu, jak s váma zametem v příštích volbách.
          • Mudrci - nikdo s nikým nezamete.To se jen planě klábosí na netu ale když by mělo jít do tuhého tak se tenhle podělanej národ zavře doma,otevře lahváč a bude dělat nrtvého brouka.Stačí se jen kouknout když je nějaká demonstrace.Kde jsou ti řvouni od PC? V pr.eli.Tady je každej (anonymní)geroj ale skutek utek.Tohle je předpodělanej národ.
            • To neznáš náš lid a jeho mentalitu. Většinou jsou všichni zalezlí a ustrašení ( z toho asi vycházíš, to máš pravdu), ale jakmile zjistí, že jim nehrozí, že nějakou chytí sami, tak umí být těmi nejkrutějšími katy..., Ale nejsme sami, oni jsou takoví všude na světě. Pokud by nehrozila "internacionální pomoc NATO", to bys koukal, co dovedou...
            • Máš pravdu, český človíček je posranej a k předem smrti vystrašenej. Ovšem nezapomínej, že jediná možnost, kdy tento národ poserů může bez jakéhokoliv rizika smést tuhle chamrať zlodějů, tunelářů, odkláněčů, sociálních tmářů a belzebubů jako je Svoboda, Udženija a spol jsou parlamentní volby. Když mu to konečně dojde, že jej tito dějinní lháři a podvodníci už 23 let tahají za nos a že jediné kloudné řešení, je návrat do vyzkoušeného sociálního státu, tak tu změnu jsou schopni provést i s tou svou posranou povahou a bez rizika. Stačí volit jedinou stranu, která nepodvádí, netuneluje a neodklání...
  • Pane Šťastný, přidejte se a pád O D S bude ještě rychlejší !
  • Již přešli do vyšší dimenze. Ale konečně jsme se dočkali. Po té co začali devastovat a ničit všechno, morálkou počínaje, ekonomikou pokračující, začali ničit i sami sebe. Jak tohle svedou na KSČM to je u boha.
  • Přátelé, máte všichni až na pár obvyklých pablbů jistě recht ale nezdá se vám,že se nám "někdo" snaží podsunout, že ten zhovadilec Šťastný *12* je snad lepší jak ten ostatní smluvně opoziční lupičský póvl? Vždyť ho sem tento týden cpou už nejmíň potřetí! *16*
  • To už se povedlo vám Borisi s Klausem. *4*
  • To: Razovitý ostravski kmotr.
    Přikláním se k tomu názoru o posranosti a vystrašenosti. Za totáče stačilo škrtat jim kandidátky za plentou cca ze 30 procent. Nikomu by se nic nestalo a sami by na to reagovali, že bychom se nestačili divit. Ale to my ne. To musíme čekat, až nám to tu zorganizují zahraniční tajné služby. Nejdříve finančně a technicky podporují disidenty. Zkostnatělé tupé vedení KSČ jim houpne na špek a vytvoří hrdinské mučedníky. Následně získají hodící se funkcionáře i členy, z rozvědky a Stb, aby jim to tady zorganizovali, pod reálnou vidinou, že se z nich stanou majetní magnáti. Bohaté zkušenosti z organizace spartakiád a prvních májů zajistí hladký průběh událostí. Bučící stádo se chová dle pokynů.
    Zvoní na Letné klíčema, ukázněně seřazeno do útvarů s uličkami pro sanity a podobně. Vykřikuje poslušně předem připravená hesla. Jde to jako po drátku. Dnes už stačí udržovat názorovou pluralitu, nakukat těm tupším skupinám lidí, jak mají milovat svobodu a jak je to lepší než mít zajištěnou střechu nad hlavou, práci, a bezplatné zdravotnictví. Přes všechny sdělovací prostředky, včetně těch rádoby demokratických, nahustit do dutých hlav, že za všechny hnusárny co se dějí můžou komunisti, a je vymalováno. No a před volbama zase začne strašení, strašení a strašení, ve všech médiích. Posranost a vystrašenost se prolne s pravicovým fanatizmem, s tupostí, a budem tam kde jsme. Nicméně těch pravičáckých prasáren bylo už tolik, že se možná zmátoříme a déme jim počudit tak, že se jim o tom nezdá ani v těch nejhorších snech. Volba prezidenta mohla být takovou první vlaštovkou i nadějí do budoucna. Zvláště když vezmeme v potaz tu mediální masáž podpořenou póvlem z řad umělců , při protlačování huhly Šláfenberka na hrad.
  • Borisi hledej si trafiku,pro tebe tady není místo zradil jsi domovní důvěrnici,dělný lid,který ti dal peníze na vzdělání,rodnou stranu tvoji a tvých rodičů KSČ.Chlapče jde to s tebou z kopce i bez sloty.
  • Na to cekame vsichni Borisku, uz aby to bylo. Pak bude treba najit nekoho dalsiho, kdo znici TOP 09. *3*
    • Nerikam,ze by mi nak tento prispevek vadil,jen mi je zahodou,proc to pises pod mym nickem!
      Ja bych tam jeste hlavne pridal KSCSSD!
  • taky čekám, *1*
  • Borisku však se dočkáš hořkého konce ODS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit