Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co kdo čekal?
  • A co na to Brusel? Měl by okamžitě konat a přijat je do EU i eurozóny. Tři miliony roztomilých muslimů, když se rozptýlí po Evropě, Bosně to pomůže a Evropa bude nadšená. *1* *1* *1*
  • Německo svojí ekonomicko-politickou válkou /dříve to dělalo tanky/ drtí všechny ostatní členy EU,snad vyjma Francie. Ale všichni noví co se bezhlavě oddaly slibům a medu namazanému kolem úst, tak ti všichni se mají hůř než do toho podvodného spolu vstoupili. Letos uteče Řecko,do dvou let Británie a copak bude Merklová dělat? Její rozpadající se hrnec zlaťáků už neslepí.
  • Evropská unie a euro jsou politické (nikoli ekonomické) projekty zajišťující jednosměrný pohyb směrem k federálnímu evropskému státu podřízenému USA. Proto z EU ani z eurozóny ven žádná cesta pro nikoho nevede. Ani pro Řecko. Pokud Syriza vyhraje, bude nová levicová vláda standartně usměrněna, jak je v EU obvyklé a kdyby se to přece jen nějak vymklo nastoupí nejprve ostrakizace, poté příslušná "barevná revoluce" a po devastaci zbytku řecké ekonomiky se věci vrátí do starých kolejí. Vždyť i v Řecku je stále kapitalizmus s reálnou vládou miliardářů a nadnárodních společností, jako všude jinde v EU. A rozdíly mezi levicovými a pravicovými stranami a vládami EU států jsou dlouhodobě zcela marginální a spíše jen záležitostí předvolebních kampaní. Ani Británie nevystoupí z EU pouze licituje, USA to nedovolí, vždyť je převodovou pákou vlivu USA na EU. Dnes dělá ramena ale v podstatě jde jen o to aby minimalizovala své finanční závazky vůči EU ale vliv si jistě hodlá ponechat a pokud možno jej ještě neadekvátně posílit na úkor Německa.
    • Jsou země, které hledají PARTNERY, kterým v případě potřeby pomohou dosáhnout stejné úrovně a pak nechť se ve SPOLUPRÁCI ukáže kdo je lepší. To jsou např. USA.

      Pak jsou země, které hledají VAZALY, kterým vnutí svou vůli, zotročí je, vydrancuje, ale jinak nemají co nabídnout. To je např. CCCP, nyní přejmenovaný na RF.

      Je třeba udělat si v těchto věcech jasno a ne opakovat nějaké velmocenské marxistické sovětské bláboly.
      • je krásné žít v pohádce, i když na to, aby jeden věřil pohádce o hodných USA nestačí jen nedostatek intelektu, ale i nějaké speciální prostředky...
  • tam na tu sběř platil jen hrdinný generál Ratko Mladič a jeho jednotky.....
    • Mladić je zločinec, který po smrti Tita chtěl ovládnout celou bývalou Jugoslávii a přetvořit ji na velkosrbskou říši podřízenou ruskoému rádoby carovi. Proto bylo třeba proti němu zasáhnout, jinak na Balkáně dosud zuřila válka.
      • prosim vás, přihlastě se do drop in, takhle to dál nejde,,,
  • tolik let mají místodržící z jiných zemí, tolik let je nutí žít šťastně pospolu a vy chcte říci, že je to neúspěch? to snad ani není možné *3* *3*
  • *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit